HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Diskuze věnovaná prvnímu dvoujádrovému telefonu od HTC
Odpovědět
Jaku
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: sob čer 04, 2011 11:25
Zařízení: hTC Desire -> Sensation

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od Jaku » pát čer 10, 2011 9:42

-pekr- píše:@Jaku - zní to sice vtipně, ale je Ti jinak jasné, že je to pouze výmluva? ...
Promiň není to výmluva. Je to můj názor a moje zkušenost.
Mám ho sice teprve týden, ale žádný problém s pozorovacími úhly jsem opravdu neměl.

Spíš mě vadí pár SW chyb.
Např. večer jsem zvyklý dát telefon do nabíječky a v aplikaci "Hodiny na ploše" kliknout na ikonku měsíčku s hvězdičkou.
Bohužel na Sensation se dostaví pouze snížení jasu - ztmavení obrazu, ale zobrazují se dále všechny údaje. Narozdíl od ikony počítače s hodinami. :(

Lordpcman
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv čer 09, 2011 19:48
Zařízení: Samsung Galaxy SIII

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od Lordpcman » pát čer 10, 2011 10:01

Nevím čím to možná mám vadný kus ale příjde mi o něco pomalejší jak v nabídkách když na nějakou kliknul tak hlavně při internetu a naćítání stránek. Na mém předešlém DHD bylo vše neskutećně rychlé a to má starší a pomalejší CPU. Jak pak jste na tom ostatní? Z toho jsem také opět moc zklamaný a uvažují reálně o jeho vrácení i když technické parametry jsou pro mě prostě wow a ta povrchová ùprava kovu je děsně moc návyková na neustálé hlázení a následné neustálé hraní si s tímto founem.

Uživatelský avatar
redfrog
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob kvě 14, 2011 1:15
Zařízení: HTC sensatione

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od redfrog » pát čer 10, 2011 11:25

Zkoušel si to dát do továrního nastavení? Nějaké aplikace si tam instaloval? Ne každá aplikace zatím není podporovaná...

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od Trexi » pát čer 10, 2011 19:25

Uvědomte si jednu věc.. Android nahraný na nejnovějších zařízeních plně nepodporuje dvoujádra. Což je docela hloupé.

Uživatelský avatar
Shemik
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: stř čer 08, 2011 15:10
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Praha

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od Shemik » pát čer 10, 2011 19:33

A Android 3... uz je podporuje :?:

Thompson
smartguru
smartguru
Příspěvky: 599
Registrován: stř zář 10, 2008 13:41
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Kontaktovat uživatele:

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od Thompson » pát čer 10, 2011 19:52

Řekl bych že na 3.0 jsou jenom Dual-core tablety, takže musí :-D

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od Trexi » pát čer 10, 2011 20:23

Android 3 není pro PDA a jak píše Thompson, je určen pro dvoujádrové tablety. :)

Uživatelský avatar
Shemik
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: stř čer 08, 2011 15:10
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Praha

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od Shemik » sob čer 11, 2011 0:27

Aha, dik za info. Jsem jeste trochu lamicka no, ale casem se snad chytim :lol:

Tak snad to v nejake dalsi verzi bude lepsi.

Jinak ja mam na podzim takovy kulaty narozky, tak si muzu prat nejaky "lepsi" darek, tak prave volim mezi Sensationem a nebo peknyma hodinkama. Vzhledem k tomu, ze u hodinek neni potreba resit to ze do nich nejde TomTom, rozliseni a kdesicosi, co se resi u Sensationu, tak to, i kdyz to vypadalo na Sensation, zacina vypadat obracene cili ze si pockam, az se trochu vybrousi ty porodni bolesi Sensationu a pujdu ted nejspis do tech hodinek. A podpis smlouvy s operatorem (VF) ponecham na pozdeji a mezi tim by Sensation jednak mohl trochu slevit a take bych si ho mohl pak mohl o dost zlevnit diky nasbiranym kreditum a podpisu nejakeho zavazku. No a ze by do te doby vysel TomTom pro Androida samo nedoufam, takze to muze skoncit i tim, ze si pockam jeste na nejaky dalsi model a toho TomToma :lol: No do te doby se budu snazit vzdelavat, abych nekladl lamadotazy :lol:

MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: čtv úno 04, 2010 9:18
Zařízení: Lumia 920

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od MiroS » sob čer 11, 2011 11:30

Spíš mě vadí pár SW chyb.
Např. večer jsem zvyklý dát telefon do nabíječky a v aplikaci "Hodiny na ploše" kliknout na ikonku měsíčku s hvězdičkou.




tak neklikaj na mesiacik ale na vedlajsiu ikonu ktora znazornuje stolove hodiny a bude to fajn. :lol:

Jaku
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: sob čer 04, 2011 11:25
Zařízení: hTC Desire -> Sensation

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od Jaku » sob čer 11, 2011 15:02

Tak tomu říkám vtipná rada.
Ale i tak ti děkuji, nevěděl jsem, že da druhá ikona jsou "stolní hodiny".
Bohužel ty jsou pro denní použití a svítí jak blázen, aby byly vidět i za světla.
Prostě vím, jak to funguje na Desire, a tady mě to vadí.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od TMASKA » ned čer 12, 2011 10:33

kouknete se na cenu uplne nahore a uplne dole ---- clovek si muze vybrat jestli da neco prez 11 nebo neco prez 19 :)
http://mobilni-telefony.heureka.cz/htc-sensation/#c" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Shemik
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: stř čer 08, 2011 15:10
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Praha

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od Shemik » ned čer 12, 2011 13:44

Tak ono to neni nic az tak senza :lol: Cim nizsi sena, tim casteji se objebuje hlaska: "Nemusí pocházet z ofic. české distribuce" a jsem i presvedceny, ze to tak fakt je cili omezene zaruky, vseliake nekompaktibility s mistnim prostredim atd atd, pac to bude urcene a prizpusobene nekam do Arabie ci kam. A ta cena skoro 20.000 je samo naprosta blbost, jaky muze mit smysl to tam za ni vystavovat nemam tucha, pac predpokladam, ze takovy blb, co by to za ni koupil se v CR nenachazi ani jeden jedinej a i z obchodniho hlediska musi byt vynosnejsi prodat vice telefonu za "bezne" vyssi cenu, nez jeden za pul roku o bura draz :lol: No a ta druha nejvyssi cena a od ni smerem dolu, uz jsou "bezne" predrazene telefony dle zvyklosti v CR :lol:

Muj bracha si takhle kdysi kvuli cene koupil nejakou nadupanou Nokii s arabskyma pismenama a pak s ni lezl ze servisu do servisu a po pomalu ctvrtrocnich hadkach mu vratili penize, tak doufam, ze se poucil. Takto zakoupeny telefon nema za mak smyslu :lol:

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od TMASKA » ned čer 12, 2011 16:38

ahojte , nemuzu si odpustit jeste jednu otazku , videl jsem na netu , uz presne nevim kde , ze sensation nama stejne velky display treba jako desire hd ? rozdil tam byl myslim, sirka o tri milimetry a vyska mel zas vic sensation !!! muze mi to nekdo vysvetlit jak se u obou modelu pise display 4,3 palce tak by to snad melo byt stejne ale asi neni , takze kde je zakopany pes :)

Uživatelský avatar
Lucifero
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: ned úno 13, 2011 9:57
Zařízení: Desire HD/Sensation XL/ONE X/ONE X+/NOTE 10,1/SXTZ

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od Lucifero » ned čer 12, 2011 17:06

Zajímavá otázka :lol:
Jestli to nebude tím, že velikost může být, nebo je stejná, záleží ale na poměru displeje. DHD má poměr stran displeje (nejsem si fakt jistý, tak se nezlobte pokud se pletu a berte to jako příklad) 16:10 kdežto sensation má širokoúhlý displej a proto 16:9 Tím se nemění velikost displeje, ale poměr šířky displeje k délce. Tudíž je displej užší, ale delší a rozměr který se měří z jednoho rohu dipleje uhlopříčně k druhému, je pořád stejný. Rozumíme si?
http://pomer-stran-obraz.navajo.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Pavlus
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát říj 31, 2008 11:32

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od Pavlus » pon čer 13, 2011 5:36

[quote="MiroS"]Spíš mě vadí pár SW chyb.
Např. večer jsem zvyklý dát telefon do nabíječky a v aplikaci "Hodiny na ploše" kliknout na ikonku měsíčku s hvězdičkou.quote]

Asi po 10ti minutách zůstanou svítit jen hodiny.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od TMASKA » pon čer 13, 2011 7:18

TO Lucifero - no ano rozumime si , no me spis vyhovuje ten u dhd

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od janiss » pon čer 13, 2011 23:55

nie nieje display stale rovnaky ved ako moze byt on ma sice rovnaku uhlopriecku ale ploch v mm2 je ina v tomto pripade nizsia.

Itacek
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř čer 15, 2011 11:06
Zařízení: samsung

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od Itacek » stř čer 15, 2011 12:47

Mám problém se signálem u mobilního telefonu HTC Desire HD, nevíte někdo čím by to mohlo být způsobeno a jak to řešit? Díky

David Barborka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: pát úno 23, 2007 1:31

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od David Barborka » čtv čer 16, 2011 13:46

Jsi ve špatném vlákně, ale i přesto ti odpovím. Problém může být v tom, že ti nedoléhají kontakty u spodního krytu. Sundej jej a uvidíš tam dvě kovové packy vedle sebe, které jsou na těle přístroje (ne na krytu). Tyto packy zkus opatrně nadzvednout. Dále může být problém v tom, že máš v nastavení - bezdrátová připojení a sítě - mobilní sítě - režim sítě zvolenou možnost GSM/WCDMA. Telefon se snaží být připojený na WCDMA síť, tak zkus zapnout pouze GSM sítě. Pokud to bude lepší, tak počítej s tím, že v režimu GSM bude připojení na net pomalejší. Pokud nepomůže ani toto, tak zkus hard reset (obnova továrního nastavení) a v případě, že to nepomůže reklamuj.

Hurikan
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát črc 03, 2009 9:51
Zařízení: HTC Diamond II

HTC Sensation: Všeobecná diskuze, první dojmy

Příspěvek od Hurikan » pon čer 20, 2011 13:38

co řikáte tady na tu cenu?

http://www.mobildick.cz/htc/htc-sensation.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „HTC Sensation“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti