Jakto? Vodafone se začal co stýče LTE na 900MHz šířit jak mormceza píše:U nás pokryl akorát kus Prahy a okolí Mladé Boleslavi a konec...

Jakto? Vodafone se začal co stýče LTE na 900MHz šířit jak mormceza píše:U nás pokryl akorát kus Prahy a okolí Mladé Boleslavi a konec...
Zajdeš do Vodafonu, že ti vypadává signál, ať tam založí nějaký požadavek pro techniky a nějakou dobu to monitorují. Nebo alespoň takhle mi to bylo řečeno, že to funguje.Sinpa píše:Dík za reakci, ale nevím co si podtim predstavit.
Telekomustewo píše:Ono je to o tom že telefón prepína často medzi 3G a 4G ( trebárs ak ma 4G slabší signál resp.ho v budove stratí) a v tom čase ti niekto zavolá tak si nedostupný... Otázka je či to je problém Telekomu alebo telefónu (ten mám ajtak od nich)...
Podal jsem elektronickou reklamaci, tak uvidím.tslany píše:Zajdeš do Vodafonu, že ti vypadává signál, ať tam založí nějaký požadavek pro techniky a nějakou dobu to monitorují. Nebo alespoň takhle mi to bylo řečeno, že to funguje.Sinpa píše:Dík za reakci, ale nevím co si podtim predstavit.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů