Samsung Galaxy Note 3

Diskuze o tabletofonech modelové řady Galaxy Note (5, 4, 3, II…)
Odpovědět
Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Sir Sprice » pon lis 25, 2013 15:41

Mam velky problemy s Wifi..stale se mi odpojuje sit a casto nejde vubec pripojit. Pise to: Sit byla odpojena kuli pomalemu pripojeni k internetu .. pritom signal je to blbost, wifi mam rychlou. Ted to dela uz i v byte rodicu, kde je wifi vyborna

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » pon lis 25, 2013 15:53

Zkusil bych vymazat sit z mobilu a znovu ji nakonfigurovat - je mi jasny, ze to nepomuze, ale treba to chvili pobezi - pokud to zezacatku bylo OK

Uživatelský avatar
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 371
Registrován: pát dub 23, 2010 10:26
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Bydliště: Ostrava

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od nandro » pon lis 25, 2013 16:23

Na XDA je tuším nějaký soubor,který by měl poskytnout zlepšení wifi.

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od mberdych » pon lis 25, 2013 17:35

Nemas v nastaveni wifi zapnuto plynule prechazet mezi mobilnim signalem a wifi? Note pri kazdem byt drobnem problemu s wifi rve, ze mam mizerne pripojeni a pokud je tohle zaskrtnute, tak mam pocit, ze wifi odpoji.

izidor
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát říj 25, 2013 10:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od izidor » pon lis 25, 2013 18:14

Jmenuje se to Automatický přepínač sítě. Já to musím mít vypnuté, v práci se po přihlášení do wifi musím autentizovat a tento přepínač mě stále vracel na mobilní data

izidor
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát říj 25, 2013 10:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od izidor » pon lis 25, 2013 18:25

Tak jsem byl dnes v obchodě otestovat na jejich demo jednotce jak se chová S view se zapnutým heslem. Drobnou překážku, že menu pro zadání hesla není přístupné v sekci Zařízení při demo modu jsem zdolal a pin zadal. Bohužel pak už se toho pinu nedá zbavit, drobná chybyčka u Samsungu v demo modu ;) Při té zamknuté obrazovce jde ovládat muzika, vkládat poznámka a fotit. Focení má tedy drobný neduh, když vyskočím z fotáku ven, tak znova se už nedá spustit bez otevření a zavření krytu. Rychlou poznání umím na zamknutém display vyvolat i bez SView, ale jak vyvolat foták? Jinak držení otevřeného krytu o 360 se bohužel vyzkoušet nedalo protože mají na zádech nějaké bezpečnostní zařízení. I tak mi ale připadalo že tlačítka hlasitosti půjdou mačkat dost těžce při ovládání jednou rukou.

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » pon lis 25, 2013 18:49

izidor - pri otevreni se skutecne levou rukou dostava spatne na tlacitka hlasitosti - ted sem to prubnul (me to neva, jelikoz je pouzivam jen na hlasitost)

Ja ted pod s view nacpal QI samolepku z e-bay pro bezdrat dobijeni a samolepku pro bezdotykove platby - uz se tesim, az mobil prilozim u kasy k platebnimu terminalu, jak pani nebude chapat (a jak nebudu chapat, az to tu samolepku neuvidi :) )

JInak ja s wifi nemam problem a mam toto nastaveni:
Resize of tempFileForShare.jpg
Resize of tempFileForShare.jpg (52.03 KiB) Zobrazeno 3072 x

izidor
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát říj 25, 2013 10:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od izidor » pon lis 25, 2013 18:56

Pokud máš vypnuté mobilní data tak ten problém samozřejmě nemáš. Jinak na wifi existuje ještě jedno skryté menu, v dialeru napsat *#0011#, pak menu a tam se nechá wifi trochu "přitopit". Držet v levé ruce jsem to ani nezkoušel, držím ho v pravé ruce.

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » pon lis 25, 2013 19:01

Ja pravou ovladam - tukam

jinak mobilni data sem mival zapnuta spolecne s wifi, ted pouzivam 3g manager a ten mi mobilni data vypina, kdyz sem na wifi + kdyz tel. spi, tak vypne i mobilni data a jednou za cas je pust - desne zerou baterku

Uživatelský avatar
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: stř zář 28, 2005 8:28
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od drak21 » pon lis 25, 2013 19:32

Mam otazku,je tu nekdo kdo ted kupoval Note 3 a dostal poukaz na nakup v Samsung store?Ja ho dostal ,mam ho aktivni ale nemohu na nej nic koupit.Stale me to pri placeni pise ze se neda pro tento nakup pouzit.Ma nekdo nejakou zkusenost?

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Sir Sprice » pon lis 25, 2013 19:35

Tohle vse jsem zkousel a dela to furt. Doma to resim resetem routeru.. pak mi to vzdy chvili jde

whammer
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte lis 05, 2013 13:16
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od whammer » úte lis 26, 2013 13:21

ja mel podobny problem ale jen u wifi u kamose,pak sme vypli zaheslovani a wifi jela...divny ale bylo to tak...a pri zapnuti opetovneho heslovani at uz WPA,WPA2,WEP atd...tak o zase co chvilu rvalo ze wifi ma slaby signal atd... no divne no :D


v tom samsungstore ten 200kc poukaz je jen na neco...temer nic uzitecneho za nej neporidis...

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » úte lis 26, 2013 15:21

Ja Note 3 pouzivam s Wifi od O2 - modem Comtrend, pak netgear nejakou 3000 tusim a pak TP-link - z hlavy nereknu, ale muzu zjistit a dalsi Tp-link a vse OK

smolpachol
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: sob led 14, 2012 21:01
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Bydliště: Tachov

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od smolpachol » úte lis 26, 2013 16:45

Chlapci, blbej dotaz. Kde je zašitá Kancelář?
Když najedu na Samsung App, tak mi píše, že Polaris Office viewer 5 je nainstalován, ale kde?
Otevřu si Excelovej soubor a nemůžu s ním nic dělat. :-(
Ten samej v NOTE1 bez problémů upravuji. Zatím mám oba NOTEsy, takže jsou připojeny k PC spolu.
Později NOTE1 prodám, kdyby měl někdo zájem :-)
Jinak, navigace Sygic Voucher Edition se mi bez problémů nalogovala i do trojky. Takže ji mám v obou zařízeních

PS v jedničce mám Polaris Office 4, nebude ten problém zde? Ale tu čtyřku do trojky nedostanu, protože má pětku
:-)

Uživatelský avatar
Dzoradno
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob říj 12, 2013 12:35
Zařízení: NOTE 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Dzoradno » úte lis 26, 2013 16:47

Pacholku já ho měl v Samsung složce. Rozhodně ho najdeš i ve všech aplikacích. Jinak pokud mohu doporučit, tak nahradit Kingston Office.

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Sir Sprice » úte lis 26, 2013 16:54

Dobrej dotaz,taky jsem ho nedavno hledal a nikde neni.. ani ve slozce Samsung narozdil od Mych souboru :-D

Uživatelský avatar
Dzoradno
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob říj 12, 2013 12:35
Zařízení: NOTE 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Dzoradno » úte lis 26, 2013 16:55

To je divný. Já mám takovej, že jsem ho měl ve složce, kde byl evernote a podobný hovadinky.

egze
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát čer 19, 2009 9:41
Zařízení: Galaxy note 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od egze » úte lis 26, 2013 17:03

funguje vám správne auto brightness? u mňa je to moc tmavé aj keď mám power saving a screen tone off...

Felix 1
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pát čer 08, 2012 4:53
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Felix 1 » úte lis 26, 2013 18:02

Polaris Office 5 je v Note nainstalovaný jen jako prohlížeč a v menu nejde nikde vidět. Je třeba ze Samsung Apps nainstalovat Polaris Office 5, který tam je zdarma a lze v něm již i editovat.

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » úte lis 26, 2013 18:06

auto brightness byla lepe udelana na S3 (android tusim 4.2.1) - tady mi celkem beha, mam ho na auto a posuvnik nadoraz vpravo,a le doma v obyvaku nic moc - musim natocit mobil proti svetlu, aby se rozsvitil a pak je to OK

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Note“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů