Android 4 - NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.7

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android 4 - NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.7

Příspěvek od hil » pon zář 17, 2012 9:44

Chci si dát na HD2 tuto verzi Androida 4 + CM9. Používáte to někdo? Jsou problémy s nějakými funkcemi?

Burster
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: čtv pro 10, 2009 18:45
Zařízení: HTC HD2

Android 4 - NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.7

Příspěvek od Burster » úte zář 18, 2012 21:52

Pouzivam tuhle ROM od verze 1.1 a nemuzu si vynachvalit. Ale vzhledem k tomu ze jsem nezkousel mnoho ostatnich tak nemuzu objektivne srovnavat.

bobozka
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned úno 06, 2011 8:42
Zařízení: HTC HD2

Android 4 - NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.7

Příspěvek od bobozka » sob zář 22, 2012 13:59

Zkusil jsem ji,ale měl jsem problém,že neviděla sim kartu.Nevím proč.Kdyby náhodou někdo věděl proč,byl bych rád.Vypadá dobře.V2.5 zase viděla sim,ale nešlo hromadně kopírovat do mobilu,jenom jednotlivě.

Burster
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: čtv pro 10, 2009 18:45
Zařízení: HTC HD2

Android 4 - NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.7

Příspěvek od Burster » pon zář 24, 2012 18:35

Ja kontakty na SIM nepouzivam, ale jednou jsem se potreboval podivat na kontakty na cizi SIM a protoze jsem neprisel na to jak je v Androidu spravovat, tak jsem pouzil toto

bobozka
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned úno 06, 2011 8:42
Zařízení: HTC HD2

Android 4 - NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.7

Příspěvek od bobozka » čtv zář 27, 2012 7:39

Tak pomoc od Buster pomohla,díky.Ale Android šel stejně pryč,nevím proč,ale po restartu nenaběhl.Zkoušel jsem to 4x přeinstalovat a stále stejné.Ještě jednou díky.

Longerski
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon kvě 19, 2008 8:42

Android 4 - NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.7

Příspěvek od Longerski » čtv zář 27, 2012 7:56

Určitě jsi měl špatně přerozdělenou NAND paměť.

Burster
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: čtv pro 10, 2009 18:45
Zařízení: HTC HD2

Android 4 - NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.7

Příspěvek od Burster » čtv zář 27, 2012 13:43

to je dost mozne, pro aktualni verzi plati:

Kód: Vybrat vše

Please use at least 170MB system partition and at least 2MB cache partition.

bobozka
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned úno 06, 2011 8:42
Zařízení: HTC HD2

Android 4 - NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.7

Příspěvek od bobozka » čtv zář 27, 2012 20:19

V ClockworkMod Recovery ve "flash.cfg" je 220MB system a 5MB cache.Může to mít takový vliv?

Burster
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: čtv pro 10, 2009 18:45
Zařízení: HTC HD2

Android 4 - NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.7

Příspěvek od Burster » sob zář 29, 2012 13:28

Tak v tom pripade to nepadalo kvuli spatne rozdelene pameti. 220 je pro tuto ROM az zbytecne moc a vlastne se okradas o 53MB interni pameti, kdyz romka vyzaduje 170MB pro system a 2MB pro cache. Pokud tomu chces dat jeste sanci, zkusil bych to jet od znova od TASK29.

bobozka
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned úno 06, 2011 8:42
Zařízení: HTC HD2

Android 4 - NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.7

Příspěvek od bobozka » pon říj 01, 2012 18:41

Tak jsem jel instalaci pečlivě krok po kroku.Dal jsem tam 180MB system partition a 3MB cache.Poprvé to samé jak předtím,všechno fungovalo ale po restartu nenaběhl systém.
Tak jsem to zkusil znovu stejně krok po kroku.A systém je 100%.Instalované programy,vyzkoušeny funkce a všechno jede.Restartoval jsem asi 20x a v pohodě.Musím ještě pohledat navigaci,dost často ji používám a potřebuji i čísla popisné.Tak velké díky za pomoc.

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti