Prehratie offic. RUU a Flash PG86IMG.zip PROSIM POMOC!

Fórum věnované prvnímu telefonu od HTC s 3D displejem
Odpovědět
Miso212
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob zář 15, 2012 16:19
Zařízení: HTC Evo 3D GSM

Prehratie offic. RUU a Flash PG86IMG.zip PROSIM POMOC!

Příspěvek od Miso212 » sob zář 15, 2012 16:35

Ahojte. Mozete mi niekto prosim Vas poradit? Mam HTC Evo 3D GSM, s Hbootom 1.53.007, nainstaloval som si romku Virtuous_Shooter_v.3.0.0 (teraz je KO lebo som si flashol cez fastboot adb inej romky boot.img, ktoru som si chcel nainstalovat) nainstaloval som ju cez recovery a stale mi ide do bootloopu, stale sa mi restartuje mobil dokola)predtym som mal android 2.3.4 a upgradol som si to officialne cez mobil na Ice cream sandwich 4.0. Mam odomknuty bootloader cez htc dev.com. a nainstalovane najnovsie aktualizacie adb ovladacov.

A teraz sa chcem spytat Vas:

1. Preco mi nejde flashnut zip PG86IMG normalne cez hboot (bud sa nacita a vypise Main Version is older! Update is fail! Alebo sa len nacita a nic iba sa ukaze vsetko akokeby som to ani nechcel spravit proste mi neukaze potvrdenie fashnutia ako sa to vsade pise tou sipkou dole hlasitosti a je to tak so vsetkymi co som stiahol, je ich asi 15.

2. Nefunguje mi vobec akekolvek prehratie oficialnej romky cez HTC Android Phone Rom udapte Ulity. Ci stiahnem najnovsiu, najstarsiu, podobnu verziu vzdy mi vypise, bud chyba iD zakaznika, chyba podpisu, alebo chyba aktualizacie rom pamate. A teda rad by som vedel ako to opravit. Napriklad stiahol som si tuto oficialnu RUU:

Kód: Vybrat vše

http://www.uloz.to/xbRmHWv/ruu-shooter-u-ics-35-s-htc-europe-3-28-401-1-radio-11-77-3504-00u-11-25-3504-06-m-release-262714-signed-exe
Tu su screenshoty z ostatnych pokusov:

Kód: Vybrat vše

http://s19.postimage.org/7xa4ehktv/chyba_id.jpg

Kód: Vybrat vše

http://s19.postimage.org/d9yysm8qb/chyba_podpisu.jpg
Pri pokuse nainstalovat tuto oficialnu RUU mi vypisalo tuto chybu:

Kód: Vybrat vše

http://s19.postimage.org/ykwiwvqur/udapte_ulity.jpg
3. Potrebujem na flashnutie a nahratie novej romky S-off opravnenia alebo nie? Alebo to vsetko ide AJ bez toho?

4. Ako downgradnem hboot 1.50 na 1.49 osvedcenou metodou, tak aby som nebrickol mobil? Chcel by som urobit s-off root cez revolutionary. Alebo sa to da aj inac? Napriklad tym drotikom, ktory som nasiel na tejto stranke:

Kód: Vybrat vše

http://htcevohacks.com/htc-evo-3d-hacks/how-to-get-s-off-on-htc-evo-3d-using-wire-trick-juopunutbear-s-off/
5. A este by som sa chcel spytat preco, ked som mal nainstalovanu tu romku Virtous Schooter, tak mi neslo prijmat ani odosielat hovory, na 5 sekund ma to pustilo a vzdy po tych 5 sekundach skoncilo a to iste aj pripojenie na wifi, vzdy vypisovalo chybu a nefunguje mi zapnutie wifi a este aj preco mi vela nainstalovanych romiek cez recovery, klasicky cez install zip from sd card, a choose zip from sd card, sa bud nespustilo, alebo zaseklo, Treba na to full s-off root alebo som ja nieco robil zle?

Prosim Vas, zoberiem akukolvek rozumnu radu lebo uz som fakt zufaly a ak by sa dalo najradsej by som si to spravil sam doma alebo pomocou nejakeho machra, ktory by sa mi dokazal na to pozriet samozrejme za nejaky peniaz lebo opravovnu beriem uplne ako poslednu moznost. Vopred dakujem za info a ospravedlnujem sa za tie gramaticke chyby.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Prehratie offic. RUU a Flash PG86IMG.zip PROSIM POMOC!

Příspěvek od dvzd » pát zář 21, 2012 3:32

Miso212 píše:Pri pokuse nainstalovat tuto oficialnu RUU mi vypisalo tuto chybu:

Kód: Vybrat vše

http://s19.postimage.org/ykwiwvqur/udapte_ulity.jpg
Ofic. RUU ti nejde nainstalovat, protože máš odemčený bootloader, musíš si ho nejdříve uzamknout.

Miso212
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob zář 15, 2012 16:19
Zařízení: HTC Evo 3D GSM

Prehratie offic. RUU a Flash PG86IMG.zip PROSIM POMOC!

Příspěvek od Miso212 » ned zář 23, 2012 11:50

dikes uz to funguje. :) Zamkol som si znova bootloader a nainstalovala sa ta RUU z Azie a teraz, nevies ako to mam preinstalovat na Europsku RUU? Zatial vsetko funguje ako ma po flashnuti tej romky, len by som chcel taku oficialnu, v ktorej by bola minimalne cestina a maximalne slovencina. :D

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Prehratie offic. RUU a Flash PG86IMG.zip PROSIM POMOC!

Příspěvek od dvzd » ned zář 23, 2012 17:16

Změnit CID, pokud nemáš CID: HTC__032 (to je CID pro náš region). CID by mělo jít změnit po odemčení bootloaderu a rootu tímto způsobem: http://www.kyou.cz/forum/viewtopic.php? ... 680#p12469, buď tam zkusit to superCID, nebo CID pro náš region příkazem: "fastboot oem writecid HTC__032" (jsou tam dvě podtržítka za sebou), ale sám jsem to nikdy nezkoušel.
Svoje aktuální CID zjistíš např. touto aplikací: https://play.google.com/store/apps/deta ... .cidgetter

Miso212
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob zář 15, 2012 16:19
Zařízení: HTC Evo 3D GSM

Prehratie offic. RUU a Flash PG86IMG.zip PROSIM POMOC!

Příspěvek od Miso212 » pon zář 24, 2012 13:27

Jasne, uz to mam dikes. :) Zmenil som cid na 1, nainstaloval som si oficialnu europsku RUU a tam nasledne doinstaloval cesky a slovensky jazyk cez aplikaciu z marketu Morelocale2. Este ako flashnut ten pg.zip, lebo potrebujem downgroudnut hboot z 1.5 na 1.4 a to mi akosi nejde..Podla tohoto navodu:

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1471246
Pri tom prikaze: adb shell dd if=/dev/block/mmcblk0p31 of=/mnt/sdcard/mmcblk0p31.img, mi vypise vzdy toto a nechapem, co robim zle, bootloader odomknuty, tel. rootnuty instalaciou zipu root.OTA-ISC.zip a toto mi vypisuje adb prikazovy riadok: (Bootloader som mal odomknuty, to som len skusal a vypisalo mi to pri obidvoch sposoboch)!!

Kód: Vybrat vše

http://imgupload.sk/viewer.php?file=mdyhxayjhkxx7h8eywmz.jpg
A toto mi vypisuje pri flashnuti PG86IMG.zip. ci uz pri odomknutom, alebo znovuzamknutom bootloaderi. :

Kód: Vybrat vše

http://imgupload.sk/viewer.php?file=vo0a374vs1kfx3mdc0gw.jpg
A nic neflashne, ani sa ma neopyta, ci chcem potvrdit update a to som stahoval z tej stranky ten zip. Myslis ze to moze byt tym ze ja mam verziu hbootu 1.5 a to je zip z 1.4? a ze ja mam verziu rom 3.28 a to je zip z verie 1.2? Alebo zeby preto, ze nemam spraveny s-off? Koli tomu potrebujem urobit downgrade hbootu.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Prehratie offic. RUU a Flash PG86IMG.zip PROSIM POMOC!

Příspěvek od dvzd » úte zář 25, 2012 16:20

Jestli už máš ICS, tak nemůžeš downgroadovat na GB bez předchozího S-OFF. S-OFF uděláš na ICS asi jedině tím drátkem.

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1743466
http://unlimited.io/juopunutbear.htm

Já S-OFF také nemám, na GB jsem ho bohužel neudělal, zpět se vrátit bez něj nemůžu a na to čarování s drátkem fakt nemám nervy.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qcNqxsW3P-E[/youtube]

Odpovědět

Zpět na „HTC Evo 3D“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti