Screenshot v HTC Sensation

Diskuze věnovaná prvnímu dvoujádrovému telefonu od HTC
Odpovědět
Uživatelský avatar
Čaba
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned črc 10, 2011 14:02
Zařízení: HTC Sensation
Bydliště: Lipoltice

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od Čaba » ned črc 10, 2011 14:19

Ahoj.Při stahování fotek do PC se mě stáhne i kvanta fotek screenshotů displeje. Jde nějak v telefonu zakázat ten screenshot displeje. Taky mě ještě vadí, že stahuji do PC s fotkama i náhledy fotek. Jde to někde ve founu vše zakázat,díky

-- doplnění předchozího příspěvku (pon črc 11, 2011 15:19) --

ještě doplním : tady jsou ty screenshoty které jsem ted po připojení telefonu na PC našel ve složce .bookmark_thumb1

http://www.q3.cz/images/26HTC.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
redfrog
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob kvě 14, 2011 1:15
Zařízení: HTC sensatione

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od redfrog » úte črc 12, 2011 17:39

Asi máš zapnuto automatickou synchronizaci. Tebe se telefon neptá jak se má chovat po připojení k PC? Zkus Nastavení> Napájení> A tam to povypinej tu synchronizaci, případně si tam zapni ty dotazy jak se má chovat při připojení na PC...

Uživatelský avatar
Čaba
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned črc 10, 2011 14:02
Zařízení: HTC Sensation
Bydliště: Lipoltice

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od Čaba » stř črc 13, 2011 11:25

Dík, jó ptá se na typ připojení a volím diskovou jednotku, ikdyž teda nechápu jakou to má s uvedeným problémem spojitost. vyzkouším ten zákaz synchronizace a uvidím jestli to pomohlo a dám vědět. zatím díky

Uživatelský avatar
redfrog
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob kvě 14, 2011 1:15
Zařízení: HTC sensatione

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od redfrog » ned črc 17, 2011 8:36

Tak jak to dopadlo?

Uživatelský avatar
Peto390
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv črc 21, 2011 13:42
Zařízení: Sony Xperia T

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od Peto390 » pát črc 22, 2011 10:11

Mam ten isty problem.. mohli by ste napisat riesenie? ak nejake existuje..
Thx ;) ..

Uživatelský avatar
Čaba
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned črc 10, 2011 14:02
Zařízení: HTC Sensation
Bydliště: Lipoltice

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od Čaba » sob črc 23, 2011 18:14

tak je to furt stejný, už nevím kde co povypínat atd.

Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od suckme » čtv lis 17, 2011 0:05

Bump

Ma nekdo z vas prosim predstavu co by mohlo zpusobovat, ze se velice "random" pri stisku Home udela screenshot obrazovky a jak se popripade toho zbavit (jinak nez rootem)?

artikk
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte pro 06, 2011 22:58
Zařízení: HTC Sensation

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od artikk » ned led 15, 2012 12:06

Měl Jsem ten samý problém z screenshotem tak Jsem to šel reklamovat a vyměnili mi LCD display a jiné součástky a problém zmizel.

David Barborka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: pát úno 23, 2007 1:31

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od David Barborka » úte led 17, 2012 0:13

Je to vadné power tlačítko. Dělalo mi to také + při vypnutí displeje se mi občas znovu rozsvítil. Poslal jsem to do VSP a vyměnili mi tlačítko, displej, zadní i přední kryt :tlem: , takže mám sensation po půl roce jako nový a navíc už nemám na krytu žádnou vůli, což jsem měl, kdy se mi propadal displej na pravé straně mírně do krytu.

Uživatelský avatar
Čaba
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned črc 10, 2011 14:02
Zařízení: HTC Sensation
Bydliště: Lipoltice

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od Čaba » pát led 20, 2012 18:14

Mě ty screenshoty na Sensationu dělá stále častěji a to každý den. Fotí a fotí a pomůže tomu až vypnutí telefonu. Mám foun 1/2 roku od Vodafonu a tak přemýšlím jestli bych ho neměl reklamovat. Ten propadlý displej mám taky, ale myslel jsem si, že jsem si to udělal sám nějakým špatným uchopením. Co myslíš Davide, mám jim to do Vodafonu donést? Jak dlouho bych byl cca bez telefonu. dík

David Barborka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: pát úno 23, 2007 1:31

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od David Barborka » pát led 20, 2012 18:33

teklamuj všechno. Pokud chceš být bez telefonu měsíc, tak si ho zanes do vodafonu. Pokud to chceš mít do 10 dní, tak si objednej svoz na http://www.vspdata.cz" onclick="window.open(this.href);return false;. Pro telefon přijede ppl a odvezou ho do servisu. Po opravě ti ho zase dovezou.

pan-x
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 02, 2009 22:18
Zařízení: HTC Sensation

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od pan-x » sob led 21, 2012 13:27

tak uz mam taky ten samy problem :( ..takze jde na reklamaci

Uživatelský avatar
Čaba
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned črc 10, 2011 14:02
Zařízení: HTC Sensation
Bydliště: Lipoltice

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od Čaba » sob led 21, 2012 21:08

David Barborka píše: Pro telefon přijede ppl a odvezou ho do servisu. Po opravě ti ho zase dovezou.
Nojo Davide, ale jak to chodí s reklamaci telefonu?! Já mám v sensationu zprávy (gmail, sms, kontakty atd.) a nerad bych aby do toho někdo čuměl :tlem: . Příjde mi na foun email a všichni se tam budou náramně bavit :tlem: . Jak to chodí tedy s tou reklamací u té firmy co jsi mi doporučil? Co bych měl na founu udělat než si pro něj přijede PPL? Na stránkách té firmy psali, že zálohovat, což znamená, že foun jim předáš tak jak je? dík

David Barborka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: pát úno 23, 2007 1:31

Re: Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od David Barborka » sob led 21, 2012 22:00

Já ho vždy vymažu. Zálohy kontaktů nedělám bo je mám na gmailu a na sms používám sms backup. VSP je jediný autorizovaný servis pro htc u nás, takže i z vodafonu by šel tam. Pokud by jsi si něco v telefonu nechal, tak ti to stejně smažou, jelikož vždy nahrávají poslední firmware. Tedy zálohuj, potom obnov tovární nastavení a mobil pošli bez sim a pamět'ové karty.

Uživatelský avatar
Čaba
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned črc 10, 2011 14:02
Zařízení: HTC Sensation
Bydliště: Lipoltice

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od Čaba » sob led 21, 2012 22:42

Díky, to jsem potřeboval vědět.

keksik99
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned led 22, 2012 20:11
Zařízení: HTC Sensation

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od keksik99 » úte led 24, 2012 22:34

Hmmmm a ja som sa chcel prave opytat ako sa tato funkcia screenshot zapina aby som ju mohol niekedy vyuzit kedze sa mi to tiez hocikedy samovolne zapne a foti. Takze ide o zavadu???

David Barborka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: pát úno 23, 2007 1:31

Re: Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od David Barborka » stř led 25, 2012 0:55

Funguje tak, že rychle zmáčkneš power a domeček, když to fotí jenom po stisku domečku, tak je v prde... to tlačítko power.

keksik99
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned led 22, 2012 20:11
Zařízení: HTC Sensation

Screenshot v HTC Sensation

Příspěvek od keksik99 » stř led 25, 2012 10:43

Jeeeee dakujem fuguje mi to teraz tak ako si napisal ale niekedy to naozaj foti obrazovku po kazdom zatlaceni domceka na telefone. potom musim len raz stlacit tl. pwr a uz to nefoti. cize mam to ist reklamovat ako zavadu? A mozem sa este opytat na jednu vec. Mal som pred tym SE Xperia mini-pro a v mojom baraku mam trosku poslabsi signal ale teraz s tymto HTC mam caste vypadky signalu. Doslova musim tel. polozit na okno a nedrzat ho v ruke a pouzit bud to hlasity hovor alebo bluetooth sluchatko aby som mohol telefonovat. Nemas nejaky recept aj na toto??? :grin:

Odpovědět

Zpět na „HTC Sensation“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti