Stránka 11 z 13

android 4.0 ICS

Napsal: čtv čer 28, 2012 17:53
od dvzd
Část té 1 GB RAM si pro sebe alokuje grafický čip, takže pro systém zbývá jen 797 MB. Je to standardní věc u grafických čipů integrovaných do základní desky, které jsou bez vlastní paměti. Já mám třeba v mém PC 2 GB RAM, ale pro systém mi zbývá jen 1747 MB RAM, protože zbytek si alokoval grafický čip integrovaný v procesoru.

android 4.0 ICS

Napsal: pát čer 29, 2012 5:13
od Fisherman
Což znamená, že grafický čip si "ukradl" více RAMky a Android 4.0 se dokázal uskromnit. Chvílemi se mi dokonce podařilo dostat volnou RAM nad 400MB!

Re: android 4.0 ICS

Napsal: pát čer 29, 2012 9:59
od AfrodCZ
David Barborka píše:Zvuky-zpětná vazba s vibrací.
to sem našel taky, ale telefon při doteku SW klávesnice stále vibruje a dost mě to irituje.

android 4.0 ICS

Napsal: pát čer 29, 2012 10:05
od Bartyx
Otevři například SMSku, zobraz klávesnici, tapni na ten mikrofon, dole dej Nastavení, Zadávání znaků a odškrtni Vibrovat při psaní.

android 4.0 ICS

Napsal: pát čer 29, 2012 11:12
od Fisherman
Měl bych otázku ohledně naprosté zbytečnosti. Každý Android od 2.3 má takovou tu animaci, kterou vyvoláte klikáním na verzi systému. Chci se zeptat, jestli je to možné i u našich htc se Sensem. Snažím se, ale pořád mi to nechce naskočit.

android 4.0 ICS

Napsal: pát čer 29, 2012 12:02
od Bartyx
Tohle myslím nefunguje, když máš Sense. Ale možná se mýlím, ale zdá se mi, že jsem to někde četl, že to jde jen na čistých androidech, ala Nexus.

android 4.0 ICS

Napsal: čtv črc 05, 2012 9:17
od Richie
včera večer se objevila na telefonu aktualizce na 4.0, úspěšně dokonáno

android 4.0 ICS

Napsal: pát črc 06, 2012 11:42
od busman
Jsi nejak zaspal,ne? :grin:

android 4.0 ICS

Napsal: sob črc 07, 2012 20:35
od Gree5
zdravíko...lidi, i když je to mimo mísu této debaty,ale chtěl bych se zeptat. Při stahování aktualizací na google marketu mi naběhne stahování aktualizace a následně ČEKÁNÍ NA SÍŤ a aktualizace se prostě nezačne stahovat....nevíte někdo čím to je ? Prostě se nechce stáhnout, nebo já nevím...a to žádná ! Poradí někdo pls ? :)

android 4.0 ICS

Napsal: sob črc 07, 2012 21:05
od dvzd
Se to řeší ve vedlejším threadu.

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=175&t=29853

android 4.0 ICS

Napsal: čtv črc 12, 2012 13:11
od Richie
Poradíte mi někdo jak vypnout na klávesnici T9??? Na nové verzi 4.0 na to nemůžu přijít.
děkuji

android 4.0 ICS

Napsal: pát črc 13, 2012 12:43
od dogvader
Jaka vam prijde spotreba telefonu s ICS? Me osobne telefon vydrzi tak o tretinu mene, mozna ani to ne. Obcas pri napajeni z pc mi napise, ze ho nabijim prilis malym proudem, at ho vypnu, nebo ukoncim bezici app. To stejne me dela pri nabijeni z aku paku raiko. Mam 8000mAh a drive jsem ho tim nabil skoro 5x uplne, ted ani ne 3x. Takze me prijde, ze ICS zdime daleko vice baterku a potrebuje vetsi proud :-( Nemate s tim nekdo problem. Nemam root a ICS mam ofiko uprage.

Re: android 4.0 ICS

Napsal: pát črc 13, 2012 12:56
od David Barborka
Hard reset si po aktualizaci dělal?

android 4.0 ICS

Napsal: pát črc 13, 2012 14:05
od dogvader
Hard reset? Ted nevim presne co myslis, udelal jsem factory reset pred aktulizaci.

android 4.0 ICS

Napsal: pát črc 13, 2012 15:27
od Bartyx
Já mám podle mého názoru tak o 20-30% delší výdrž.

Re: android 4.0 ICS

Napsal: pát črc 13, 2012 15:40
od David Barborka
Udělej ještě jednou reset, nic nenahrávej (aplikace) a uvidíš. Po resetu si systém musí ošahat baterku. Já mobil nabiju a potom ho nechám vyšťavit k 1%. Potom systém ukazuje stav baterky přesněji (po resetu jde baterka rychle dolů a např. u 20% se drží dlouho).

android 4.0 ICS

Napsal: pát črc 20, 2012 13:30
od Spaidy96
Vypada to ze budeme mit taky android 4.1 http://smartmania.cz/bleskovky/htc-potv ... one-s-2939" onclick="window.open(this.href);return false;

android 4.0 ICS

Napsal: pát črc 20, 2012 13:56
od Bartyx
To nezní špatně. Ještě Sense 4 a bylo by to super.

android 4.0 ICS

Napsal: sob črc 21, 2012 17:53
od busman
Nez-li bude Jelly Bean,tak to budeme davno v kopru :-)

Re: android 4.0 ICS

Napsal: sob črc 21, 2012 18:15
od Sir Sprice
To s JB pro EVO 3D byla chyba redaktora, nic takového nebylo potvrzeno