Samsung Galaxy Note 3

Diskuze o tabletofonech modelové řady Galaxy Note (5, 4, 3, II…)
Odpovědět
Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od snekousek » stř lis 27, 2013 13:56

Tak od včerejška od 10 hodin už mám černého krasavce doma a stihnul jsem na něm při různých úpravách a přesunech z N II a záloh na netu už 2x vybít baterku. :tlem: Sice dvojkou jsem moc nefotil ale pro rychlý cvak se použít dal,tak trojka fotí parádně.Co mi ale dost vadí je vystoupnuté zařízení fotoaparátu. :?: Budu muset koupit dobrý obal. :wink:
Shrnuto-potrženo: Prostě to nemá chybu ! :like:

whammer
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte lis 05, 2013 13:16
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od whammer » stř lis 27, 2013 14:30

no Note trojky od o2 dostali aktualizaci balik o velikost cca 128Mb... samozrejme.je to verze, kterou uz asi zbytek pole ma ...MJ7 ale aspon nejsme tak pozadu u o2 :DDD

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » stř lis 27, 2013 18:35

snekousek - kup sview pouzdro a uz nebyde vystouply :)

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od snekousek » čtv lis 28, 2013 12:10

Takže mé postřehy z Note III. Je to svižné bez nejmenších problémů,ale...
Jeden malý detail přece.V
S Note jsem nepřišel na to,jak vypnout převod číslic do telefonního formátu a vlastně cokoliv napíšu je i v rámečku,kterým sice můžu pohybovat,ale ten převod je rušivý,zvláště když si hodím fotku na pozadí stránky.Snad jsem to napsal polopaticky.Díky za odpovědi.

dropadred
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát lis 29, 2013 9:23
Zařízení: Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od dropadred » pát lis 29, 2013 9:33

ako tak čítam rôzne fóra, tak tjednoducho môžem skonštatovať - s Note 3 sú veľké problémy, ako užívateľ iOS sa trochu aj chytám za hlavu a myká mi kútikmi úst (smiech), no Note 3 ma aj tak neskutočne láka, a kedže nechcem znovu investovať do kombinácie telefón+tablet, tak s III zabijem dve muchy jednou ranou, veľmi ma zaujal a chvíľka hrania s ním s samsung predajni ma zaujala tak, že sa teším, ako sa zbavím svojho 4S...mal by som snáď len jednoduchú otázku....často sa tu opakujú chyby o problémoch so signálom (vydedukoval som, že je to softvérový problém) a nie najlepší auto-brightness; takže ak nepoužívam mobilné dáta a ani auto-brightness, tak môžem byť kľudný, že tieto vady ma nezasiahnú? potom by mi už len stačilo dúfať, že ma obíde vadný kus (proximity senzor) a môžem si pýskať a samozrejme, že skončí ten systém, že jeden človek má aktualizáciu ale ďalší človek ju bude mať až za 1-2 mesiace...to je neprípustné v 21. storočí...

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od mberdych » pát lis 29, 2013 10:07

Ja jsem prave presel z petky na Note a zadne problemy nepozoruji. Zkusil jsem se ted vratit zpet a petka mi velikosti displeje uz prijde nepouzitelna (a to jsem applista kazdym coulem a vse ostatni mam od applu).

Uživatelský avatar
Dzoradno
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob říj 12, 2013 12:35
Zařízení: NOTE 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Dzoradno » pát lis 29, 2013 10:13

Síla signálu a wifi byla vynesen a v posledním updatu, který máme už s snad všichni. Probémové kusy byly na začátku, teď se není podle mě čeho bát.

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Sir Sprice » pát lis 29, 2013 11:41

U me wifi po updatu taky zatim perfektni. Jinak minule co jsem tu psal o problemech z wifi u rodicu, tak on odesel modem a internet vubec nebezel, proto se nedalo tehdy pripojit :-)

Uživatelský avatar
Dzoradno
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob říj 12, 2013 12:35
Zařízení: NOTE 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Dzoradno » pát lis 29, 2013 11:44

Ale porad mi přijde, že se krapet háda WiFi s Mobilním internetem. Pokud je mám zapnutý naráz, tak opravdu hrůza.

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od mberdych » pát lis 29, 2013 12:07

Nic takoveho nepozoruji. Ale nerikam ze to neni.

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » pát lis 29, 2013 12:37

Nez sem nahodil automaticky vypinani mobilni site, tak sem nezaznamenal taky problemy, pustena stale wifi i mobilni data a krasne to mezi sebou prepinalo

JiRa
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv zář 30, 2010 3:16
Zařízení: Samsung Galaxy Note2

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od JiRa » pát lis 29, 2013 17:03

S-Vyhledávač
Jakou máte zkušenost s tímto sw? Byl jsem z Note2 zvyklý nosit sebou tak 800 dokumentů ve formátu pdf, doc, ppt. Jde jak o soukromé, tak i o pracovní dokumenty, o které docela stojím, má-li mi smarphone nahrazovat tahání notebooku. V Note 2 bez problémů, ale když jsem to přenesl do Note 3, tak mi již 3 den v kuse běží indexování a baterie se diky tomu vybije už za 7 hod. Skončí to sakra někdy? A jde to někde bez rootu vypnout?

Uživatelský avatar
Dzoradno
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob říj 12, 2013 12:35
Zařízení: NOTE 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Dzoradno » pát lis 29, 2013 17:37

To je nějaký divný. Já si tam přidal o hodně méně dokumentů a vše je ok. Zkus vypnout a zapnout, třeba to kouše nějakou kravinu.

dropadred
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát lis 29, 2013 9:23
Zařízení: Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od dropadred » pát lis 29, 2013 17:38

takže dalo by sa povedať, že ak sú tam nejaké nedúhy v SW, tak to bude určite vyladené postupne ? ja aj tak čakám na 4.4 hlavne...musím povedať, že podľa toho, čo som videl 4.4 na Nexus 5, tak musím povedať, že kitkat je jediný "android", ktorý mi naozaj chutí aj po vizuálnej stránke...to mám obavy, čo sa z vizuálnych fičúriek dostane do touchwizu...osobne dúfam, že nebudem nútený sa čo i len zaujímať o root skôr, než to bude nutné, ak vôbec...

Uživatelský avatar
Dzoradno
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob říj 12, 2013 12:35
Zařízení: NOTE 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Dzoradno » pát lis 29, 2013 17:41

Tak, když si vezmu ze za měsíc a kousek, co telefon mam vyšly dva updaty a ve světe je jich snad víc, tak bych rekl, že Samsung se snaží, ale to víš nikdo nevi, jak to bude vypadat u 4.4.

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » pát lis 29, 2013 18:09

me posledni update ne a ne nabidnout, zkousim to rucne a nic-kies se mi do PC davat nechce

smolpachol
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: sob led 14, 2012 21:01
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Bydliště: Tachov

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od smolpachol » pát lis 29, 2013 19:05

Dzoradno píše:Tak, když si vezmu ze za měsíc a kousek, co telefon mam vyšly dva updaty a ve světe je jich snad víc, tak bych rekl, že Samsung se snaží, ale to víš nikdo nevi, jak to bude vypadat u 4.4.
Pravda, dneska jsem byl překvapen. Mám ho týden a dva. NOTE1 jsem měl skoro dva roky a jen JEDEN!!!
Oba ofiko od Sunnysoftu

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » ned pro 01, 2013 16:43

ohledne signalu me vcera prekvapil kamos co ma S4:

mozna sem to jen z for nepochopil. Myslel sem, ze je jedno, jestli mam zapnuty data na GPRS nebo WCDMA,a le neni. Jakmile dam WCDMA, tak se prepne mobil asi na jinou BTSku (jinou antenu) a sem klidne bez signalu, ale jak dam GPRS, tak mi nabehne klidne plnej signal - myslel sem ze jedu porad pres jednu antenu, jen prepinam, kolik kanalu mi to dovoli vyuzit - kolik spojeni + samo rychlejsi technologie - vcera me s tim dostal kamos, kdy mi zmizel na chlastacce signal a on mi rekl, mas zaply rychli data a ja mam,a le to je blbost, prepnul sem na pomaly a uz sem mel plnej signal (na WCDMA jen jedna az zadna carka)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12217
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od htcjirka » ned pro 01, 2013 16:46

To je ale uplne normalni,nic k podiveni,jsi v oblasti ,kde je horsi pokryti od operatora rychlymi daty.

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » ned pro 01, 2013 16:47

Normalni to neni, jelikoz na S3 sem problem nemel (a neprestehoval sem se)

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Note“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů