market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Fórum věnované prvnímu telefonu od HTC s 3D displejem
Odpovědět
Uživatelský avatar
lookass
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř úno 24, 2010 21:39
Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
Bydliště: ČB, Praha
Kontaktovat uživatele:

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od lookass » stř bře 21, 2012 10:24

kluci dotaz: onehdá jsem si chtěl vyzkoušet na mojem founu "Modern Combat 3: Fallen Nation", tak jsem ho někde "sehnal" (za 15 min. bych to na marketu nestihl kdyžtak vrátit)... zkusil, odinstaloval, odmazal atd... a teď když jí chci po nějakým měsíci koupit na marketu, tak mi to píše "zakoupeno" - dám instalovat a foun mi napíše "stažení apk bylo zamítnuto, protože jste ji nezakoupili" :(
čím to je prosím? co a kde ještě odmazat? odkud to ten foun čte, že tam někdy nějaká taková apk byla?? :roll:

Uživatelský avatar
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 342
Registrován: čtv pro 23, 2010 1:26
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Re: market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od dufulo » stř bře 21, 2012 12:11

Nekonečná téma :)

Uživatelský avatar
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: stř zář 28, 2005 8:28
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od drak21 » stř bře 21, 2012 12:11

A nezapomněl jsi odinstalovat tu nezakoupenou ?

Uživatelský avatar
lookass
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř úno 24, 2010 21:39
Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
Bydliště: ČB, Praha
Kontaktovat uživatele:

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od lookass » stř bře 21, 2012 13:51

samo že nezapomněl :twisted:
nekonečný téma? hodíš link prosím? pročtu ho...

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od Jumbo78 » stř bře 21, 2012 15:32

Řeší se to na sgalaxy.cz ve vlákně o SG NOTE - je tam funkční postup.

Uživatelský avatar
lookass
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř úno 24, 2010 21:39
Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
Bydliště: ČB, Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od lookass » stř bře 21, 2012 16:19

Jumbo78 píše:Řeší se to na sgalaxy.cz ve vlákně o SG NOTE - je tam funkční postup.
tyjo, nemůžu to najít :( nemáš konkrétní link prosííím?

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od Jumbo78 » stř bře 21, 2012 16:33

ZDE 5. příspěvek

Sry, bylo to ve vlákně aplikace

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od YAMATO » stř bře 21, 2012 17:16

Aktuálně ti hlavně neradím Modern Combat 3 kupovat! Gameloft totálně dokurvil poslední aktualisaci, spoustě lidí nejde hra ani zpustit, při upgrade ze starší verse spustit jde, ale multiplayer je prakticky nepoužitelný!

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od Sir Sprice » čtv bře 22, 2012 0:32

Hra by měla jít koupit a stáhnout přes počítač. Přes ten tam budeš mít taky napsáno Zakoupeno, ale pokud dáš opětovně nainstalovat, tak se ti to nestáhne a napíše, že hra nebyla zakoupena, pak už koupit jde. (Alespoň dříve to tak šlo)
Bohužel nedávno jsem chtěl koupit něco v akci za 10 Kč a neměl jsem u sebe telefon, v tomto případě mi to už nešlo, protože ten mobil je potřeba, aby to zkusil stáhnout.. dost mě to teď mrzí..

Uživatelský avatar
lookass
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř úno 24, 2010 21:39
Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
Bydliště: ČB, Praha
Kontaktovat uživatele:

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od lookass » čtv bře 22, 2012 9:44

všem dík, šlo to, vyřešeno... včetně nákupu a nemožnosti spuštění :evil: :twisted: kua, čekam na upgrade

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od YAMATO » čtv bře 22, 2012 11:14

Takový fail bych u Gameloftu nečekal :roll:

junglist
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: sob úno 27, 2010 17:58
Zařízení: HTC EVO 3D

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od junglist » čtv bře 22, 2012 18:08

lookass píše:všem dík, šlo to, vyřešeno... včetně nákupu a nemožnosti spuštění :evil: :twisted: kua, čekam na upgrade

a jakej postup jsi pouzil?

postup od Sir Sprice vypada dost sympaticky, ovsem, pokud to takhle zkusim u ony nakazeny aplikace, tak se mi v mobilu nic nedeje.

streki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned říj 16, 2005 16:16
Zařízení: HTC EVO 3D, 2.3.4, 16GB Kingston class 10

Re: market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od streki » čtv bře 22, 2012 18:32

MC3 po updatu jede v pohodě. Jen je to hold moloch. 780MB to už je kus gamesy.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od YAMATO » čtv bře 22, 2012 19:24

Jede v pohodě jak na čem...

streki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: ned říj 16, 2005 16:16
Zařízení: HTC EVO 3D, 2.3.4, 16GB Kingston class 10

Re: market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od streki » pát bře 23, 2012 18:56

No máme tu snad všichni 3D EVO, ne?
:idea:

junglist
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: sob úno 27, 2010 17:58
Zařízení: HTC EVO 3D

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od junglist » pát bře 23, 2012 19:15

kdyby sem radsi nekdo napsal, (nejlepe lookas), jak to teda vlastne vyresil..

Uživatelský avatar
lookass
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř úno 24, 2010 21:39
Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
Bydliště: ČB, Praha
Kontaktovat uživatele:

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od lookass » ned bře 25, 2012 23:24

viz. jumbo78 ;-)

junglist
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: sob úno 27, 2010 17:58
Zařízení: HTC EVO 3D

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od junglist » úte dub 10, 2012 20:09

tak dnes tak koukam na Play a vidim, ze u hry Reckless Racing 2 s kterou jsem mel problem s "falesnym" zakoupenim se mi nahle objevilo, ze ji muzu koupit a jeste k tomu je ve sleve :) no nevahal jsem a koupil a normlane to chodi. Tak schvalne muzete kouknout, jestli appky u kterejch jste meli problem uz nahodou nejdou znovu koupit..;)

(zadny upravy "marketu" jsem nedelal)

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od Pavel Vlasák » stř dub 11, 2012 7:55

Někde jsem četl, že tento problém by měla snad poslední verze aplikace Obchod Play 3.5.16 řešit.

Uživatelský avatar
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 627
Registrován: čtv říj 22, 2009 21:12
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Praha

market píše ZAKOUPENO a nejde znova instalovat

Příspěvek od Bobanovicz » stř dub 11, 2012 9:15

Stejná zkušenost s jinou app.

Odpovědět

Zpět na „HTC Evo 3D“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti