Samsung Galaxy Note 3

Diskuze o tabletofonech modelové řady Galaxy Note (5, 4, 3, II…)
Odpovědět
Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od snekousek » ned pro 08, 2013 19:24

Já jsem nikdy na mobilu nedělal root a jiné vychytávky,které se po netu jen hemží.Ale možná i právě proto jsem s founem neměl žádné problémy.Ani Note I a ani Note II.Všechno šlapalo a šlape na jedničku.Aktualizace včas a co do něho dám funguje takže spokojenost.Když čtu nejen tady jak dělají to či ono a pak se diví že jim foun nefunguje jak by měl,nestačím zírat a přemýšlím proč vlastně tohle dělají.Vždyť kdyby výrobce chtěl aby to bylo nastavené ,,takhle,, nebo aby byl root tak by to určitě udělal.Na hraní si kupte lego.Trojka je vyšší dívčí která je úžasný pomocník,ale nesmíte se do něho hrabat.

lenka2003
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon pro 02, 2013 19:38
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od lenka2003 » ned pro 08, 2013 19:59

Prosím o radu, sám se mi stáhl aktualizační balíček cca 161 MB. Po přečtení diskuzí tu aktualizaci nechci instalovat. Jde to jen odkládat....je možné se toho nějak zbavit? Dceři to na S III po několika dnech zmizelo samo. Stane se to i u Note 3? Nebo to tam bude pořád, dokud mi neprasknou nervy a nenainstaluji to?? Díky

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » ned pro 08, 2013 21:59

osobne sem root a jak pises jiny veci nedelal. sem myslim bezny uzivatel msx s vezsim narokem co do poctu aplikaci-coz je dano tim, ze mam p2 ruzne zamestnani a kazde si zafa neco jineho

smolpachol
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: sob led 14, 2012 21:01
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Bydliště: Tachov

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od smolpachol » pon pro 09, 2013 20:44

Volný od Sunnysoft-u, žádný root, aktualizace J7.
Šlape jak má

smolpachol
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: sob led 14, 2012 21:01
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Bydliště: Tachov

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od smolpachol » pon pro 09, 2013 21:42

Chlapci, poraďte.
Hledám furt nějaké dobré nabíjení do auta a hlavně držák pro případ použití jako navigace.
Mám na něm flip S-view.
Nechci to sundávat, když už tam je

KarelMlha
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: sob pro 20, 2008 9:29
Zařízení: Lumia 640 xl lte, note 4
Bydliště: HK

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od KarelMlha » pon pro 09, 2013 21:50

Já mám v autě držák Breffo Spiderpodium http://drzaky-mobily.heureka.cz/drzak-b ... derpodium/" onclick="window.open(this.href);return false;. K tomu používám klasickou autonabíječku od samsungu. Držák mám v mřížce větráku, a je to bez problémů. Můžu používat střídavě i Lumii 920. Telefon nevypadává, nemusím vrtat do palubky, nic lepit na sklo.
Jinak ty chyby mi to hází taky. Jedu bez rootu a kupováno na smarty .cz

hoktar
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: úte čer 23, 2009 14:04
Zařízení: glofiish x650/hd2/titan/galxy note
Bydliště: Podebrady
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od hoktar » úte pro 10, 2013 0:10

jirka-cz píše:Jo, a nepomůže to. Je to nefunkční i v nouzovém režimu
tez hlasim problem s updatem. poznamka se neulozi. ani v safe modu. byl jsem s tim dnes v samsung prodejne. a koukali na to a kroutili jen hlavou. s tim ze asi dalsi vadna aktualizace.

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » úte pro 10, 2013 2:23

smolpachol píše:Chlapci, poraďte.
Hledám furt nějaké dobré nabíjení do auta a hlavně držák pro případ použití jako navigace.
Mám na něm flip S-view.
Nechci to sundávat, když už tam je
ja pouzivam tohle:
http://www.ebay.com/itm/New-Universal-C ... 2a2dba1fc3" onclick="window.open(this.href);return false;
sview otevru o 360 stupnu a dam do drzaku. Jen mi vadi, ze kdyz chci pouzit kameru pro nahravani jizdy, tak mi kamera nahrava pres sview okynko a obraz je trochu zhorseny

Uživatelský avatar
SikoEricsson
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte led 27, 2009 13:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4 SM-910C
Bydliště: Slovakia/ Ostereich

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od SikoEricsson » čtv pro 12, 2013 23:06

jirka-cz píše:Jenže J7 mají i operátoři. Napište zda mate telefon od operátora, nebo volný prodej. Chyba se projevuje jen u volného prodeje
Od dnes vychádza nový firmware MK2/MK3/DMJ7
Zatiaľ pre Poľsko-XEO a pre Francúzko-XEF
2013-12-12-23-05-23.png
(133.64 KiB) Staženo 605 x

Uživatelský avatar
Dzoradno
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob říj 12, 2013 12:35
Zařízení: NOTE 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Dzoradno » pát pro 13, 2013 3:23

Tak aspoň, že se něco děje:))

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od snekousek » pát pro 13, 2013 5:55

Vážení, tak při dalším zkoumání jsem narazil na položku Knox a vlastně jsem nepochopil logiku vývojářů k čemu je dobré mít tzv. mobil v mobilu. Skrýt nějaké položky jde i jednotlivým programem a navíc kdo mi má co lézt do founa. Takže se ptám, využívá jí někdo?

Uživatelský avatar
Dzoradno
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: sob říj 12, 2013 12:35
Zařízení: NOTE 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Dzoradno » pát pro 13, 2013 5:57

Za mě fce zcela zbytečná a dělající jen neplechu. Takže nepoužívám a nechci.

izidor
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát říj 25, 2013 10:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od izidor » pát pro 13, 2013 8:30

Já se Knox chystám používat. Je to zásadní funkce pro mě. Dá se s tím realizovat ve velkých korporacích BYOD koncept. Plán je takový, že tím dokážu nahradit firemní blackberry. Firma vyžaduje kompletní kontrolu nad datama, tedy instalaci mobile iron. To by se mělo spojit právě s Knoxem a tedy já si budu moci do telefonu instalovat co chci, zatímco nad Knoxem bude mít vládu firma. Zatím ten plán má několik trhlin. Nevím jak rozchodit uvnitř Knoxe PGP, protože většina e-mailů mi chodí šifrovaných atd..

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 278
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od Sir Sprice » pát pro 13, 2013 11:04

Mne by zajimalo, jak nainstalovat aplikaci do Knox. By se mi hned hodilo

izidor
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát říj 25, 2013 10:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od izidor » pát pro 13, 2013 11:11

Do Knoxu se dají instalovat jen aplikace, které jsou tak označené. Hlavním cílem jsou korporátní aplikace, viz http://www.samsungknox.com/en/apps" onclick="window.open(this.href);return false; kde je aktuální nabídka aplikací.

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od snekousek » pát pro 13, 2013 12:36

Souhlasím s izidorem. Prostě apka na dvě věci. Jsou teda programy,které se dají doinstalovat z např. Samsung apps ale proč mít něco dvakrát je fakt kravina.

izidor
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pát říj 25, 2013 10:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Re: Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od izidor » pát pro 13, 2013 12:56

Některé aplikace jsou po instalaci v systému 2x, některé jen jednou. Řekl bych že to závisí na zdroji instalace. Tedy pokud mám původní aplikaci ze Samsung storu, tak je pak v systému jen jednou. Pokud ji mám z Google play, tak je tam pak 2x. Zatím jsem nezkoušel tu z Google play odinstalovat.

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » sob pro 14, 2013 8:30

Osobne sem KNOX chtel pouzivat, abych zamezil pristupu k firemnim vecem nenechavci, ale nemoznost si do KNOXu dat jakoukoli aplikaci me hned odradila. Ted pouzivam placenou verzi AVASTu a aplikace, ktere potrebuju zabezpecit mam zaheslovane pomoci AVASTa

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od snekousek » sob pro 14, 2013 10:26

To už je rychlejší nechat fun na dálku zamknout úplně. Kupodivu to funguje. Když už bych ho neměl já tak nikdo.

ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: úte pro 15, 2009 10:59
Zařízení: Samsung Galaxy note 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note 3

Příspěvek od ACEMajky » sob pro 14, 2013 11:24

Muzu ti rict, ze sem zazil, kdyz zena ztratila telefon a takova p*d*l to neni, kdyz se ti tel. nehlasi protoze je vypnutej a nehlasi se a bla bla - nakonec se mi ho podarilo ziskat zpet - takze ono zamykani na dalku je hezke, pokud je tel. dostupnej, je pripojenej na internet a bla bla - ver ze me to hodne vyskolilo a diky tomu nemam ani tel. bloklej heslem/pinem - jelikoz to ti znemozni pripadne navraceni mobilu

Bez PINu se tel. nepripoji na internet a nenajdes, kde se nachazi, ale samo vzdy zalezi kdo tel. najde ci kdo ho ukradl

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Note“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů