HTC Titan: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované telefonu HTC Titan
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Vlasta W. » pon led 23, 2012 14:18

Můžeš si ho přidělat do oblíbených. Stačí do adresy zadat javascript:history.forward()

laembert
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: čtv pro 17, 2009 17:32
Zařízení: HTC Titan

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od laembert » stř led 25, 2012 15:00

Po dnešní aktualizaci konečně zmizela ta debilní chyba kdy mě volaný či volající telefonista na druhé straně první vteřinu či dvě hovoru neslyšel. Tímto prohlašuji Titana za bezchybný telefon :tlem:

Uživatelský avatar
Robert Varga
smartguru
smartguru
Příspěvky: 607
Registrován: ned dub 03, 2011 15:07
Zařízení: HTC Titan

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Robert Varga » stř led 25, 2012 15:03

A hlavně se nestahuje ta klávesnice :-D

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od icepoint » stř led 25, 2012 17:10

Tak dnes po aktualizaci,klavesnice slape,ale debilni chyba,kdy mne volajici ci volany dve sec neslysi zustala.Zacina mi to vadit.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » stř led 25, 2012 17:15

Reklamace,muj tim netrpi,tak musi byt neco spatne.Nevim jak s tim muzes tak dlouho vydrzet.Tyden bez telefonu to vydrzis,VSP Data je rychly servis.

laembert
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: čtv pro 17, 2009 17:32
Zařízení: HTC Titan

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od laembert » stř led 25, 2012 17:28

Nestraš, jak je to možný? U jakého jsi operátora? (já vodafone) Chtěl sem kdysi reklamovat HTC HD2 kvůli tomu že mi po zapnutí padal první hovor, na první pohled hw problém, ale po změně operátora to přestalo.

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 407
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od gulii » stř led 25, 2012 17:37

OT: celkem mě překvapila reakce na VSP Data, opravdu to trvá jen týden? Mám u HD2ky už asi 1/4roku zamáčklou klávesu power a je to pomalu jak senzorové tlačítko. A neustále odkládám reklamaci, protože bez telefonu 14dní nevydržím :-)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » stř led 25, 2012 19:17

Opravdu je VSP Data jeden z nejrychlejsich servisu ,ktery jsem kdy poznal,drtiva vetsina oprav je do tydne.Poslete PPL do VSP Data,PPL zase priveze.

hoktar
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: úte čer 23, 2009 14:04
Zařízení: glofiish x650/hd2/titan/galxy note
Bydliště: Podebrady
Kontaktovat uživatele:

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od hoktar » stř led 25, 2012 19:51

me by zajimalo jeste jestli nekomu vadi jako me. ze kdyz mam v kontaktech kontakt s telefonim cislem ktere ma priznak jiny nez mobil. nejde mu napsat sms. coz hd2 nedelala.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od jacek » stř led 25, 2012 19:58

htcjirka píše:Opravdu je VSP Data jeden z nejrychlejsich servisu ,ktery jsem kdy poznal,drtiva vetsina oprav je do tydne.Poslete PPL do VSP Data,PPL zase priveze.
Souhlas s htcjirkou, mám stejně skvělou zkušenost :-)

Uživatelský avatar
Robert Varga
smartguru
smartguru
Příspěvky: 607
Registrován: ned dub 03, 2011 15:07
Zařízení: HTC Titan

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Robert Varga » stř led 25, 2012 23:31

Jj, já tedy třikrát byl osobně na opravě na počkání, a vyplatilo se.

lo1kat1
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: ned led 08, 2012 12:51
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Bydliště: Beroun

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od lo1kat1 » čtv led 26, 2012 12:09

chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak je to s internetem.mam internet v mobilu a doma porád zapnutou wifi.bojim se kdyz neco stahuju aby to nešlo přes operátora.(mam omezeni 150mb měsíčně).a jelikož asi není žádný měřič přenesených dat do titana,tak nevim abych ten limit hned neprojel.Bere si to přednostně data s wifi???nějak mě nebaví pořád zapínat a vypínat v nastavení datové přenosy od operátora.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Flynn » čtv led 26, 2012 12:39

Když tě to nebaví, tak to nedělej, protože to je zbytečné. Máš-li v dosahu Wi-Fi, pojede telefon přes ni. Priority jsou jasné, přednost mají vždy ta rychlejší připojení. Ano, čítač dat na WP není, ale já to dělám tak, že mám udělanou tile na mobilní internetovou samoobsluhu (u Vodafone), kde se po spuštění přihlásím a podívám se na podrobný chytrý přehled. Pokud jde o provolané minuty, tento údaj je po přihlášení okamžitě vidět. Aspoň něco, když to nejde jinak. Navíc u Vdf se numusím bát, že bych svůj FUP přetáhnul a platil něco navíc. Rychlost se sice sníží, ale i když přesáhne limit, neplatí se nic navíc.

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1096
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od steelspace » čtv led 26, 2012 12:51

Při uspaném telefonu se pro push a kontrolu emailu použije mobilní spojení.

panpeta
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát dub 16, 2010 17:06
Zařízení: HTC Titan

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od panpeta » ned led 29, 2012 21:22

Zdravím,chci se zeptat,jak můžu vypnout vibrace při příchozích hovorech.V nastavení je vypnuté mám,ale stejně to vibruje,když mě někdo volá.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Flynn » ned led 29, 2012 21:37

Tak to by nemělo, když je to vypnuté.

panpeta
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát dub 16, 2010 17:06
Zařízení: HTC Titan

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od panpeta » ned led 29, 2012 21:44

Nemělo,ale vibruje.Titana mám asi dva týdny a začalo to dělat včera.Ani HR nepomohl.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Flynn » ned led 29, 2012 21:59

Teď jsem to odzkoušel na Radaru, nastavil jsem ho bez vibrací a prozvonil se z druhého telefonu. Nevibroval. Čili v pořádku. Jinak bych podezíral aktualizaci FW, ale zjevně to není tím.

panpeta
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát dub 16, 2010 17:06
Zařízení: HTC Titan

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od panpeta » ned led 29, 2012 22:06

Tak jsem udělal obnovu předchozí verze softwaru ze Zune a vibruje to pořád.

Edit:Tak jsem aktualizoval a je to již v pořádku.

Uživatelský avatar
adamis
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: čtv kvě 27, 2010 9:05
Zařízení: HTC HD2 Leo

HTC Titan: Všeobecná diskuze

Příspěvek od adamis » pon led 30, 2012 10:28

Titan má jednu zajímavou a myslím, že dobrou vychytávku. I když máš nastaveno nevibrovat, přesto, je-li v kapse tak nejdříve zavibruje a pak zvoní. Když leží na stole, tak nevibrujr vůbec. Chytré!!!

Odpovědět

Zpět na „HTC Titan“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti