Nechtěný screen displaye

Diskuze věnovaná prvnímu dvoujádrovému telefonu od HTC
Odpovědět
Kamilvb
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv lis 01, 2012 19:33
Zařízení: HTC Sensation

Nechtěný screen displaye

Příspěvek od Kamilvb » čtv lis 01, 2012 19:57

Poraďte prosím.
Při stisknutí tlačítka "HOME" se naprosto nahodile udělá screen obrazovky a při opakovaném stisknutí další a další a další screen, který se hezky ukládá do galerie do složky "Snímky z fotoaparátu". Abych toto nechtěné screenování přerušil a znova mohl používat Home tlačitko, musím vypnout a zapnout display horním tlačítkem.
Nevíte někdo jak se toho zbavit?? Nebo je to snad rukama??
Děkuji za jakékoliv odpovědi

Ambiente75
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř črc 20, 2011 17:30
Zařízení: HTC Sensation

Nechtěný screen displaye

Příspěvek od Ambiente75 » čtv lis 01, 2012 20:15

Tohle mi dělal telefon také(více lidem) po aktualizaci za ICS už to nedělá... Jakou máš verzi softwaru telefonu ?

Kamilvb
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv lis 01, 2012 19:33
Zařízení: HTC Sensation

Nechtěný screen displaye

Příspěvek od Kamilvb » čtv lis 01, 2012 20:45

Android 2.3.4., Soft. 1.50.401.1

Ambiente75
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř črc 20, 2011 17:30
Zařízení: HTC Sensation

Nechtěný screen displaye

Příspěvek od Ambiente75 » čtv lis 01, 2012 20:47

Přesně tahle verze mi to dělala, nabízí ti telefon aktualizaci ?

Kamilvb
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv lis 01, 2012 19:33
Zařízení: HTC Sensation

Nechtěný screen displaye

Příspěvek od Kamilvb » čtv lis 01, 2012 21:03

právě že nenabízí, ale nevím kam se obrátit pro aktualizaci. Poradíš? Díky

Ambiente75
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř črc 20, 2011 17:30
Zařízení: HTC Sensation

Nechtěný screen displaye

Příspěvek od Ambiente75 » čtv lis 01, 2012 21:07

ani když dáš v nastavení - softwarová aktualizace - zkontrolovat nyní ?

Kamilvb
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv lis 01, 2012 19:33
Zařízení: HTC Sensation

Nechtěný screen displaye

Příspěvek od Kamilvb » čtv lis 01, 2012 21:32

ani tak ne :(

Ambiente75
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř črc 20, 2011 17:30
Zařízení: HTC Sensation

Nechtěný screen displaye

Příspěvek od Ambiente75 » čtv lis 01, 2012 21:36

mnoo tak jedině root a nahrát jinou ROMku, zkus kouknout na http://androidforum.cz/sensation-f230.html" onclick="window.open(this.href);return false;

PS: omlouvám se za uvedení konkurečního webu, ale myslím si, že je více specializován pro android...

Kamilvb
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv lis 01, 2012 19:33
Zařízení: HTC Sensation

Nechtěný screen displaye

Příspěvek od Kamilvb » čtv lis 01, 2012 21:46

díky, mrknu a to a budu doufat, že si nezničím telefon :)

pan-x
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 02, 2009 22:18
Zařízení: HTC Sensation

Nechtěný screen displaye

Příspěvek od pan-x » čtv lis 08, 2012 11:37

taky me to delalo, sel na reklamaci, vymenili pulku mobilu....po roce me to zacina delat zas i s ICS

Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

Nechtěný screen displaye

Příspěvek od suckme » sob lis 10, 2012 2:18

Zdravim,

protoze jsem mel ten samy problem, tak vam tu prihodim duvod.
Jak uvadite, tak se vam vytvari screenshot pri stisku tlac home...duvod je prosty...kombinace tlacitek vypnuti(drzim)+home(zmacknu) vytvari za normalniho stavu screenshot obrazovky (schvalne si muzete vyzkouset). Ve chvili kdy vam tedy telefon takto zlobi mate nejako castecne zasekly power buttton (rozsici se vam nekdy telefon sam od sebe v kapse? naskakuje z niceho nic hlaska o vypnuti? prip restartuje se primo v kapse?) Chyba je tedy v HW nikoli SW (proto vam to prestane delat kdyz vyp/zap telefon).
Ja jsem to resil tim ze jsem sundal a nadal kryt a nekdy, kdyz jsem se "trefil" s opetovnym vlozenim tela do krytu, jsem mel i nekolik tydnu az mesicu klid :)
Ted uz me problem netrapi vubec, telefon byl na reklamaci kvuli prachu pod displejem :)

Snad jsem se vyjadrli pochopitelne, uz je na me trochu pozde :P
Kdyztak odpovim na doplnujici otazky :)

Odpovědět

Zpět na „HTC Sensation“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host