SSD problém?

Volná diskuze na libovolná témata...
Odpovědět
Dragonerix
smartguru
smartguru
Příspěvky: 777
Registrován: úte pro 23, 2014 9:37
Zařízení: Lumia 930

SSD problém?

Příspěvek od Dragonerix » pát říj 30, 2015 22:19

Ahoj, mám notebook s SSD a když zapnu program HD TUNE tak zjišťuji dvě věci který nevím zda jsou úplně v pořádku. Jedná se o SSD (Samsung MZ7TE256HMHP-000L2) má 256Gb.

1) Když přepnu na záložku Health tak na řádku C7 mi to svítí modře a je tam "attention" data 2

2) Když dám Error Scan tak chybně tam není vůbec nic vše je krásně zelený ale pokud přepnu na speed map tak je tam plno červených na začátku a na konci pak sem tam nějaká žlutá. podotýkám že během testu sem nic nedělal.

Je to moje první SSD a netuším zda to takhle je v pořádku nebo by speed map měl bejt kompletně zelený v tom červeným klesne rychlost čtení až na 38MB/s z nějakých 420MB/s ty žlutý jsou okolo 350MB/s. HDD mám v GPT tabulce takže je zde rozdělení disku takto:

1- Oddíl OEM (1GB)
2- Systémový oddíl EFI (256MB)
3- Oddíl OEM (1GB)
4- Oddíl Spouštěcí oddíl, Stránkovací soubor, Stav systému, Primární oddíl (220GB)
5- Oddíl pro obnovení (450MB)
6- Oddíl OEM (15,3GB)

Do těchto oddílu kromě 4 což je C: se nijak dostat nemůžu a nejde ani přiřadit písmeno....

Tady je foto a také ostatních tesů a záložek: http://1drv.ms/1Q0qEn5

Předem děkuji za každou radu a pomoc či případně potvrzení že je SSD vadný nebo je to v pořádku nebo že mám třeba špatně rozdělení a díky tomu je na konci a na začátku pomalý...

Odpovědět

Zpět na „Off Topic“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů