Jak vypnout Automobilový panel?

Fórum věnované prvnímu telefonu od HTC s 3D displejem
Odpovědět
Spinner
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pát zář 12, 2008 23:02
Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Bydliště: Rychvald

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od Spinner » pon led 09, 2012 22:26

Nedokáži si vzpomenout, jak se vypíná ten otravný automoblový panel, který na mně vyskočí vždy, když připojím v autě originální napájecí kabel. Car dock, nebo tak něco tam dříve bylo, ale tady nic takového není.

jiraggg
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte led 10, 2012 14:44
Zařízení: desire 2.3.3

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od jiraggg » úte led 10, 2012 14:52

Vyjed z internetoveho prohlizece,Zmackni na tel. Lupu, vlevo od prikazoveho radku dej misto g ikonku nastaveni a do prikazoveho radku napis dok, pak s4 odskrtni automaticke spusteni

Spinner
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pát zář 12, 2008 23:02
Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Bydliště: Rychvald

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od Spinner » úte led 10, 2012 15:13

Díky, už jsem to provedl, teď ještě, aby to fungovalo i v autě.

Dá se ten režim Dok zapnout nějak v menu? Mám totiž dokovací stanici KidiGi a ten režim dok se mi zamlouvá.

jiraggg
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte led 10, 2012 14:44
Zařízení: desire 2.3.3

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od jiraggg » úte led 10, 2012 16:08

Zmackni +(pridat na plochu),->zkratka->nastaveni, a tam je dok v aute ale mozna zf nekde na marketu existuje primo widget

Spinner
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pát zář 12, 2008 23:02
Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Bydliště: Rychvald

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od Spinner » úte led 10, 2012 20:44

Bohužel ten dok v autě tam nemám.

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od RejPal » úte led 10, 2012 22:46

Myslím si, že oba píšete o rozdílné věci - jeden o režimu doku a druhý o automobilovém panelu, který se spouští hardwarově anebo pomocí aplikace Location->autíčko (tedy pokud máš licenci).

Spinner
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pát zář 12, 2008 23:02
Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Bydliště: Rychvald

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od Spinner » úte led 10, 2012 23:15

Původně jsem měl na mysli automobilový panel, avšak při postupu, který jiraggg uvedl jsem zjistil, že existuje taktéž možnost mít zapnuté zobrazení pro dokovací stanici, kterou mám na stole, kde je krom počasí, hodin, atd. i možnost přepnutí na fotorámeček, připojená média či kalendář.

Libb
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv led 05, 2006 9:32
Kontaktovat uživatele:

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od Libb » stř led 11, 2012 8:37

Bych to s dovolením oživil - včera jsem si koupil také držák do auta značky Kidigi a po připojení se mně hned spustí Locations, což mně vadí, protože nemám licenci - mám ale Sygic. Nejraději bych ale byl, kdyby se mně nespouštělo nic automaticky, jak na to?
P.S. Návod z první odpovědi mně nefunguje, zobrazí se pouze menu nastavení a tím jsem skončil, to s4 nějak nevím, co má dělat?

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od RejPal » stř led 11, 2012 23:29

Ten postup je samozřejmě úplně o něčem jiném.
Tak znovu. Automobilový panel je HW spouštěný. Takže máš tři základní možnosti.
První: že se s tímto chováním smíříš.
Druhé: rozebereš to svoje Kidigi a odpojíš pin, který rozhoduje o spouštění automobilového panelu tzn. první pin zleva při pohledu na konektor, který se zasunuje do zařízení.
Třetí : nebudeš používat tento a jiný držák, který HW spouští tuto funkci na HTC zařízeních.
Zdroj zde.

Libb
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv led 05, 2006 9:32
Kontaktovat uživatele:

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od Libb » stř led 11, 2012 23:35

A nejde aspoň změnit, co se spustí? Bez rootu.

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od RejPal » stř led 11, 2012 23:55

To se neptej tady, kde tomu nikdo nerozumí. To je o ničem. Jedině XDA.
Ale tuším, že tam zatím také nerozlouskli ani to, jak v automobilovém panelu alespoň vyměnit navigační aplikaci, která je spouštěná z panelu. To na WM třeba nebyl problém.
Jinak auto panel je určitě dobrá věc - alespoň auto přepínání telefonu na hlasitý poslech.

Libb
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv led 05, 2006 9:32
Kontaktovat uživatele:

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od Libb » pát led 13, 2012 17:41

Tak jsem pomocí pájky a trochu cínu provedl reverzní úpravu a už se to nespouští ;)
Díky za odkaz!

patrikc
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte lis 27, 2012 9:09
Zařízení: htc evo 3d

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od patrikc » úte lis 27, 2012 9:15

pajet to neni nutny, mel jsem stejny problem s originalnin drzakem od htc, ktery spoustel locations. v nastaveni,aplikace najdete locations a tam je vypnout(mam ics).

ja bych spis potreboval poradit, jak nastavit wby se spoustela jina aplikace doku, nevite nekdo?

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Jak vypnout Automobilový panel?

Příspěvek od Bartyx » čtv dub 25, 2013 12:38

To je někde v jádru systému. Spouští to hardwarově ten kabel. Proklemuje nějaké kontakty v mikro USB. Jednou mi pes vylil víno do mobilu a ten automobilový panel mi nešel vypnout. Zkratoval se mi ten konektor. Nastavít to asi nejde.

Odpovědět

Zpět na „HTC Evo 3D“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti