Jak nahrát Windows Phone 7

Diskuze věnovaná portaci systému Windows Phone na HTC HD2
Uživatelský avatar
vasekboch
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte pro 06, 2011 16:39
Zařízení: HD2 @ Windows Phone 7.5 Mango build 8107
Bydliště: Prague

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od vasekboch » úte led 10, 2012 20:44

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1250869 Tady je všechno popsané. Poměrně dobře. Pokud ti nic nechybí, nic neinstaluj. Jen update a potom SP1.

Frantik
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: čtv led 20, 2011 10:21
Zařízení: L920,L830

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od Frantik » úte led 10, 2012 21:12

Vše funguje, jen mě nejde kompas a nainstaloval jsem si DEV_XAP_IE_DEPLOYER.cab a instalace z prohlížeče nejde.A při nahrávání videa se zvuk nahrává tak citlivě, že je slyšet i spadnout špendlík :) .To má jednu nevýhodu, že na pozadí zvuku je dost silný šum - když to porovnávám z nahrávkou z původní rom WM6.5. To sem pozoroval i u jiných rom (HD2O,Pdaimatejam)

Uživatelský avatar
vasekboch
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte pro 06, 2011 16:39
Zařízení: HD2 @ Windows Phone 7.5 Mango build 8107
Bydliště: Prague

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od vasekboch » úte led 10, 2012 21:58

Jo kompas mně teď taky nejde... Na fixu se pracuje bude v SP1.5. Nebo možná dřív v nějakém cabu. Chce to checkovat xda.
Nevím ten XAP deployer jsem nezkoušel... Aplikace instaluju jen jednou a to to z PC zvládnu... Takže ho nepotřebuji.
Abych se přiznal tak video jem ani snad nezkoušel. Ono to bude problém všech rom. Všechny vycházejí z jedné. Stejně jako mě netrápí zelenej nádech fotek. Na to vyfocení textu to stačí a na zbytek mám zrcadlovku, kterou tahám stejně skoro všude.
Myslím, že tohle jsou věci bez kterých se člověk obejde. :)

MartinSVK
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř led 04, 2012 21:32
Zařízení: HTC HD2

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od MartinSVK » pát led 13, 2012 22:10

...kupil som si teda tú Sandisk C4 sd kartu ale stale mi to vyhadzuje ten isty error Zune is missing make sure that zune is installed n your system... co mam robit

Uživatelský avatar
vasekboch
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte pro 06, 2011 16:39
Zařízení: HD2 @ Windows Phone 7.5 Mango build 8107
Bydliště: Prague

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od vasekboch » ned led 15, 2012 0:26

Hmm a máš nainstalovaný Zune?

MartinSVK
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř led 04, 2012 21:32
Zařízení: HTC HD2

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od MartinSVK » pon led 16, 2012 0:07

a to mam uz ako nainstalovat

MartinSVK
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř led 04, 2012 21:32
Zařízení: HTC HD2

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od MartinSVK » pon led 16, 2012 0:11

ved to sa ma nainstalovat so systemom ci?

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od mimonaut » pon led 16, 2012 8:43

Zune v počítači! :-) http://www.zune.net

MartinSVK
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř led 04, 2012 21:32
Zařízení: HTC HD2

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od MartinSVK » sob led 21, 2012 0:01

dik, uz to mam... ale, este jedna vec mi lieta v hlave... da sa neako urobit dualtouch na HTC HD2?

Uživatelský avatar
vasekboch
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte pro 06, 2011 16:39
Zařízení: HD2 @ Windows Phone 7.5 Mango build 8107
Bydliště: Prague

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od vasekboch » sob led 21, 2012 0:35

Dualtouch???? Kdyžtak multitouch? Pokud nemáš rom s aktualizovaným driverem tak musíš dát najednou 2 prsty na obrazovku.
A pokud myslíš Dualboot s Androidem. Tak to jde taky na XDA na to jsou návody a videotutorialy.

Uživatelský avatar
Harry14
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: sob bře 06, 2010 14:04
Zařízení: Apple iPhone 5S 16GB, Nokia Lumia 930

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od Harry14 » sob úno 04, 2012 10:40

Dobrý den, já mám kartu Transcend 16 GB class 4 a jede bezproblémů. Akorád bych měl ještě jeden malý dotaz a to ohladně hlasitosti zvuků v telefonu. Například když poslouchám na sluchátka tak mám hlasitost na 15. Když je potom vyndám a pustím hudbu normálně přeš reproduktor tam mi málem reproduktor praskne jak je to hlasité ajde slyšet že absolutně nestíhá. Z toho mám celkem strach aby když třeba půjčím telefon synovi na hraní her a on potom pustil hudbu aby mi neuškvařil reprák. Mám tuhle ROM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=953078" onclick="window.open(this.href);return false;

Díky za odpověd

MartinSVK
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř led 04, 2012 21:32
Zařízení: HTC HD2

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od MartinSVK » úte úno 14, 2012 17:44

jop... myslel som multitouch... lebo mne na tej romke akosi nejde...

Uživatelský avatar
silent64sk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 188
Registrován: pát kvě 06, 2011 19:48
Zařízení: Lumia 1520, Transformer Pad TF300T, Galaxy Nexus
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od silent64sk » úte úno 14, 2012 17:53

Odporúčam ti túto ROM: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1356833" onclick="window.open(this.href);return false;
Funguje na nej úplne všetko, aj multitouch, je to v podstate úplne plnohodnotná portácia WP7 na HD2.

vaseks0001
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 218
Registrován: pon črc 06, 2009 14:08
Zařízení: HTC HD2

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od vaseks0001 » čtv bře 29, 2012 14:54

Vse ne, nepodporuje baterii 2300mAH. To je podle me velka chyba

adamek313
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř čer 20, 2012 19:46
Zařízení: samsung galaxy s , samsung wave

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od adamek313 » stř čer 20, 2012 19:49

ahoj , chci se zeptat , mám doma samsung galaxy s a samsung wave a chtěl bych do nich nahrát WP7 do htc hd2 se mi to povedlo ale nikde jsem nenašel jestli to jde i se samsungem nemá někdo zkušenost ? prosím

Longerski
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon kvě 19, 2008 8:42

Re: Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od Longerski » stř čer 20, 2012 20:24

Obávám se, že to jde pouze na HD2...

Chemosh
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned srp 26, 2012 22:54
Zařízení: HTC HD2

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od Chemosh » ned srp 26, 2012 23:07

Mám HTC HD2 s nahraným Android 4.0.4. Chtěl bych si do mobilu nahrát Windows Phone 7.5, problém nastává v tom, že jsem naprostý začátečník v angličtině. Díval jsem se po stánkách jako například http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=977" onclick="window.open(this.href);return false; ale moc se v tom neorientuji. Nenašel by se tu někdo, kdo by byl ochotný sem zde vložil nějakou aktuální ROM s českým popisem, jak na to, s češtinou ve výběru jazyků a ještě jak telefon aktivovat, aby bylo možno stahovat z Marketplace a plně využívat WP 7.5?

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Re: Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od premikkoci » pon srp 27, 2012 1:11

Mrkni na wmmania.cz

Chemosh
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned srp 26, 2012 22:54
Zařízení: HTC HD2

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od Chemosh » pon srp 27, 2012 9:30

díval jsem se, je tam toho hrozně moc a nepřeberné množství. Mohl by jsi prosím vybrat je ty linkdy, které bych potřeboval?
ROM pro HTC HD2 na WP 7.5
češtinu
aktivaci WP 7.5, aby bylo možno stahovat z Marketplace a možnost být live

Chemosh
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned srp 26, 2012 22:54
Zařízení: HTC HD2

Jak nahrát Windows Phone 7

Příspěvek od Chemosh » úte srp 28, 2012 13:43

Našel jsem na XDA-Developers toto:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1356833" onclick="window.open(this.href);return false;

A někdo na wmmania.cz psal, že ho aktivoval pomocí livechatu
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=921309" onclick="window.open(this.href);return false;

Máte s ním někdo nějakou zkušenost? Neporadil by jste někdo, jak na ten chat? Díky předem

Odpovědět

Zpět na „Windows Phone na HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti