Samsung Galaxy Note 3

Diskuze o tabletofonech modelové řady Galaxy Note (5, 4, 3, II…)
Odpovědět
janmanas
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát led 24, 2014 21:17
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od janmanas » pát led 24, 2014 21:34

Bohužel znovu instaloval. Pořád ten InstaWeather aktualizují, jenže ta poslední aktualizace to asi nějak úplně pokazila. Zkusím tedy potom ještě jeden formát a uvidím.

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od snekousek » pon úno 03, 2014 14:34

Zdravím kolegové,mám jeden malý dotaz: Je jediný způsob jak se zbavit Rootu kompletní přeinstal? A když už tak je tím myšleno do továrního nastavení?
Všem děkuji za odpovědi

Uživatelský avatar
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 371
Registrován: pát dub 23, 2010 10:26
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Bydliště: Ostrava

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od nandro » pon úno 03, 2014 14:35

Nahrej prostě tovární ROM a máš přístroj zase nerootnutý. Návrat do továrního nastavení nezmění nic na rootu.

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od snekousek » úte úno 04, 2014 16:42

Díky ale to jsi moc neporadil

Uživatelský avatar
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 371
Registrován: pát dub 23, 2010 10:26
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Bydliště: Ostrava

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od nandro » úte úno 04, 2014 16:43

A co tedy potřebuješ,návod jak nahrát tovární ROM?

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Sir Sprice » úte úno 04, 2014 22:58

Ja myslim, ze ti poradil dost

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od snekousek » stř úno 05, 2014 7:09

No když myslíš... Že jsem se vůbec ptal a slibuji že už to neudělám :-(

Uživatelský avatar
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 371
Registrován: pát dub 23, 2010 10:26
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Bydliště: Ostrava

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od nandro » stř úno 05, 2014 7:16

Zase to nemusíš tak hrotit,ale spíše buď příště konkrétnější ať se Ti dostane Tvé odpovědi.

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Jumbo78 » stř úno 05, 2014 8:10

Ono to na několik úskalí.
1) pokud máš root, tak máš určitě na KNOX 0x1
2) s 99% pravděpodobností máš také změněno počítadlo flashů - to musíš vymazat pomocí aplikace triangle away...
Pak už můžeš flash ofiko firmware, ale ten KNOX bohužel zatím nevymažeš

smolpachol
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: sob led 14, 2012 21:01
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Bydliště: Tachov

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od smolpachol » stř úno 26, 2014 16:25

Dneska jsem zapomněl vyndat mobil z ledvinky a projel mi rtg, (nebo jakou) kontrolou na Obchodním soudu v Praze.
Nenechá to někde nějaké následky???
Zatím se zdá naprosto v pohodě, vše je tam kde má a vše funguje, ale ....... ???

Uživatelský avatar
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 371
Registrován: pát dub 23, 2010 10:26
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Bydliště: Ostrava

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od nandro » stř úno 26, 2014 16:28

Elektroniku rentgen nepoškodí.

smolpachol
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: sob led 14, 2012 21:01
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Bydliště: Tachov

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od smolpachol » stř úno 26, 2014 16:38

Otázka je, jestli to byl RTG. Asi jo. Budu se uklidňovat, že JO
:tlem:

Uživatelský avatar
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 371
Registrován: pát dub 23, 2010 10:26
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Bydliště: Ostrava

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od nandro » stř úno 26, 2014 16:43

Myslím,že na podobných místech se nepoužívá nic jiného. Ale pro další test bych doporučil magnetickou rezonanci :-D

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od mberdych » stř úno 26, 2014 18:11

Na letisti ani jina moznost nez projet neni.

Lexa
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon bře 03, 2014 20:38
Zařízení: Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Lexa » pon bře 03, 2014 20:44

Ahoj chlapci a devcata.Muzu mit takovej dotaz? Po prechodu na novy KITKAT se mi vyrazne zpomalilo zpracovani fotografie.Uz nemuzu v podstate poridit sekvenci rychlich fotek pac po kazde fotce se fotografie zpracovava.Je to jen muj problem a nebo je to "vada" noveho systemu ? Dekuji

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Jumbo78 » pon bře 03, 2014 21:31

A factory reset jsi dělal?

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od mberdych » úte bře 04, 2014 6:23

Pripadne, ukladas na kartu? To zpracovava dela tusim softwarova stabilizace. Zkjus vypnout.

don_alex
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: ned úno 16, 2014 16:38
Zařízení: Note II, Ace, PAP7600DUO, Note 10.1

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od don_alex » úte bře 04, 2014 8:40

Hlavně nezapomeň před případným hard resetem zálohovat data.

Lexa
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon bře 03, 2014 20:38
Zařízení: Galaxy Note 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Lexa » úte bře 04, 2014 14:17

mberdych píše:Pripadne, ukladas na kartu? To zpracovava dela tusim softwarova stabilizace. Zkjus vypnout.

Mas pravdu,dela to ta soft. stabilizace...to teda nic moc.Kor jsem si vsiml,ze i kdyz poridis snimek a najede ti tam to nacitani stabilizace a ja uz uhnu mobilem jinam,ac jsem zaznamenal tu fotku,tak po dokonceni toho zpracovani je ta fotka mazla.Jak kdyby to fotilo o par vterin dyl nez vam ukaze mobil

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od mberdych » úte bře 04, 2014 14:18

Ano, je to tim, uz se to tu dokonce myslim resilo.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Note“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam.cz a 20 hostů