Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Diskuze o tabletofonech modelové řady Galaxy Note (5, 4, 3, II…)
Odpovědět
Uživatelský avatar
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 371
Registrován: pát dub 23, 2010 10:26
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Bydliště: Ostrava

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od nandro » čtv lis 01, 2012 11:25

Prosím o radu,jak dám své vlastní aplikace,nebo prostě jakékoli do postranního panelu pro multiwindow? Nějak na to nemohu přijít. Mám i root,kdyby byl potřeba zásah hlouběji do systému.

Uživatelský avatar
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř říj 03, 2007 14:09
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Bydliště: Praha

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od kome » čtv lis 01, 2012 11:51

Na str. 55 to jiz postoval Hewlett

Czech1201
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned říj 28, 2012 23:30
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Czech1201 » čtv lis 01, 2012 20:55

Zdravím, nevíte někdo něco o google now v galxy noteII?

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od snekousek » čtv lis 01, 2012 21:02

A co bys potřeboval vědět? Třeba jestli to funguje? Ano ale musíš mít nastaveno prostředí na engliš a nastavení-zvuk mít upravený zvuk.

pietko
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned říj 28, 2012 15:27
Zařízení: samsung galaxy note II

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od pietko » čtv lis 01, 2012 23:19

Mohol by mi niekto pomôct? Chcel by som na note 2 vypnut zvuk fotoaparatu (idealne bez ROOTu), da sa to?
Bude Samsung EPL-3FHUBEG fungovat s note 2?

ScooterMarty
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: pon říj 08, 2012 20:49
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od ScooterMarty » čtv lis 01, 2012 23:44

No ja nevim, ale kdyz si vypnu zvuky, je potichu i fotak...

ScooterMarty
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: pon říj 08, 2012 20:49
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od ScooterMarty » čtv lis 01, 2012 23:48

Ted jsem si vsiml, ze pri pouziti sluchatek mi zvuk vyzvaneni a upozorneni jde z telefonu a ne ze sluchatek. Mate to taky tak? Ale zajimave je, ze cteni jmena volajiciho (app eCid) jde do sluchatek. Takze zvoneni jen z telefonu a cteni jen ze sluchatek...

Uživatelský avatar
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 371
Registrován: pát dub 23, 2010 10:26
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Bydliště: Ostrava

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od nandro » pát lis 02, 2012 5:30

Prosím zkušené o radu,jak nastavit dpi pro jednotlivé aplikace,né pro celý systém.Konkrétně chci změnit hustotu pro launcher,jinde bych nechal továrních 320. Umí to ParanoidAndroid ROM pro S3 například,tak to asi problém nebude,jen vědět kde v systému sáhnout. Děkuji za rady.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od TMASKA » pát lis 02, 2012 7:31

no jak vidim jako jeden z mnoha poprosim o radu :)

vcera jsem si poprve hral s notem2 a asi jsem nekde v nastaveni nebo fakt nevim kde , neco prepnul ale kdyz vytyhnu SPEN tak uz se mi automaticky neotevre program SNOTE -- dalsi stranka na hlavnim displeji.

spen pritom normalne funguje, i gesta . i kdyz nastavim v nastaveni SPENU otevrit poput note , tak po vytazeni SPENU to naskoci.

nevite prosim cos tim : dekuji moc za info

mpis
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: stř říj 17, 2012 19:48
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od mpis » pát lis 02, 2012 7:57

TMASKA píše:...i kdyz nastavim v nastaveni SPENU otevrit poput note , tak po vytazeni SPENU to naskoci....
Naskočí nebo nenaskočí?
Kdyby naskočilo, jak píšeš, tak je to v pořádku.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od TMASKA » pát lis 02, 2012 8:00

zvuk i vibraci to po vytazeni spenu udela ale neotevre se ta aplikace spenu s tou dalsi kartou na obrazovce

no a tak tet nevim jestli se mi to posr..o , nobo jsem to prenastavil nejak ja , nebo udelat obnoveni do puvodniho stavu , no asi tak neco :)

Pandy
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř říj 24, 2012 8:12
Zařízení: HTC Touch Pro

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Pandy » pát lis 02, 2012 8:43

Note II má (a zrejme ani viac mať nebude v našich končinách) "len 16 GB" pamäte. Už som sa dočítal, že aplikácie sa dajú inštalovať len do vnútornej 16 GB pamäte. Tomu rozumiem.

Ja by som si chcel ku Note II zakúpiť aj 64 GB micro SD pamäťovú kartu. Je možné aby mi Note II ukladal ním urobené fotografie, videá, nahrávky, dokumenty na 64 GB pamäťovú kartu, alebo telefón ukladá len výhradne na vnútornú 16 GB pamäť?

marssaliss
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: úte říj 09, 2012 19:21
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od marssaliss » pát lis 02, 2012 8:55

Ahoj, mam v nem 64 GB Sandisk a ukladam tam, kam chci. Da mi to moznost vybrat vnitrni ci externi. Jen instalace programu a her nejde zmenit.

Maxpayne
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: ned srp 05, 2012 9:01
Zařízení: Galaxy Note 2

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Maxpayne » pát lis 02, 2012 8:56

Pandy všetko čo si spomenul tak ukladá na kartu takže sa nemusíš báť, sám mám tu kartu a všetko šlape ako má

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od snekousek » pát lis 02, 2012 8:58

TMASKA píše:zvuk i vibraci to po vytazeni spenu udela ale neotevre se ta aplikace spenu s tou dalsi kartou na obrazovce

no a tak tet nevim jestli se mi to posr..o , nobo jsem to prenastavil nejak ja , nebo udelat obnoveni do puvodniho stavu , no asi tak neco :)
Nastavení-zobrazit-kontextová stránka

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od TMASKA » pát lis 02, 2012 9:33

dekujiiii

xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 314
Registrován: čtv srp 30, 2007 10:47
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Bydliště: Praha - Letňany

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od xtonda » pát lis 02, 2012 9:51

nandro píše:Prosím zkušené o radu,jak nastavit dpi pro jednotlivé aplikace,né pro celý systém.Konkrétně chci změnit hustotu pro launcher,jinde bych nechal továrních 320. Umí to ParanoidAndroid ROM pro S3 například,tak to asi problém nebude,jen vědět kde v systému sáhnout. Děkuji za rady.
Per App DPI bohužel není jen tak nějaké nastavení. V Paranoid Android je to vlastnost doprogramovaná přímo do systému, čili nezbude ti než počkat jestli bude Paranoid Android i pro Note II.

Had_CB
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv kvě 15, 2008 15:21

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Had_CB » pát lis 02, 2012 10:40

TMASKA píše:
vcera jsem si poprve hral s notem2 a asi jsem nekde v nastaveni nebo fakt nevim kde , neco prepnul ale kdyz vytyhnu SPEN tak uz se mi automaticky neotevre program SNOTE -- dalsi stranka na hlavnim displeji.
Nastavení > Zobrazit > Kontextová stránka (Na domovské obrazovce se budou vytvářet kontextové stránky)
pokud máš nastavenou angličtinu, tak je to Settings > Display > Page buddy

50 tipů a triků pro SGN2

Pro zajímavost ohledně výdrže, teď jsem pár dnů fungoval způsobem, kdy nebylo mnoho času na hračičkování si s noutem, takže teď při zapnutém úsporném režimu a vypnutých extra fíčurách závislých na senzorech aktivních při vypnutém displeji (letmý pohled, detekce pera etc. - Nastavení > Pohyb a S Pen), plně online (3G), občasné zavolání, brouzdání, něco čtení cestou do a z práce, ruční synchronizace s exchange serverem, pár esemesek a pár desítek minut poslouchání hudby, jeden systémový update s restartem, cca půl dne online na imo.im a pár kol v draw something (příšernej žrout!) a pořád mám po 52 hodinách ještě 35% baterky - lahůdka.

Uživatelský avatar
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 371
Registrován: pát dub 23, 2010 10:26
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Bydliště: Ostrava

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od nandro » pát lis 02, 2012 11:36

xtonda píše:
nandro píše:Prosím zkušené o radu,jak nastavit dpi pro jednotlivé aplikace,né pro celý systém.Konkrétně chci změnit hustotu pro launcher,jinde bych nechal továrních 320. Umí to ParanoidAndroid ROM pro S3 například,tak to asi problém nebude,jen vědět kde v systému sáhnout. Děkuji za rady.
Per App DPI bohužel není jen tak nějaké nastavení. V Paranoid Android je to vlastnost doprogramovaná přímo do systému, čili nezbude ti než počkat jestli bude Paranoid Android i pro Note II.
Tak Ti děkuji. Škoda. Stačilo by mi to jen pro Launcher
Tak snad bude někdy Paranoid.

xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 314
Registrován: čtv srp 30, 2007 10:47
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Bydliště: Praha - Letňany

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od xtonda » pát lis 02, 2012 11:46

Pokud ti jde jen o launcher, tak si zkus nají takový, který umožní dosáhnout požadovaného cíle nastavením v launcheru bez změny DPI.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Note“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google a 10 hostů