Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Diskuze o tabletofonech modelové řady Galaxy Note (5, 4, 3, II…)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Jumbo78 » stř lis 14, 2012 22:33

SirSprice
Ztráta záruky rootem je diskutabilní. Pokud vymažeš počítadlo a trojúhelník a jsi v případě potřeby nahodit ofiko ROM, tak je to v pohodě. Vždy doporučuji, pokud má někdo záznam na počitadle, tak ihned vynulovat - na ICS a JB aplikaci triangle away...
Flash ofiko ROM přes ODIN počítadlo nemění...

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Sir Sprice » čtv lis 15, 2012 0:43

Vubec nevim o jakym pocitadle je rec. Njn vlastnil jsem predtim 5x Htc :)

Uživatelský avatar
Koudy69
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 109
Registrován: úte led 10, 2012 21:32
Zařízení: Sony xperia z1c

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Koudy69 » čtv lis 15, 2012 3:26

Pocitadlo flashnuti. Taky jsem nevedel co to eje. Ale telefon ti zaznamenava pocet flashnuti. Trianglem je vymazes pote flashnes ofiko rom a telefon je jak novy bez zadneho rootu a tudiz mas zpet reklamaci. Je to lepsi nez u htc sam jsem jich vlastnil 6.

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Sir Sprice » pát lis 16, 2012 19:45

Po hardresetu nemam moznost dvou tlacitek v Multiwindow (roztahnout atd) , neví někdo co s tím? Flashovat nechci a multiwindow chci :/

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Sir Sprice » sob lis 17, 2012 18:50

Sir Sprice píše:Po hardresetu nemam moznost dvou tlacitek v Multiwindow (roztahnout atd) , neví někdo co s tím? Flashovat nechci a multiwindow chci :/
vyřešeno flashnutím novější německé ROMky přes Odina..snad aspoň budou rychlejší aktualizace :)

Lidi, máte v aplikacích Gtalk?

ScooterMarty
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: pon říj 08, 2012 20:49
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od ScooterMarty » ned lis 18, 2012 13:26

Čemu říkáš Gtalk? Mám v aplikacích prostě Talk...

xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 314
Registrován: čtv srp 30, 2007 10:47
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Bydliště: Praha - Letňany

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od xtonda » ned lis 18, 2012 13:50

V Androidu se Google Talk klient jmenuje prostě jen Talk.

ScooterMarty
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: pon říj 08, 2012 20:49
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od ScooterMarty » ned lis 18, 2012 14:00

No tak jsme doma. Tak to samozřejmě v aplikacích mám a bohatě používám. A kde se to jmenuje Gtalk? Mě je tohle spojení povědomý, ale mám okno...

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Sir Sprice » ned lis 18, 2012 14:15

Jj vsiml jsem si toho uz vcera vecer, mel jsem pocit, ze v ty nemecky ROMce neni.

xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 314
Registrován: čtv srp 30, 2007 10:47
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Bydliště: Praha - Letňany

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od xtonda » ned lis 18, 2012 14:20

http://www.google.com/talk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Klient pro desktopová Widows se tak jmenuje a samotná služba, která existuje déle než celý Android, se tak jmenuje.

No Němci Google různě šikanují, takže bych se nedivil ničemu, ale co si tak matně vybavuji, tak Německé ROM pro Note 1. generace Talk mám pocit měly.

pietko
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned říj 28, 2012 15:27
Zařízení: samsung galaxy note II

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od pietko » ned lis 18, 2012 16:18

Nacitava vam SG note 2 externy hdd v pohode (aj ked su tam iné data ako len film - napr. nejake exe subory atd.)?

Da sa nejak nastavit/cez nejaku apku presunut data z telefonu (aplikacie) na SD kartu? (bez ROOTu)

Uživatelský avatar
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 371
Registrován: pát dub 23, 2010 10:26
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Bydliště: Ostrava

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od nandro » ned lis 18, 2012 16:56

Zkus na přesun na ext.sd Titanium Backup.

Maxpayne
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: ned srp 05, 2012 9:01
Zařízení: Galaxy Note 2

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Maxpayne » ned lis 18, 2012 18:11

Titanium vyžaduje root

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od snekousek » ned lis 18, 2012 18:35

Bohužel u Note II jsem ještě nenašel apku která by dokázala programy přesunout na SD kartu bez rootu.Celkem dost hrubý nedostatek Šamšungu.Ten jouda co to vymýšlel tohle zrovna nedomyslel.Pochopitelně si můžu ve správci něco např.film,foto,hudba,atd přesunout ale programy bohužel.

pietko
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned říj 28, 2012 15:27
Zařízení: samsung galaxy note II

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od pietko » ned lis 18, 2012 21:07

A nieco bez rootu? Pada mi pri rooote zaruka?
S tym externym hdd ako? Nacitava ho aj vam tak cudne? (ak tam mam nieco ine napr exe subory atd tak mi ho nenacita vôbec).

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od TMASKA » pon lis 19, 2012 6:47

prominte za amaterskou otazku , ale umi note 2 funkci , tet nevim presne jak se jmenuje ale kdyz si treba koupim tablet bez 3g a budu treba nekde na chate tak na note zapnu internet prez sim a prez wifi mi to ten tablet chytne ? dekuji moc za info

Uživatelský avatar
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 371
Registrován: pát dub 23, 2010 10:26
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Bydliště: Ostrava

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od nandro » pon lis 19, 2012 7:13

pietko píše:A nieco bez rootu? Pada mi pri rooote zaruka?
S tym externym hdd ako? Nacitava ho aj vam tak cudne? (ak tam mam nieco ine napr exe subory atd tak mi ho nenacita vôbec).
Bez rootu tuším nic nebude,přeci jen je to vcelku systémová záležitost. USB host jsem ještě nezkoušel,tak nepovím.

Uživatelský avatar
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 371
Registrován: pát dub 23, 2010 10:26
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Bydliště: Ostrava

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od nandro » pon lis 19, 2012 7:18

TMASKA píše:prominte za amaterskou otazku , ale umi note 2 funkci , tet nevim presne jak se jmenuje ale kdyz si treba koupim tablet bez 3g a budu treba nekde na chate tak na note zapnu internet prez sim a prez wifi mi to ten tablet chytne ? dekuji moc za info
Přesně nechápu dotaz,ale pokud nebude tablet podporovat data,nebude mít nejspíše ani slot na SIM,takže přístup na net půjde jen přes wi-fi.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od TMASKA » pon lis 19, 2012 7:28

tablet by internet chytal prez wifi od nota 2 kde by byly mobilni data , kdysi jsem to mel na htc hd1 myslim ze se to tam jmenovalo internet sharning nebo tak neco, bylo to ale prez kabel

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od TMASKA » pon lis 19, 2012 7:35

uz to asi mam , je to WIFI HOTSPOT , podporuje to note 2 ?

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Note“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti