Jakou ROM pouzivate?

Fórum věnované prvnímu telefonu od HTC s 3D displejem
Odpovědět
Libb
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv led 05, 2006 9:32
Kontaktovat uživatele:

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od Libb » čtv led 12, 2012 11:46

Co jsem to psal včera o kolotoči problémů? ;)

Zeezala
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned dub 04, 2010 11:48
Zařízení: Lumia 9dvacet
Bydliště: Brno

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od Zeezala » čtv led 12, 2012 11:56

patres23 dekuju! :tlem: Priste se budu lip divat... A kolotoc problemu nastat muze, ale nemusi. Vsichni sice mame stejny telefony, ale zaroven jsou kazdej jinej. Takze bud mas stesti, nebo ne... :oops:

patres23
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte led 10, 2012 16:55
Zařízení: HTC EVO 3D

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od patres23 » čtv led 12, 2012 11:58

neni zač Zeezala :) Ja som z toho dosť nešťastný, že to nerobilo tie fotky, lebo tá romka vyzerala veľmi dobre :-(
Ak by ste našli niečo, ako by sme ten problém vyriešili, tak by ste mi mohli poslať súkromnú správu, alebo tuto na fóre, lebo ako vidím, by ste nepomohli len mne ale aj iným :) PEACE

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od Sir Sprice » čtv led 12, 2012 12:39

Pokud vám nejde focení ve 3D, zkuste:

flashnout toto:
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1321813225" onclick="window.open(this.href);return false;

anebo nainstalovat toto:
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1321813225" onclick="window.open(this.href);return false;

Zeezala
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned dub 04, 2010 11:48
Zařízení: Lumia 9dvacet
Bydliště: Brno

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od Zeezala » čtv led 12, 2012 12:43

Jakej mas kernel Patres? Protoze jsem nahodil anthrax a taky to nefunguje. :tlem: Ta rychlost s anthraxem je podle me DOST v pohode!!! Ten telefon jsem kupoval kvuli tomu, ze za ty prachy nic takovyho nesezenes, to 3D je pro me druhorady, takze mi netrha zily, ze nejede, ale vis jak... Nekdo tady pripominal kolotoc problemu, ze Libb? :tlem: :tlem: Taky nemam takovy stesti...
edit: Nainstaloval jsem app od Sira a 3D foceni funguje. Takze DEKUJU

patres23
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte led 10, 2012 16:55
Zařízení: HTC EVO 3D

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od patres23 » čtv led 12, 2012 12:53

to Sir Sprice: Idem to skúsiť...ď.
to Zeezala : Kernel mám Anthrax, ale nešlo mi to aj keď som tam nechal pôvodný s romkou :(

patres23
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte led 10, 2012 16:55
Zařízení: HTC EVO 3D

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od patres23 » čtv led 12, 2012 12:58

to Sir Sprice: Nepomohlo, a dokonca mi to niečo urobilo s rozlíšením v celom telefóne ...

Uživatelský avatar
Koudy69
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 109
Registrován: úte led 10, 2012 21:32
Zařízení: Sony xperia z1c

Re: Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od Koudy69 » čtv led 12, 2012 12:58

Flashnute a funguje diky moc

patres23
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte led 10, 2012 16:55
Zařízení: HTC EVO 3D

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od patres23 » čtv led 12, 2012 13:00

to Koudy69: To fakt????ako si to urobil? Len si to normálne flashol? Alebo...?Daj návod pls, lebo už sa tu s tým celé doobedie trápim

Zeezala
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned dub 04, 2010 11:48
Zařízení: Lumia 9dvacet
Bydliště: Brno

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od Zeezala » čtv led 12, 2012 13:05

Jak rikam, nainstalil jsem app, co daval Sir Sprice a jede to. Ja nic neflashoval.

patres23
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte led 10, 2012 16:55
Zařízení: HTC EVO 3D

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od patres23 » čtv led 12, 2012 13:17

KONEČNE, ako vy Česi hovoríte, SE TE POVEDLO :) Ďakujem kamoši:)

Zeezala
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned dub 04, 2010 11:48
Zařízení: Lumia 9dvacet
Bydliště: Brno

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od Zeezala » čtv led 12, 2012 13:20

Tak parada! Velke diky moderatorovi!

patres23
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte led 10, 2012 16:55
Zařízení: HTC EVO 3D

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od patres23 » čtv led 12, 2012 13:25

Tak to hej :) Veľká vďaka Sir Sprice :)

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od Sir Sprice » čtv led 12, 2012 13:49

Díky, je dobré vědět, že člověk neradí zbytečně a jeho úsilí je oceňěno ;-)

lizzo
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: úte led 10, 2012 11:20
Zařízení: Evo 3D

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od lizzo » čtv led 12, 2012 21:45

Novější verze kamery opravdu pomohla. Jen doplním, že instalace nové verze vytvoří duplicitu a jsou v menu kamery dvě pozor tedy at nepoužijete opět tu starou verzi. Je možné ji vymazat přes root explorer

lizzo
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: úte led 10, 2012 11:20
Zařízení: Evo 3D

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od lizzo » čtv led 12, 2012 21:50

Když už jsme u toho beats romka má oproti bliss jednu nevýhodu a to že u ní nejde video hovor přes skype. Resp. jde, ale já na videu vidím sebe místo druhé osoby. Je na to také nějaký fix nebo se dá použít ten z bliss romky kde je skype opraven a nakopírovat ho do beats ?

Pokud by se i toto vyřešilo, přešel bych zpět na beats, protože se mi zdá o ždibec svižnější a i ten standardní vzhled se mi víc líbí.

Qwerts
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: sob říj 21, 2006 15:22
Zařízení: Lumia 640
Bydliště: Ivanovice na Hané

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od Qwerts » čtv led 12, 2012 22:16

Hele takova technicka...funguje Vam na te Beats romce WiFi? :D Protoze me to nevidi vubec domaci sit... :/

No to me ho vyndej...me to ted chyta vsechny sousedovic site, jen ne tu moji! :D

lizzo
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: úte led 10, 2012 11:20
Zařízení: Evo 3D

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od lizzo » čtv led 12, 2012 22:23

Wifi funguje bez problémů co vím. Zatim se mi nestalo že by mi někde nešla.

Qwerts
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: sob říj 21, 2006 15:22
Zařízení: Lumia 640
Bydliště: Ivanovice na Hané

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od Qwerts » čtv led 12, 2012 22:30

Hmm tak ja proste nevidim jen tu svoji wifi sit...a nejlpsi je, ze mi na te romce nefunguje ani ta internetova propust...toje fakt super, jak mam do toho mobilu dostat net krom toho shitu od o2 se 150mb fup? :D
edit: funguje Vam na te beats usb mass storage? ja jsem asi divnej, ale me na ni nejde temer nic...zlata miui...skoda jen ze nema kernel ktery neodpojuje gsm pri hovoru...

Zeezala
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned dub 04, 2010 11:48
Zařízení: Lumia 9dvacet
Bydliště: Brno

Jakou ROM pouzivate?

Příspěvek od Zeezala » pát led 13, 2012 8:43

Zkus reflash, melo by to pomoct! :wink:

Odpovědět

Zpět na „HTC Evo 3D“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů