Seznam.cz

Diskuzní fórum věnované dalším modelům řady Lumia se systémem Windows Phone…
Odpovědět
Uživatelský avatar
MartinKase
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv zář 22, 2011 18:00
Zařízení: Nokia lumia 800
Bydliště: Ústí nad Labem

Seznam.cz

Příspěvek od MartinKase » úte dub 10, 2012 14:31

Poslední dobou jsem vyhledával něco o tom jak je to tedy se seznamem pro wp7 atd. Někdo říkal že až s tangem, někdo že už je atd. Jak to tedy je ? A mohu ho mít pokud mám mobil z 100xNokia protože nevím zda je z česka.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Seznam.cz

Příspěvek od lukas.manak » úte dub 10, 2012 15:19

myslíš jako vyhledávání seznam.cz pod lupou??

Uživatelský avatar
MartinKase
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv zář 22, 2011 18:00
Zařízení: Nokia lumia 800
Bydliště: Ústí nad Labem

Seznam.cz

Příspěvek od MartinKase » úte dub 10, 2012 15:44

Ano, přesně tak.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Seznam.cz

Příspěvek od htcjirka » úte dub 10, 2012 15:46

někdo že už je atd. Jak to tedy je ?
Maji ho ceske a nebrandovane Lumie.Mam ho tam od FW 11501

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Seznam.cz

Příspěvek od lukas.manak » úte dub 10, 2012 16:16

já ho mám na firmware z vodafonu, na t-mobilu nebyl

xxPROCHYxx
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte úno 21, 2012 17:00
Zařízení: Nokia Lumia 800

Seznam.cz

Příspěvek od xxPROCHYxx » pon dub 16, 2012 20:18

Mám oficiální českou distribuci a i nejnovější fimware, ovšem nabídku na změnu poskytovatele vyhledávání v telefonu nemám... neví někdo čím by to mohlo být? Ten bing je fakt tragickej... Díky

VNavrátil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 196
Registrován: úte zář 06, 2011 19:06
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Bydliště: Praha

Seznam.cz

Příspěvek od VNavrátil » pon dub 16, 2012 20:40

Možnost změny by měla být pro všechny telefony, nevím co si to zase Nokia syslí pro sebe. Se seznamem by určitě začalo fungovat i vyhledávání míst atd, snad se toho někdy dočkáme.

Kalash
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: pát bře 02, 2012 21:08
Zařízení: Nokia Lumia 800 černá

Seznam.cz

Příspěvek od Kalash » pon dub 16, 2012 21:01

nainstaluj si google search:

http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... eca110c28f" onclick="window.open(this.href);return false;

a dej si to jako live tile :) Já bych byl spíš radši, kdyby ta lupa šla bloknout úplně...

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Seznam.cz

Příspěvek od mimonaut » pon dub 16, 2012 21:13

když si nastavíš vyhledávání v bingu na ENG, ale necháš zapnutou lokalizaci, zůstane "funkčnost" stejná, ale přibude dole ikona bing Vision, což je asi nejrychlejší a nejspolehlivější čtečka QR a čárových kódů co na WP znám + ti výsledek třeba čárového kódu rovnou vyhledá na webu, což je dost praktické (a kupodivu použitelné i u nás). To je asi nejčastější, na co "lupu" používám :)

TomasSX1
moderátor
moderátor
Příspěvky: 545
Registrován: pát črc 08, 2005 23:14
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Seznam.cz

Příspěvek od TomasSX1 » pon dub 16, 2012 21:29

este doplnim ze taktiez funguje aj vyhladavanie knih, dvd pomocou zosnimania obalu, podla kotrej Bing Vision vyhlada na internete informacie a moznosti zakupenie titulu.

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Seznam.cz

Příspěvek od mimonaut » pon dub 16, 2012 21:40

a ještě to umí naskenovat text a přes OCR ho přečíst a následně vyhledat či přeložit.. Použitelné jen pro hesla, není to dělané na souvislý text

Uživatelský avatar
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 490
Registrován: stř říj 05, 2011 7:16
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Seznam.cz

Příspěvek od karelchadim » úte dub 17, 2012 6:40

OrcusDei píše:No ono to vyhledávací tlačítko je super, jako můžete podle toho hledat písničky a spoustu dalších volovin, jen prostě nevim, jak to udělat Já to mam jen jako shortcut na stránku v exploreru.. A to je trapné, to fakt mi je k ničemu
Stačí jen číst příspěvky pořádně...
mimonaut píše:když si nastavíš vyhledávání v bingu na ENG, ale necháš zapnutou lokalizaci, zůstane "funkčnost" stejná, ale přibude dole ikona bing Vision, což je asi nejrychlejší a nejspolehlivější čtečka QR a čárových kódů co na WP znám + ti výsledek třeba čárového kódu rovnou vyhledá na webu, což je dost praktické (a kupodivu použitelné i u nás). To je asi nejčastější, na co "lupu" používám :)

NASTAVENÍ > OBLAST+JAZYK > JAZYK PROHLÍŽEČE A VYHLEDÁVÁNÍ > ANGLIČTINA

mě takhle jen nefunguje vyhledávání písniček, což přikládám za vinu českému LID

Uživatelský avatar
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pát kvě 13, 2011 14:21
Zařízení: Omnia W

Seznam.cz

Příspěvek od Fixie » úte dub 17, 2012 7:21

Blbé je (teda aspoň u mě) že QR čtečka nečte českou diakritiku, což snižuje použitelnost. Jestli se Bing nerozhodne lokalizovat do češtiny, bude to hodně smutné. Tady má google hoooodně navrch (nejenom u nás)

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Seznam.cz

Příspěvek od mimonaut » úte dub 17, 2012 8:09

QR je většinou link na web. k čemu u url potřebuješ diakritiku? jediné co mne napadá jako jiné použití, je přenos kontaktů, kde by to mohlo vadit.. ale masově jsem se setkal jen s url. a na to je vision fajn.

Uživatelský avatar
Krusty
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 25, 2011 20:38
Zařízení: iPhone 6 64GB
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Seznam.cz

Příspěvek od Krusty » úte dub 17, 2012 8:23

Kalash píše:nainstaluj si google search:

http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... eca110c28f" onclick="window.open(this.href);return false;

a dej si to jako live tile :) Já bych byl spíš radši, kdyby ta lupa šla bloknout úplně...
Na custom romce to jde přes program Quick Launch ;-)

Uživatelský avatar
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1138
Registrován: pát bře 11, 2011 10:48
Zařízení: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha

Seznam.cz

Příspěvek od Martin Suchan » úte dub 17, 2012 8:53

mimonaut píše:QR je většinou link na web. k čemu u url potřebuješ diakritiku? jediné co mne napadá jako jiné použití, je přenos kontaktů, kde by to mohlo vadit.. ale masově jsem se setkal jen s url. a na to je vision fajn.
QR muze obsahovat cokoliv, nejcasteji jsou to odkazy, ale muze to byt i bezny kus textu a potom pravda diakritika opravdu nefunguje, aspon u Bing Vision.

Uživatelský avatar
Robert Varga
smartguru
smartguru
Příspěvky: 607
Registrován: ned dub 03, 2011 15:07
Zařízení: HTC Titan

Seznam.cz

Příspěvek od Robert Varga » úte dub 17, 2012 8:58

Jednoznačně je pro lokální konkurencischopnost oproti Androidu třeba aby Bing Vision zaprvé byl spouštěn STANDARDNĚ lupou, tedy bez nutnosti si něco přenastavovat v Nastavení, a k tomu aby byl lokálnější (tzn. třeba tyhle háčky čárky, ...)

Teď to tlačítko musí všechny akorát štvát.

jirxu
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: úte zář 20, 2011 9:58
Zařízení: Lumia 925, Dell Venue 8 pro

Seznam.cz

Příspěvek od jirxu » úte dub 17, 2012 17:52

jinak já mám na omnia 7 na tlačítku s lupou google:)....lepší než bing alespoň...
s tím že, to umí hledat podle gps věci dle aktuální pozice (restaurace, benzínky....)....ale to už je jen na nastavení googlu
sice to není jako lolalizované funkce od bingu, ale ty stejně v ČR nejsou dostupné...

Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia (ostatní modely)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti