Note 2 rom phoenix blbne

Diskuze o tabletofonech modelové řady Galaxy Note (5, 4, 3, II…)
Odpovědět
matesfox
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: úte zář 27, 2011 20:13
Zařízení: HTC HD7, Note 2

Note 2 rom phoenix blbne

Příspěvek od matesfox » ned pro 18, 2016 16:50

Po dvou letech co mám v telefonu Phoenix rom mi momentálně telefon začnul totalně blbnout..často se ztráci ze sítě a píše mi že síť(o2) není k dispozici..sám od sebe se restartuje několikrát takže musím vytáhnout na 5 min baterku a zas chvíli funguje atd...nemůžu ho třeba philz touchem nějak vyčistit od nepotřebných souboru ? Děkuji :)

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2100
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Note 2 rom phoenix blbne

Příspěvek od koumes » ned pro 18, 2016 16:58

Jestli nemas neco na cisteni cache,tak skus ccleaner nebo avast,ale pred smazanim udelej kontrolu.
Jinou rom nebo HR a jedes na cisto zase.

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 828
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Note 2 rom phoenix blbne

Příspěvek od Jumbo78 » pon pro 19, 2016 6:28

Zálohuj si potřebná data a udělej factory reset.

Ty samovolné restarty naznačují, že by mohla být špatná baterka.

Co se týká sítě - zkusil bych si nechat vyměnit SIM kartu.

matesfox
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: úte zář 27, 2011 20:13
Zařízení: HTC HD7, Note 2

Note 2 rom phoenix blbne

Příspěvek od matesfox » stř led 04, 2017 17:11

Když nechám telefon běžet v úsporném režimu restartuje se samovolně jen 1 max 2x za den...když tam dam jinou romku,jakou nejvyšší verzi androidu tam můžu dát ?

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2100
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Note 2 rom phoenix blbne

Příspěvek od koumes » stř led 04, 2017 17:14

Podle me takovou,ktera je vyladena.

matesfox
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: úte zář 27, 2011 20:13
Zařízení: HTC HD7, Note 2

Note 2 rom phoenix blbne

Příspěvek od matesfox » stř led 04, 2017 17:56

jenže to není tak jednoduché,když jsem to předtím přehraval na ten "phoenix" ROM tak byl problém že telefon neuměl volat(při vytočení psál: NENÍ REGISTROVÁN V SÍTI) aspo po týdnu klouzáni na netu a zde na fóru mi někdo poradil kontaktovat uživatele "Don_alex" ten mi poslal jaky soubor "GT-n7100_ModemMK9.zip" po nainstalovani tohodle souboru najednou uměl mobil volat,ale nešla zapnout wifi-né že sem se nepřipojil,nezapl sem ji a mobil sem mu tehdy posílal do prahy a za dva dny byl zpátky a wifi jela....nechci mít ty samé problémy aji ted´když dam jinou romku..

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2100
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Note 2 rom phoenix blbne

Příspěvek od koumes » stř led 04, 2017 18:00

Tezko radit,kdyz ho uz nikdo nepouziva.Ale pockej jeste co ti napise Jumbo,mel ho dlouho.
Jinak na xda je toho kvanta a pak ty ceske stranky,no nevim.

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 828
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Note 2 rom phoenix blbne

Příspěvek od Jumbo78 » stř led 04, 2017 20:08

Udělal bych, to co jsem psal.

1) factory reset
2) výměna baterky
3) výměna SIM
4) zkusit provozovat chvíli bez SD karty - ta může taky způsobovat restarty (když odchází)

Lepší ROM než Phoenix jsem neměl.

Například oficiální 4.1.2 funguje také velmi dobře - ale jestli ti opravovali EFS, tak se na ni jednoduše nedostaneš...

matesfox
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: úte zář 27, 2011 20:13
Zařízení: HTC HD7, Note 2

Note 2 rom phoenix blbne

Příspěvek od matesfox » stř led 18, 2017 20:42

udělál jsem factory reset a už jsem se do mobilu nedostal..furt se jen restartuje a jakmile chci napsat pin inhned restart a furt dokola jak u debilu...vytahl jsem sim i sd a bez změny,,udělal jsem komplet wipe stahl stock rom 4.4.2 a jen naběhne logo samsung a ihned restart dookola..

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Note 2 rom phoenix blbne

Příspěvek od mahon » čtv led 19, 2017 15:05

S největší pravděpodobností máš asi nějak poškozenou paměť. Flešni tuto opravnou vícesouborovou rom s pitem, mělo by to pomoct https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982086988563

matesfox
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: úte zář 27, 2011 20:13
Zařízení: HTC HD7, Note 2

Note 2 rom phoenix blbne

Příspěvek od matesfox » čtv led 19, 2017 17:02

problém vyřešen,baterka v haji,kapacitu držela mobil vydžel ale něco mu vadilo,dal jsem druhou a mobil jede,dal se to do druhého funkčního nota a nebyl schopny najet...nyní tam chci dat rom Phoenix 18.8(4.4.2) na note 2 ale nejde mi to najít,nemůžete být někdo tak hodný a poslat mi na to odkaz prosím? hledám na XDA ale nedaří se mi.děkuji

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Note 2 rom phoenix blbne

Příspěvek od mahon » čtv led 19, 2017 20:38

Neumíš hledat ;-) https://forum.xda-developers.com/showth ... ?t=2060389 a nejdříve musíš nainstalovat v18.5 a teprve pak V18.8 OTA Update. Vše tam je.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Note“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů