HTC Titan: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované telefonu HTC Titan
Odpovědět
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od icepoint » pát kvě 11, 2012 7:52

Zdravím, mám dotaz k Titánu nebo Titánovi?? WIFI bug- povedlo se to někomu reklamovat, nejsem to už schopen dále akceptovat, tak se ptám - je to problém jen HTC Titan? Dělá to někomu na HTC Radar? Co Lumie? Abych 5 krát za 10 min. zapnul a vypnul Wifi, když chci ať to funguje - děkuji, nebaví mně to!! Někdy dočasně pomůže vypnout datové připojení - taky mne nebaví, pak, když jej potřebuji, samozřejmě je musím znova zapnout. Dokonce si nepamatuje heslo k mé domácí WIFI, naťukám jej znovu a hlásí: chybné heslo, což považuji za totální vrchol- pravda, dělá to v místě relat.slabšího příjmu, ale notebook tam má cca 60-70 procentní signál. Pokud to pošlu s touto závadou do servisu projde to? Opravdu mne zajímá, zda je tu někdo, komu to titán nedělá. Cca 2 sec prodlevu po zahájení telefonování už ani nezmiňuji. Mám poslední update. A ocením odpovědi vlastníků HTC Radar, event. Lumie 800. Děkuji.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Flynn » pát kvě 11, 2012 7:59

Na Radaru to dělá totéž a myslím, že nejen na něm. Dost se tady o tom psalo. Řeším to chvilovým vypnutím Wi-Fi, ale taky mě to štve.

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od mimonaut » pát kvě 11, 2012 8:11

Na omnii7 (mi) to nedělá vůbec.. Jinak někdo tady na fóru psal, že problém s odpojováním nebo nezapínáním wifi neměl s tango (ale neofigo) romkou. Ale nevím co je na tom pravdy. Možná bych ještě počkal na oficiální release tanga..

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od icepoint » pát kvě 11, 2012 8:51

Pánové, díky za odpovědi. Chtěl jsem přítelkyni koupit Radara za skvělou cenu u Tmobile, ale jak to čtu, koupím Nokii. Ta to někomu dělá? a tu reklamaci, zkoušel to někdo? A je zde vůbec někdo s Titánem, komu se tento bug nestal? HTCJirka např??

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Balrog » pát kvě 11, 2012 10:10

Já to mám to samé u Titana i tím že mě nikdo neslyší cca první 2sekundy.s lumii a WiFi jsem problémy neměl.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od romčo » pát kvě 11, 2012 11:03

Problém s wifi na Titánovi som zatiaľ nebadal, možno preto, že som non stop pripojený na 3G, ale určite to vyskúšam. Ale to, že ma prvé 2 sekundy po prijatí hovoru nie je počuť, to som už zistil...nie je to dobrá vizitka pre HTC.

Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Příspěvky: 434
Registrován: úte zář 25, 2007 20:59
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Bydliště: Olomouc (Brno)

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Jakub Karásek » pát kvě 11, 2012 11:18

Problem s Wi-fi resim aplikaci WP shortcuts tiles, kterou mam na livetile nastavenou jako nabidka wifi a nabidka datovych prenosu. Kdyz zapnu wifi, tak si vypnu datove prenosy a naopak, pokud jsou datove prenosy vypnute, tak se wi-fi neodpojuje.

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od mberdych » pát kvě 11, 2012 11:53

To je ovsem u moderniho smarphonu znacny opruz. A jeste vetsi je, ze se k tomu nikdo z MS/HTC nehlasi. S ohledem na to, ze si stezuji i uzivatele jinych telefonu, minimalne Samsungu, tak je to problem WP v kombinaci se siti, AP a kdovicimjeste. Nicmene potyka se s tim dost lidi. Me to iritovalo natolik, ze jsem se Titana kvuli tomu zbavil a dost me to mrzelo. WP si nekoupim, dokud to prokazatelne neodstrani.

Uživatelský avatar
patrikvogl
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: čtv črc 30, 2009 23:59
Zařízení: HTC Titan, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 900

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od patrikvogl » pát kvě 11, 2012 12:26

S Titanem jsem měl jen problémy, hovor padal, Wifi problémy, než jsem mohl mluvit, byla tam ta prodleva 2s. S Lumíí 800 nikdy nic takového, funguje jako hodinky (a ještě nevrže, jako debilně zkontruovaný Titan).

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » pát kvě 11, 2012 16:05

Kazdy muze narazit na "vadny kousek".Ani Lumia neni vyjimkou a ma tez problemy s vrzanim.Tobe Titan vrzal,me nevrze a hovory chodi vyborne bez prodlevy,stejne jako wifi apod.To je duvod proc ho jeste stale mam.To neni o znacce.

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Balrog » pát kvě 11, 2012 18:07

Přesně tak měl jsem předtím Titana a ten se hýbal ze strany na stranu a 2 sekundy jsem také nikoho neslyšel a ted s novým Titanem nic se nehýbe,ale problém s Wifi a 2 sekundama:-).To Wifi mě docela štve.

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od krehla » pát kvě 11, 2012 18:16

jestli to náhodou s tou wifi nebude chyba v routeru, ja mam doma router tenda a zadnej problem jsem nikdy nezaznamenal, 2 sec. po updatu taky zmizly a zarizeni sedi v poudzre perfektne

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od mberdych » pát kvě 11, 2012 18:20

Routeru jsem zkousel nekolik, ale to uz jsem tu psal. 2 sekundy jsou blbe, ale da se na to zvyknout a takovy problem to zase neni. Konstrukce bude viditelne individualni. K tomu routeru, myslim, ze muze mit vliv treba zaruseni wifi v okoli (u nas je jich fakt hodne), neco v souvislosti s mobilni siti apod. Jeste jsem se trapil s tim, ze me nekdy druha strana blbe slysela. Resilo se to hodne na wpcentral. Dost lidi tam nadavalo, ale taky to muze byt jen u nekterych kusu.

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od icepoint » pát kvě 11, 2012 19:48

Děkuji za všechny reakce. Výsledek je celkem jasný. Tato chyba je nejčastější na Titanovi, ale nevyhne se tomu ani sem tam nějaký Radar, event. Samsung. Kdyby se daly zálohovat sms, okamžitě titana kvůli tomuto prodám a kupuji Lumii 800 či 900. už třeba kvůli navigaci -HTC nám mizernou navigaci v Locations zpoplatnilo, nebo dnes třeba zkouknutou aplikací pro Nokie - Nokia City Lens - úžasné. A tak moc jsem chtěl zůstat u HTC, no ještě chvíli to vydržím, ale nedávám HTC budoucnost. A nikdo nepřiložil svůj názor, zda je tato vada- wifi bug reklamovatelný, zda to VPS Data uznají. Pravdou je, že mám modem Zyxel a ADSL od O2, což je příšerná kombinace, ale i tak by to takto blbě fungovat nemělo. Přemlouvám přítelkyni ať se zbaví drahého a ikonkového Iphone 4S, ale co ji místo toho mohu nabídnout- koupím ji Radara a bude blbnout stejně jako Titan? Pokud to někdo už úspěšně reklamoval, prosím o informaci. Díky. A hlavně, zda se to opravou- nevím - výměnou desky, odstranilo.

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Balrog » pát kvě 11, 2012 20:00

Taky by mě zajímalo jestli někdo zkoušel na tohle reklamaci a zda mu to vyšlo.Mám telefon od Alzy a mám ty stejné problémy.jinak na ty 2 sekundy jsem si zvykl a jen ta wifi je docela problém a čím dál víc mě vytáčí.U lumie se to nedělo.

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od icepoint » úte kvě 15, 2012 14:27

A co napsat popravdě dodaz do VPS data? Za to nedáme nic ne? Jen se obávám, že jim tam pak na výměnu desky- což asi jediné mohou udělat skončí valná většina Titánů
Edit: tak jsem jim dotaz napsal a popsal, uvidíme. Faktem je, že se mi to neděje na všech routerech, ale na valné většině ano. Bohužel hlavně na mém domácím.

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od icepoint » stř kvě 16, 2012 17:19

Ach jo, další problém. Dnes se mi v hubu nebo záložce nebo jak se tomu říká "Lidé" přestal aktualizovat účet twitteru? Tuší někdo, čím to může být? nehodlám používat další aplikaci na twitter, stačí mi to vestavěné v LIDÉ.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od romčo » stř kvě 16, 2012 18:12

Mne sa raz prestal aktualizovat Facebook v hube "Lide", myslim ze som to vyriesil niekde v nastaveniach. Tam som to resetol a nahodil znova. Momentalne nemam telefon, takze neviem presne, kde to je.

Bury
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pon čer 04, 2012 12:15
Zařízení: Lumia 520

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Bury » pon čer 04, 2012 12:22

Tak po roce pouzivani Sony Ericssonu chci predlat na neco rychlejsi, protoze symbian je v rychlosti snad pomalejsi nez zelva. Rozhodoval jsem se prave mezi Androidem a WP, jelikoz z ruznych for jsem se docetl ze i android se seka na dvoujadrovych procesorech a jejich trhani a sekani se dost opakuje tak jsem se rozhodl pro WP, aspon bude nejaka zmena a vypada to vice dospele, andriod vypada jak nejaka barevna hracka pro deti. A z telefonu asi kvuli velkemu displey chci HTC Titan, tak doufam ze nebudelm chybu, hlavne chci telefon aby byl rychly, surfovani po internetu, pohodlne psani sms a sledovani filmu.

Jinak nechysta se v delsi dobe nejaky lepsi telefon? Vim ze ted nekdy ma vyjit Lumie 900 ale jeho konstruce se mi moc nelibi.

Snad muj nakup schvalite :-)

Lupus
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 205
Registrován: ned črc 01, 2007 17:22
Zařízení: Samsung Galaxy Note II (Titanium Grey)

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Lupus » pon čer 04, 2012 13:45

Jako uživatel smartphonu HTC Titan mohu za sebe jen doporučit... :)

Odpovědět

Zpět na „HTC Titan“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host