Nejde mi udělat S-OFF

Fórum věnované prvnímu telefonu od HTC s 3D displejem
Odpovědět
AfrodCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte bře 29, 2011 17:31
Zařízení: HTC HD7

Nejde mi udělat S-OFF

Příspěvek od AfrodCZ » úte pro 18, 2012 20:48

Zdar borci, nejde mi udělat na mojim Evu S-OFF. Nejsem žádný začátečním, ale vůbec nevim čim to. Zkoušel sem i návod co je tu jako první a nic. Spustil sem to a teď mi příde, že mám nějakej bug na baterii, protože nabiju na 100% a telefon nevydrží ani den. Jaké je řešení jak S-OFF a tu baterii?
Obrázek

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Nejde mi udělat S-OFF

Příspěvek od dvzd » úte pro 18, 2012 21:52

Na téhle verzi bootloaderu nejde udělat S-OFF tím způsobem, co jsi to zkoušel. Musíš si vybrat postup správný pro tvoji verzi bootloaderu: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1743466

AfrodCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte bře 29, 2011 17:31
Zařízení: HTC HD7

Nejde mi udělat S-OFF

Příspěvek od AfrodCZ » úte pro 18, 2012 22:32

Díky, ale moje anglická vybavenost, není na dobrej úrovni. Mohl by to někdo napsat česky?

brittlee
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř pro 19, 2012 6:07
Zařízení: Nokia

Nejde mi udělat S-OFF

Příspěvek od brittlee » stř pro 19, 2012 6:09

Co se týče plynulosti systému, telefonu není, co vytknout je velmi svižný nikde se nic nezaseklo a používání telefonu je velmi příjemné.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Re: Nejde mi udělat S-OFF

Příspěvek od dvzd » stř pro 19, 2012 11:41

AfrodCZ píše:Díky, ale moje anglická vybavenost, není na dobrej úrovni. Mohl by to někdo napsat česky?
No moje take ne, proto se do toho nepoustim.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2098
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Nejde mi udělat S-OFF

Příspěvek od koumes » stř pro 19, 2012 12:10

A co je na tom k prekladani?
1 metoda je pres htcdev.com registrace a odemknuti.
2 metoda je pomoci bootloaderu a souboru,ktere jsou ke stazeni.A google to prelozi docela srozumitelne.Jinak jedna se o odemceni pres ADB a pres prikazovy radek.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Nejde mi udělat S-OFF

Příspěvek od dvzd » čtv pro 20, 2012 15:35

Já myslím, že právě ne, u jeho bootloaderu už tam musí čarovat s tím drátkem, pokud chce mít i S-OFF.
get a wire, put the first wire in Ground after 0.2 seconds the second in PIN 1 keep the wire touched in Ground after 1.75 seconds re-put the second wire in PIN 1
http://i47.tinypic.com/w89thz.jpg

Uživatelský avatar
tomthai
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 57
Registrován: úte dub 12, 2011 22:15
Zařízení: HTC HD7

Nejde mi udělat S-OFF

Příspěvek od tomthai » pon led 07, 2013 0:11

Včera jsem to řešil máš starou verzi joupunutbear na tvůj boot

http://unlimited.io/juopunutbear.htm GSM-Windows Ice Cream Sandwich

jinak 1.53.0007 udělat s-OFF ti přeji velice ůspěchu už bych se do toho NIKDY nepouštěl ale udělal jsem to asi po 5dnech..a povedlo se mi to takhle

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Rj47iFQvbE[/youtube]

Odpovědět

Zpět na „HTC Evo 3D“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti