virus alebo neviem co

Fórum věnované tabletům s operačním systémem Android
Odpovědět
lajci333
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 28, 2013 22:36
Zařízení: pmp5570C

virus alebo neviem co

Příspěvek od lajci333 » ned črc 28, 2013 22:49

Takze cau ludia, mam na tablete prestigio pmp5570c taky problem, neviem asi je to virus asi nie no proste neviem ale pocas dna alebo noci sa zacne len tak sa dotykat obrazovka proste tam vidim dotyk , a neni to cez wifi to som skusal odpojit a islo to tak ci tak, stale sa obrazovka dotyka laveho dolneho rohu, stale aj ked dam tablet on 90stupnov inac alebo o 180stupnov inac stale sa dotyka laveho dolneho rohu.Pri hrach je to neznesitelne a na nete ked som tak nemozem nic robit lebo stale ma to dava naspet, mozem poslat aj foto, Dufam ze mi nejaka dobra dusa pomoze, Dakujem

Uživatelský avatar
JanHavlicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: čtv pro 14, 2006 12:57
Zařízení: Xiaomi Redmi 2 2GB
Bydliště: Praha

virus alebo neviem co

Příspěvek od JanHavlicek » pon črc 29, 2013 8:37

přes power + vol+ by mělo jít spustit recovery menu (z vypnutého tabletu) a tam hodit tablet do výchozího nastavení, tzn. smazat všechny data a aplikace, to bych zkusil jako první

lajci333
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 28, 2013 22:36
Zařízení: pmp5570C

virus alebo neviem co

Příspěvek od lajci333 » pon črc 29, 2013 9:28

Ok , takze vypol som tablet zapol podrzal + a vyhodilo mi to android logo jak lezi na zemi je otvoreny a vnutri ma nejaky cerveny trojuholnik

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

virus alebo neviem co

Příspěvek od matoman » pon črc 29, 2013 10:22

Neviem sice, co znamena zacne sa dotykat obrazovka... ale skus si vycistit display. je mozne ze to tam nejaka spina "stlaca"

lajci333
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 28, 2013 22:36
Zařízení: pmp5570C

virus alebo neviem co

Příspěvek od lajci333 » pon črc 29, 2013 10:33

proste to ako keby to bud niekto stlacal ale aj v ofline verzii to je tak. a pod obrazovku sa ako dostanem ked tam nemam ziadne sroby .

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

virus alebo neviem co

Příspěvek od matoman » pon črc 29, 2013 10:38

Myslel som vycistit z vonka handrickou... ked nepomoze, skus este hard reset (s tym ze sa ti vsetko vymaze) a pokial nepomoze tak to reklamuj.

lajci333
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 28, 2013 22:36
Zařízení: pmp5570C

virus alebo neviem co

Příspěvek od lajci333 » pon črc 29, 2013 10:44

to nepomohlo, asi to dam reklamovat

lajci333
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 28, 2013 22:36
Zařízení: pmp5570C

virus alebo neviem co

Příspěvek od lajci333 » pon črc 29, 2013 13:08

vypol som, naskocilo recovery, drzal som + a pustil som a nenaskocilo mi ziadne wipe

lajci333
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 28, 2013 22:36
Zařízení: pmp5570C

virus alebo neviem co

Příspěvek od lajci333 » pon črc 29, 2013 16:13

jak myslis wipe cache alebo wipe /factory reset

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2022
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

virus alebo neviem co

Příspěvek od koumes » pon črc 29, 2013 19:56

Oboji se dela pro jistotu.Wipe data i cache.

Odpovědět

Zpět na „Tablety s Androidem“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti