Samsung Galaxy Note 3

Diskuze o tabletofonech modelové řady Galaxy Note (5, 4, 3, II…)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Jumbo78 » čtv črc 10, 2014 6:19

To záleží, jak jsi je zálohoval... Pokud přes KIES, tak obnova taky přes KIES. Pokud do GOOGLE, tak stačí přidat účet a zapnout synchronizaci...

Nejlepší je mít kontakty na GOOGLE

Uživatelský avatar
Dzoradno
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob říj 12, 2013 12:35
Zařízení: NOTE 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Dzoradno » čtv črc 10, 2014 6:21

Kovový rámeček signál nebere. Bere ho jen cele kovů pouzdro(ram+záda). Rámeček signál brát ani nemůže. Anténa na signál ne na zadní straně a ne v rámu.

Peeca
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte črc 08, 2014 10:40
Zařízení: Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Peeca » čtv črc 10, 2014 8:29

Tak jsem včera nahrál aktualizaci a ejhle...najednou nejde udělat graf v s-note...před tím to šlo...teď to píše...SNADN7 GRAF SE ZASTAVILA...tak co s tím? Díky za rady

Peeca
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte črc 08, 2014 10:40
Zařízení: Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Peeca » čtv črc 10, 2014 8:32

šmarjá dokonce s- note se zastavila...ať čmárám jak čmárám, tak když to uložím ta to padá a zobrzuje se s-note se zastavila....ale uloží se to...pfff, co s tím?Tohle používám každý den

izidor
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát říj 25, 2013 10:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od izidor » čtv črc 10, 2014 8:33

Většinou stačí v nastavení telefonu / aplikace smazat cache.

Peeca
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte črc 08, 2014 10:40
Zařízení: Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Peeca » čtv črc 10, 2014 8:35

Koukám že všechno ohledně stylusu se nějak rozhasilo :-(...no tak to je dílo...poraďte kde je chyba, díky

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 442
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od mahon » čtv črc 10, 2014 12:41

Takže asi budeš muset udělat hardreset.Zazálohuj si co potřebuješ a proveď.Bohužel tohle se po aktualizaci stává i u jiných modelů samsungů hlavně po aktualizaci přes OTA (wifi) že něco občas nefunguje.
Možná by stačilo v recovery modu udělat jenom wipe cache. To vyzkoušej jako první.Myslím si ale že tě ten hardreset nemine.

Peeca
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte črc 08, 2014 10:40
Zařízení: Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Peeca » čtv črc 10, 2014 16:11

Tak jsem ještě před cestou na netu přečetl, že ten problém většinou přetrvává i po hard resetu, tak jsem to ráno hodil na reklamaci...druhej den dělat tovární nastavení je trochu brzy :-D, tak uvidíme, co s tím provedou...jen ať se točej. Jinak jsem to stahoval pomocí kabelu...Tak díky za rady, budou se určitě ještě hodit, až budu aktualizovat znovu :-)

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 442
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od mahon » čtv črc 10, 2014 16:21

A co myslíš že udělají v servisu jako první věc ? Udělají Hardreset v recovery modu tzv. wipe data a wipe cache.Pak to bude v cajku. Do jakého servisu si to dával ?

Peeca
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte črc 08, 2014 10:40
Zařízení: Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Peeca » čtv črc 10, 2014 17:56

No tak přiznám se že Hardreset v recovery modu tzv. wipe data a wipe cache mi nic neříká :-)...dal jsem to do ,,mobilpohotovost,,...tam jsem to koupil a uplatnil záruku...nechci se v tom hrabat sám hned druhý den...pár dní bez něj přežiju, ještě jsem neprodal note 1, takže pohoda.

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 442
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od mahon » čtv črc 10, 2014 20:28

MobilPohotovost alias Britex :x přeju ti ať ti to dobře dopadne. Pak napiš.

Peeca
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte črc 08, 2014 10:40
Zařízení: Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Peeca » pát črc 11, 2014 6:43

A jé, o tom už jsem tady taky lecos četl...byl to nový telefon, na displeji mám naštěstí fólii, snad se k tomu budou chovat šetrně...Tak dám vědět:-)

Uživatelský avatar
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 371
Registrován: pát dub 23, 2010 10:26
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Bydliště: Ostrava

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od nandro » pát črc 11, 2014 6:45

Raději si najdi jak udělat wipe pamětí,což je mimochodem otázka pár sekund,než to dávat těm amatérům z Britexu.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Note“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti