android 4.0 ICS

Fórum věnované prvnímu telefonu od HTC s 3D displejem
Odpovědět
Fisherman
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte úno 21, 2012 12:50
Zařízení: HTC Evo 3D
Bydliště: Zvole u Prahy
Kontaktovat uživatele:

ANDROID 4.0 ICS - HTC SENSE 4.0

Příspěvek od Fisherman » stř čer 27, 2012 20:48

Kde máme slibované HTC Sense 4.0? Pokud jsem četl před začátkem instalace správně, tak máme k dispozici pouze verzi HTC Sense 3.6.. Zapomnělo se? Nebo se pletu a 3.6 se považuje za 4.0? :P

Uživatelský avatar
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 342
Registrován: čtv pro 23, 2010 1:26
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Re: android 4.0 ICS

Příspěvek od dufulo » stř čer 27, 2012 20:51

Neviem kde si čítal že sense bude 4.0

Od začiatku sa myslím hovorilo o ICS android 4 a sense 3.6

junglist
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: sob úno 27, 2010 17:58
Zařízení: HTC EVO 3D

android 4.0 ICS

Příspěvek od junglist » stř čer 27, 2012 20:58

je to tak, pro Evo bylo vzdy hlaseno "jen" Sense 3.6

Fisherman
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte úno 21, 2012 12:50
Zařízení: HTC Evo 3D
Bydliště: Zvole u Prahy
Kontaktovat uživatele:

Re: android 4.0 ICS

Příspěvek od Fisherman » stř čer 27, 2012 21:01

dufulo píše:Neviem kde si čítal že sense bude 4.0

Od začiatku sa myslím hovorilo o ICS android 4 a sense 3.6
Nečetl, doufal jsem, že nám HTC dá to nejnovější, co může. Právě jsem doinstaloval.

AfrodCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte bře 29, 2011 17:31
Zařízení: HTC HD7

android 4.0 ICS

Příspěvek od AfrodCZ » stř čer 27, 2012 21:10

Dělá to ještě někomu to pomalý stahování? Jo a pokud by ste někdo to OTA měl v mobilu upněte to na uloz.to a dejte link ke stažení. Je to strašný 1MB za hodinu

Fisherman
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte úno 21, 2012 12:50
Zařízení: HTC Evo 3D
Bydliště: Zvole u Prahy
Kontaktovat uživatele:

android 4.0 ICS

Příspěvek od Fisherman » stř čer 27, 2012 21:30

Někde jsem četl, že se nečeká, že by ICS mohlo pomoci foťáku, ale já si dovolím tvrdit, že rozhodně pomohlo !

1) Gingerbread neuměl přibližovat ve 3D, což ICS umí.
2) 2D fotka z ICS mi přijde o trochu lepší (ostření, zrnitost) než z Gingerbreadu.
3) ICS lépe upravuje jas fotky, když zaostřím na něco tmavšího a naopak..

Dále:

- líbí se mi nový správce napájení nebo jak se tomu nadává (hrany, modrá barva)
- trošku mě mrzí, že jsme přišli o tu ohnutou lištu na hlavní obrazovce (app, telefon, nastavení), ale na to se dá zvyknout na druhou stranu tady máme více možností
- větší plynulost systému - odemykací kolečko už se nezasekává, plynulejší scrollování v seznamu aplikací ( jsem rád, že nám nedali horizontální rozložení, jako je to v ICS pro SE)
- pro mě výhoda, že mi nepadá c:geo jako padalo v 2.3 (alespoň zatím nespadlo)
- hezčí animace, když přecházím v počasí z celoobrazového zobrazení na zmenšené (s předpovědí)
- nn druhou stranu nám ubrali jeden den předpovědí - z 5 na 4 dny
- hezčí widget youtube
- bohužel, nás neošidili o bug při přechodu mezi obrazovkami.. (když přecházíte mezi obrazovkami, necháte prst tak v polovině přesunu, stisknete tlačítko aplikace a potom z aplikací tlačítko zpět, tak Vám zůstane ta plocha jakoby uprostřed posunu.. po dalším posunutí je to OK a při tlačítku "Domů" také, ale..)
Toť zatím mé první názory na ICS.

A jedna zásadní věc!

MÁM VÍCE RAM K DISPOZICI. V 2.3 JSEM SE NEDOSTAL NAD 250MB (VĚTŠINOU ANI NAD 200MB), ALE TADY MÁM 354MB BEZ APLIKACÍ. NA DRUHOU STRANU JE K DISPOZICI "JEN" 797MB (BYLO 808 NEBO 804 MYSLÍM). ALE ROZHODNĚ JE TO VYLEPŠENÍ :)

EDIT:
- přidali nám dokonce slovník. mám nastavenou německou klávesnici kvůli rozložení QWERTZ, ale i tak mi nabízí opravy v češtině :) fajnovka..

pavlos1112
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv úno 16, 2012 8:44
Zařízení: htc evo 3d

android 4.0 ICS

Příspěvek od pavlos1112 » stř čer 27, 2012 21:59

proč mi nejde spustit internet explorer,měl jsem ho nainstalovaný a teď mi už nejde otevřit,jinak jsem z androidu4 zklamaný,ten původní byl u eva lepší,poraďte čo s tím internetem explorerem prosím,opera mozilla chrome se mi sekaji videa se trhaji.děkuji

junglist
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: sob úno 27, 2010 17:58
Zařízení: HTC EVO 3D

android 4.0 ICS

Příspěvek od junglist » stř čer 27, 2012 22:21

hardreset

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

android 4.0 ICS

Příspěvek od dvzd » stř čer 27, 2012 23:03

HR provést nejlépe už před instalací aktualizace na ICS a po instalůaci ještě jednou, pak se všech vašich problémů vyvarujete.

Jan Humr
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv úno 02, 2012 9:05
Zařízení: HTC EVO 3D

android 4.0 ICS

Příspěvek od Jan Humr » čtv čer 28, 2012 6:40

Natrvalo se dá vypnout předinstalovaný bloatware jako Facebook, Friendstream atd. I po restartu zůstanou vyplé. Zdá se mi že to uvolnilo trochu ramky. Po restartu mám kolem 330 MB využité ram a 470 volné při zhruba 80 nainstalovaných aplikacích.

pavlos1112
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv úno 16, 2012 8:44
Zařízení: htc evo 3d

android 4.0 ICS

Příspěvek od pavlos1112 » čtv čer 28, 2012 7:14

při hard resetu prijdu o vše čo mám v evu že?,nechapu že mi ten internet exprorer nejde,poraďte prosím

mugsat
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pát kvě 18, 2012 7:50
Zařízení: HTC EVO 3D

android 4.0 ICS

Příspěvek od mugsat » čtv čer 28, 2012 7:24

supetr píše:A kdyz jsi to nahodil zustal ti odemknutej bootloader a S-off? Nebo to pak musis delat znovu/jak?
Ano
Ano
Ne

supetr
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv bře 20, 2008 15:09
Zařízení: HTC EVO 3D
Bydliště: Jablonec nad Nisou

android 4.0 ICS

Příspěvek od supetr » čtv čer 28, 2012 8:24

Diky za odpovedi! Tedjsem koukal na ten odkaz na filefactory, ale je tam tech ROMek vic - ktera konkretne se ma flashnout? :smt017
Zustane mi po flashnuti origo ROM v mobilu CWM?

mugsat
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pát kvě 18, 2012 7:50
Zařízení: HTC EVO 3D

android 4.0 ICS

Příspěvek od mugsat » čtv čer 28, 2012 8:38

Sme v europě, takze bych volil jednu z europe, a kdyz se podivas tak je tam jedna novejsi build a jedna starší, tak sem zvolil tu novější s názvem

Kód: Vybrat vše

RUU_Shooter_U_HTC_Europe_1.20.401.8_Radio_10.59.9020.00_10.15.9020.06_M_release_219793_signed

supetr
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv bře 20, 2008 15:09
Zařízení: HTC EVO 3D
Bydliště: Jablonec nad Nisou

android 4.0 ICS

Příspěvek od supetr » čtv čer 28, 2012 8:41

A kdyz se pak chces vratit k nejaky custom made ROM, tak to jde pres CWM? zustava v mobilu i po flashi origo ROMky nebo ho tam musim nacpat nasledne znovu?

mugsat
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pát kvě 18, 2012 7:50
Zařízení: HTC EVO 3D

android 4.0 ICS

Příspěvek od mugsat » čtv čer 28, 2012 8:54

Myslim ze tohle neni topic venujici se vysvetlovani techle veci ;) Ale - ne nezustavaji

AfrodCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte bře 29, 2011 17:31
Zařízení: HTC HD7

android 4.0 ICS

Příspěvek od AfrodCZ » čtv čer 28, 2012 9:56

Jak vypnu vibrace pro sw klavesnici? Při psaní mě to fakt irituje. Ve zvukach i v klávesnici sem to nenasel

David Barborka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: pát úno 23, 2007 1:31

Re: android 4.0 ICS

Příspěvek od David Barborka » čtv čer 28, 2012 10:52

Zvuky-zpětná vazba s vibrací.

Spaidy96
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř úno 01, 2012 16:28
Zařízení: HTC Evo 3D

android 4.0 ICS

Příspěvek od Spaidy96 » čtv čer 28, 2012 14:37

Měl sem virtuos ics a chtel sem aktualizovat na oficialni ics.Naistaloval sem ruu od jacho a originalni recovery.Ics se stahlo a instalace nesla objevil se trojuhelnik s cervenym vykricnikem.Tak sem chtel nainstalovat originalni ruu ale psalo to chybu.Tak sem ze svoji zalohy prec cmw nainstaloval originalni 2.3.4 a original recovery,ale protoze pak nejde wifi tak sem ics stahl pres mobylni data asi za 2minuty,insatalace probehla vpohode ale telefon uz nejde zapnout.neustale se objevuje HTC pak zmizi zazni zvukove znameni a objevi se HTC quietly brilliant a furt dokola.A tim sem skoncil.

Fisherman
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte úno 21, 2012 12:50
Zařízení: HTC Evo 3D
Bydliště: Zvole u Prahy
Kontaktovat uživatele:

android 4.0 ICS

Příspěvek od Fisherman » čtv čer 28, 2012 14:40

Jan Humr píše:Natrvalo se dá vypnout předinstalovaný bloatware jako Facebook, Friendstream atd. I po restartu zůstanou vyplé. Zdá se mi že to uvolnilo trochu ramky. Po restartu mám kolem 330 MB využité ram a 470 volné při zhruba 80 nainstalovaných aplikacích.
Je to pravda. Vypadá to, že Sense 3.6 bere mnohem méně, naopak Android 4.0 si alespoň u mě bere trochu více, protože mám teď využitelné RAMky 797, předtím jsem měl 808. Naopak volné mám 363MB a dříve jsem míval tak do 200MB.

Odpovědět

Zpět na „HTC Evo 3D“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti