Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
mám DBT LC1 a aplikace "eBook" není
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
To je zvláštní, před flashem custom ROM jsem ji tam měl, taky LC1 (DBT). Ani jinou app podobného jména nemáš? Ten název už tak stoprocentně nevím, eBook nebo Book...
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
A neni to readers Hub, ja taky zadnou aplikaci eBook nemamBobanovicz wrote:Prosím někoho s ROOTem a stock ROM o zálohu app "eBook" přes Titanim Backup a postnutí sem nebo na mail. Je to aplikace, která je jen v některých ROM podle trhu, určitě je v DBT, díky.
-
Pipa
- smartguru

no jediný co tam je , je Readers hub - a ta v sobě skrývá - KOBO, Zinio a Press Reader
edit:
pozdě
edit:
pozdě
-
Bobanovicz
- smartguru

Právě, že ne, byla to app pro offline čtení a vypadala daleko použitelněji než vše co je na marketu. Myslel jsem, že byla součástí ROM, ale pokud ji tam nemáte tak netuším kde se u mě vzala, nic takového jsem neinstaloval.
Právě me zarazilo, že jsem flashoval "heavy ROM" kde by měly být všechny Samsung app a tohle je jediné co tam není.
EDIT: Tak jsem začal trochu víc pátrat, když jste mě tak znejistili a opravdu mám v seznamu nainstalovaných app z původní ROM app eBook od Samsungu. Teď jsem ji vyextrahoval ze zálohy původní stock ROM a nainstaloval, funguje parádně
Právě me zarazilo, že jsem flashoval "heavy ROM" kde by měly být všechny Samsung app a tohle je jediné co tam není.
EDIT: Tak jsem začal trochu víc pátrat, když jste mě tak znejistili a opravdu mám v seznamu nainstalovaných app z původní ROM app eBook od Samsungu. Teď jsem ji vyextrahoval ze zálohy původní stock ROM a nainstaloval, funguje parádně
- Attachments
-
- capture_01.png
- (160.47 KiB) Downloaded 610 times
-
Pipa
- smartguru

tak to sem hoď ať vidíme o co přicházíme :d
-
Bobanovicz
- smartguru

Sem radši ne. SZ.
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
Tak jsem (snad) vyřešil obě záležitosti:
T9 - nesmyslné nabízení slov je v nastavení T9, kde jsem měl zatrhnuté jakési rozšířené nabízení slov
GPS - konečně se mi povedlo zaznamenat celou trasu (43km), místo původních 6km. Vtip je v tom, zapnout nejdříve GPS Status, nechat ho běžet na pozadí, a pak zapnout trasovač (Endomondo, Spots Tracker, Runkeeper). Není to přímé řešení, ale je to řešení
T9 - nesmyslné nabízení slov je v nastavení T9, kde jsem měl zatrhnuté jakési rozšířené nabízení slov
GPS - konečně se mi povedlo zaznamenat celou trasu (43km), místo původních 6km. Vtip je v tom, zapnout nejdříve GPS Status, nechat ho běžet na pozadí, a pak zapnout trasovač (Endomondo, Spots Tracker, Runkeeper). Není to přímé řešení, ale je to řešení
-
renenovak
- nováček

- Zařízení: samsung galaxy note....brzy bude doma :)
Dobrý den,
předem bych chtěl upozornit že jsem uplný nováček v android světě. Chtěl bych si pořídit SGN přešel bych z nokie E7 a hlavně mi jde o synchronizaci kontaktů a záznamu v kalendaři s outlookem. Můžete poradit nebo případně doporučit nějaký program.
Moc děkuji
předem bych chtěl upozornit že jsem uplný nováček v android světě. Chtěl bych si pořídit SGN přešel bych z nokie E7 a hlavně mi jde o synchronizaci kontaktů a záznamu v kalendaři s outlookem. Můžete poradit nebo případně doporučit nějaký program.
Moc děkuji
-
quick
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note, Mio A-701, Ainol Novo7 Fire
Nazdar.
Pokud vím, tak synchronizaci s Outlookem dobře zvládá program Kies přímo od Samsungu...
Jinak zdravím všechny, kteří mne pamatují na fóru Dell Streak...
Pokud vím, tak synchronizaci s Outlookem dobře zvládá program Kies přímo od Samsungu...
Jinak zdravím všechny, kteří mne pamatují na fóru Dell Streak...
-
renenovak
- nováček

Moc děkuji, budu doufat že se mi to všechno podaří, jinak se nemůžu dočkat
-
Bobanovicz
- smartguru

Re: Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
Nejlepší sync je mít Hotmail, ten synchronizovat přes Exchange v mobilu a Outlook přes Outlook connector a máš vše aktuální i bez připojování telefonu k PC.
-
quick
- častý přispěvatel

Jo, pokud používáš Outlook, tak je to pravděpodobně nejlepší možnost... Nehledě na to, že jsem někde četl, že se Outlook v novější verzi obejde i bez connectoru a bude synchronizovat Hotmail přímo...
Nakonec myslím, že Outlook jde nějak napojit i na Gmail?? nebo se pletu??
Každopádně pokud používáš Android, tak asi máš účet na Gmailu a pak se dá bez Outlooku velmi dobře obejít (pokud ho nepoužíváš v profi sféře).
Po letech s Googlem mi stejně už přijde Outlook jako těžkopádný omezující dinosaurus a jsem docela rád, že jsem se ho zbavil... Jinak dříve jsem na něj nedal ani náhodou dopustit a bral jsem ho jako nejdůležitější soft v mém počítači.
Ale to už je asi dva roky zpátky a jde jen o můj soukromý subjektivní názor... Co člověk to názor...
Nakonec myslím, že Outlook jde nějak napojit i na Gmail?? nebo se pletu??
Každopádně pokud používáš Android, tak asi máš účet na Gmailu a pak se dá bez Outlooku velmi dobře obejít (pokud ho nepoužíváš v profi sféře).
Po letech s Googlem mi stejně už přijde Outlook jako těžkopádný omezující dinosaurus a jsem docela rád, že jsem se ho zbavil... Jinak dříve jsem na něj nedal ani náhodou dopustit a bral jsem ho jako nejdůležitější soft v mém počítači.
Ale to už je asi dva roky zpátky a jde jen o můj soukromý subjektivní názor... Co člověk to názor...
-
renenovak
- nováček

moc děkuji za odpovědi. asi jsem v té fazi že outlook je to nejlepší i když většina tvrdí opak. S kontakty to udělám přes google (doporučení kamaráda) a s firemní poštu budu tahat přímo do klienta v androidu přes pop3 nastavení. Mohly by jste mi nějaký klient doporučit případně i s widgetem. Jsem opravdu začátečník v adroidu tak se omlouvám za hloupé dotazy.
-
quick
- častý přispěvatel

Nejsou to hloupé dotazy, každý nějak začínal...
Na poštu požij klienta který se nachází přímo v Note, je dle mého názoru zcela dostatečný...
Na poštu požij klienta který se nachází přímo v Note, je dle mého názoru zcela dostatečný...
-
renenovak
- nováček

Děkuji. Fakt se těším bude to určitě změna z mé E7 doufám že k lepšímu. Ještě si ho zajdu ošahat do opavského obchodu a snad mi ho dovolí i strčit do kapsy :D
Zdravím vespolek, musím pochválit, prostudování téhle diskuse mi před dvěma měsíci pomohlo v rozhodování, note je prostě přesně pro mě a už po pár dnech jsem neuměl ovládat ty mrňavý hračky co s nima všici volaj...
Mám několik problémů
- hodila by se app na zamykání volume tlačítka
- kdo máte mejl na centrumu, funguje vám odesílání? mě v defaultni app jen sporadicky a v jinych vubec smtp nedokážu rozjet.
- jak na root? mě to prostě nejde :( zkoušel jsem několik způsobů a nejdál se dostanu s Unlock root, kde rozpozná tel, pár minut instaluje a pak vyhodí hlášku "Failed to get shell root" :( nu asi počkám na ICS a pak budu laborovat dál...
Mám několik problémů
- hodila by se app na zamykání volume tlačítka
- kdo máte mejl na centrumu, funguje vám odesílání? mě v defaultni app jen sporadicky a v jinych vubec smtp nedokážu rozjet.
- jak na root? mě to prostě nejde :( zkoušel jsem několik způsobů a nejdál se dostanu s Unlock root, kde rozpozná tel, pár minut instaluje a pak vyhodí hlášku "Failed to get shell root" :( nu asi počkám na ICS a pak budu laborovat dál...
- Rady
- častý přispěvatel

- Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Ja vyresil ROOT diky XDA http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1535025" onclick="window.open(this.href);return false; 
-
Pipa
- smartguru

Re: Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
Nejjednodusi je flashnout rootlou nowipe ROM , já mám takhle flashnutou poslední stock lc1
Nazdar,potreboval by som poradit ako poslat subor z pocitaca do note cez kies air a ako pripojit kies air k pocitacu cez wifi ale nie cez router ale priamo iba s pocitacom...dik