Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Diskuze o tabletofonech modelové řady Galaxy Note (5, 4, 3, II…)
Odpovědět
Uživatelský avatar
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř říj 03, 2007 14:09
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Bydliště: Praha

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od kome » stř říj 31, 2012 8:34

To je v nastaveni hovoru, ktere je dostupne pri spustene aplikaci telefon.

Maxpayne
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: ned srp 05, 2012 9:01
Zařízení: Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Maxpayne » stř říj 31, 2012 9:40

diky, máš to aj reálne odskusane či to funguje?

Uživatelský avatar
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř říj 03, 2007 14:09
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Bydliště: Praha

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od kome » stř říj 31, 2012 9:46

No to nemam z 95% mi telefon zvoni mimo kapsu. Ale mam pocit, ze to par vterin zvoni normalne a pak se skokove zvyssi hlasitost.

N3o21
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: ned úno 11, 2007 22:49
Zařízení: OnePlus 3
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od N3o21 » stř říj 31, 2012 12:17

Ahoj,

nad Note II přemýšlím že bych jej pořídil jako další telefon - konečně Android se slušnou výdrží (>1den) a taky se mi líbí S-Pen (hlavně to že je zapuštěn v těle telefonu). Nicméně mám pár dotazů, které možná zodpovíte (na XDA sem zatím moc nehledal)

1) Jde odstranit nějak ten pitomý bloatware od Samsungu bez nutnosti rootu? Nebo alespoň vypnout/nepoužívat... Např TW jde vymazat jako default launcher a nastavit jako Launcher ten default androidí? (a hlavně pokud to udělám, zbavím se TW, aby mi nezasekávalo zbytečně telefon? Nezůstane někde blbě běžet na pozadí?)

2) Existuje nějaká slušná odladěná ROM (Např. CM) s JellyBean bez výše zmíněného bloatware?

mpis
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: stř říj 17, 2012 19:48
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od mpis » stř říj 31, 2012 12:52

to N3o21:
1. Velmi jednoduše dáš alternativní launcher (já používám GO Launcher) a TW už od té chvíle nemusí zajímat
2. Slušně odladěných ROM je několik, k mání jsou tady. Pochopitelně, k tomu už je potřeba root. Vlákno k rootu je tady na foru.
Zatím asi nejlepší je Omega v5.0, nejštíhlejší je HyperNote v0.4.

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Pipa » stř říj 31, 2012 13:39

Pokud budeš flashovat přes ODIN z PC, tak root mít nemusíš.

orsiamartini
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob dub 18, 2009 7:13
Zařízení: Samsung Galaxy Note2

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od orsiamartini » stř říj 31, 2012 13:41

Zdravím všechny, taky jsem si pořídil tu velkou placku. Zapnul bluetooth a vše fungovalo po dvou dnech jsem chtěl přeposlat fotky a nejde vše je spárované a nejde. co je zas blbě, dík.

Echis
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob říj 20, 2012 18:49
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Echis » stř říj 31, 2012 16:08

N3o21 píše:Ahoj,

nad Note II přemýšlím že bych jej pořídil jako další telefon - konečně Android se slušnou výdrží (>1den) a taky se mi líbí S-Pen (hlavně to že je zapuštěn v těle telefonu). Nicméně mám pár dotazů, které možná zodpovíte (na XDA sem zatím moc nehledal)

1) Jde odstranit nějak ten pitomý bloatware od Samsungu bez nutnosti rootu? Nebo alespoň vypnout/nepoužívat... Např TW jde vymazat jako default launcher a nastavit jako Launcher ten default androidí? (a hlavně pokud to udělám, zbavím se TW, aby mi nezasekávalo zbytečně telefon? Nezůstane někde blbě běžet na pozadí?)

2) Existuje nějaká slušná odladěná ROM (Např. CM) s JellyBean bez výše zmíněného bloatware?
Za sebe Ti můžu doporučit Wanama. Měl jsem ho na SGSII, SGSIII a teď i na SGNII (to mě mrzelo nejvíce, když jsem přecházel na Note II, že není Wanam - když jsem ale zjistil, že začal dělat ROM i na SGNII, skákal jsem radostí metr do výšky :grin: ) nedám na něj dopustit......perfektně odladěná a stabilní......

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od snekousek » stř říj 31, 2012 21:43

Mám malý dotaz na malý problém.V kontaktech je ,,šest půlek,, složek typu: rodina,přátelé a kdo ví co ještě ale nikde jsem tam nenašel jak je naházet do founa.Tím myslím hromadně.300 kontaktů po jednom dělat fakt nebudu.Sice je hezké to mít na gůglu,na šamšungu a třeba i na mars,ale rád bych je měl i telefounu.

Uživatelský avatar
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř říj 03, 2007 14:09
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Bydliště: Praha

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od kome » stř říj 31, 2012 21:58

Ja ti nejak nerozumim. Pokud to mas v google kontaktech, tak to neni treba kamkoli presouvat.

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od snekousek » čtv lis 01, 2012 5:30

Jasně,myslel jsem si že dostanu podobnou odpověď,ale co když google nechci? Dřív bylo běžné dát kontakty do founa nebo simku.Proto je chci mít uložené i v telefonu.

mpis
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: stř říj 17, 2012 19:48
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od mpis » čtv lis 01, 2012 6:33

snekousek píše:...Dřív bylo běžné dát kontakty do founa nebo simku....
Nejen dřív, ale stále to je běžné. To, že něco nechápeš, ještě neznamená, že to neexistuje.
Stále není jasné, kde tedy ty kontakty máš. Na starším telefonu?
Pak není nic jednoduššího, než je vyexportovat ze starého a naimportovat do nového. Když už, nesmyslně, nechceš mít google účet.

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Pipa » čtv lis 01, 2012 7:08

Bez Google uctu mas ale jen pulku telefonu, bohužel, nebo bohudík, je na ucet navazana spousta služeb, které ti bez toho nepůjdou. To je zkratka android.
Nakonec můžeš jen přetáhnout kontakty a vypnout veškeré synchronizace s uctem, pokud ti to tak vadí.

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od snekousek » čtv lis 01, 2012 7:56

Jak vidím tak rady se nedočkám.Zapomeňte na to.

Igoreso
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: ned zář 28, 2008 20:02

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Igoreso » čtv lis 01, 2012 9:01

Když si kontaty nahraješ na google učet,tak se ti taky uloží do telefonu.
Navíc je máš zálohované. Když ztratíš nebo ti chcípne telefon tak stačí v novém zadat google učet a kontakty jsou zpět.
Proto doporučuji kontakty přenést do google učtu (je tam i export z ruznych zdroju)

Uživatelský avatar
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř říj 03, 2007 14:09
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Bydliště: Praha

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od kome » čtv lis 01, 2012 9:08

Kde mas teda ted ty kontakty?

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od snekousek » čtv lis 01, 2012 9:14

Když si otevřu kontakty-zobrazit kontakty tak v položce ,,telefon,, nic nemám.Kontakty mám v položce ,,vlastní seznam,, propojený zřejmě s Googlem.Jasně že si Googl nechám ale jsem puntičkář a chci je mít i ve founu.Co kdyby... Čím víc míst kde to může být uložené,tím lépe.

Wallot
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte úno 12, 2008 17:51

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Wallot » čtv lis 01, 2012 9:34

primo do telefonu jdou kontakty velmi snadno (je to potreba treba kvuli handsfree v aute) - staci dat export kontaktu do souboru (at uz jsou kdekoliv - google, samsung, sim ci treba externi firemni aplikace) a pak uz jen dat import ze souboru primo do telefonu

marssaliss
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: úte říj 09, 2012 19:21
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od marssaliss » čtv lis 01, 2012 9:38

snekousek píše:Když si otevřu kontakty-zobrazit kontakty tak v položce ,,telefon,, nic nemám.Kontakty mám v položce ,,vlastní seznam,, propojený zřejmě s Googlem.Jasně že si Googl nechám ale jsem puntičkář a chci je mít i ve founu.Co kdyby... Čím víc míst kde to může být uložené,tím lépe.
Ahoj, naprosto te chapu, hned pote, co jsem si telefon koupil, jsem chtel mit kontakty v telefonu. Nikdo mi tady ale nebyl schopen dat jednoznacnou radu, co s tim. Takze po rade zkousek jsem nakonec sesynchronizoval telefon pres Kies (nic moc program) s Outlookem, takze ted mam data ve founu. Jo a chce to vypnout synchronizaci s Googlem, kdyz jsem to nechal, delalo mi to bordel u fotek kontaktu (zmensovalo je). Nemel jsem na to nervy, takze synchronizuju vse s vyjimkou kontaktu

Uživatelský avatar
snekousek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 22, 2012 16:00
Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Bydliště: Písek

Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Příspěvek od snekousek » čtv lis 01, 2012 9:47

No konečně !! Moc vám kluci Wallot a marssaliss děkuji.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Note“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů