Abych také přidal trošku do mlýna, jednoduše a stručně plusy a mínusy.
Klady:
- lehký a tenký - pro mě hezký design
- full HD displej
- IR port - už s tím ovládám TV Samsung (přepínání, hlasitost, EPG - to mi stačí,ale funguje i menu), AV reciever Onkyo (tam je to horší s komfortem, zapnutí, hlasitost, volba zdroje - dá se to přežít) a projektor Epson (zap/vyp).
- miniaplikace - používám jen kalkulačku

- příjemné rozložení sw klávesnice - nedochází k překlepům (např. klávesnice na Asusu je strašná)
Zápory:
- tenký: - pokud už lehce zakroutíte, vyhodnotí to displej jako dotyk a pak musíte prohýbat tablet na druhou stranu, aby se vrátil do normálu.
- displej:, asi jsem zblbej z tabletů Samsung (i ASUS TF101 se mi zdál hnusný) a i displeje HTC One V - prostě bílá není bílá, ale nažloutla !! Ostatní barvy cajk.
- Intezita podsvícení: je nižší než u Samsungu a v noci je pro změnu o stupínek intenzivnější než Samsung (vše na auto i při manuální korekci)
- krytky: nabíjení je vopruz... nutnost koupit ten stojánek... jako 1100Kč nic moc, ale budu ho muset koupit
- voděodolný: sice je, ale je to na nic, protože displej vodu vyhodnotí jako dotyky, takže ho stejně v dešti schováte.
- reproduktory: na hudbu doslova tragédie. Při mluveném slovu klasika.
- Wifi: i když mám zakázaný režim STAMINA, tak cca tak do 10minut po vypnutí dipleje se vypne i wifi a stahované soubory smůla ... nestáhnou se.(testováno na Opera Classic, Mozilla)
- vibrace: nemá, ty jsou příjemné při psaní, hlasité ťukání je vopruz to poslouchat - Samsung nebo i Asus TF700 to má.
- drahé příslušentsví: jako za obal 1990Kč to je úlet

tj. 20% z ceny.
Celkové mínus Androida - formát paměťové karty ve FAT32. HD ani HD ready film tam nenacpete :( Ale já to mám jen na čtení pdf, takže mi to až tak nevadí.
edit:
zakoupen stojánek s nabíjením. Nastavitelný sklon do "jakéhokoliv" úhlu, je bezproblémový a drží. Dá se na tom i v klidu psát.
Co nepotěší za ty prachy je absence usb kabelu a případně i nabíječky.