Koupě "mrtvého" HTC HD2

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Marťyn
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon črc 09, 2012 19:38
Zařízení: HTC Touch Pro2, HTC HD2
Bydliště: Židlochovice

Koupě "mrtvého" HTC HD2

Příspěvek od Marťyn » pon črc 09, 2012 19:55

Dovoluji si požádat o radu.
Dnes jsem koupil z druhé ruky HD2. Je v něm nahraný Android 2.3.7. Při předání se telefon choval normálně. Když jsem jej po příjezdu domů začal procházet detailněji začaly se dít různé věci: otevřu ikonu nastavení, nastavím např. budík, vrátím se šipkou zpět a telefon zamrzne, restart přes vyjmutou baterii, naskočí, otevřu ikonu nastavení, abych si změnil zvonění, udělám to, vrátím se a telefon udělá dva falší kroky, které jsem po něm nechtěl, nastavuju čas a display vibruje, po návratu na dom. stránku zase vesele zamrzne. Po několikerém opakování těchto věcí zamrzl úplně a nejde ani odemčít obrazovka, zámek se ani nepohne. Restart přes baterku ani přes červené tlačítko pod krytem nepomáhá.
Třešnička na dortu: borec nezvedá telefon, po několika pokusech si půjčuju telefon od kolegy a ejhle zvedá. Bohužel je na cestě na Slovensko a tady bude až někdy příští týden. Ha, ha, ha.
Poradíte někdo, co s tím - jak telefon oživit, přehrát nebo něco jiného. Předesílám že sám to asi nezvládnu.
Dík za rady.

Longerski
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon kvě 19, 2008 8:42

Re: Koupě "mrtvého" HTC HD2

Příspěvek od Longerski » pon črc 09, 2012 21:41

Zkus v nastaveni....zalohovani a obnoveni dat....obnovit tovarni data

Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: ned kvě 16, 2010 14:02
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Re: Koupě "mrtvého" HTC HD2

Příspěvek od Sir Sprice » pon črc 09, 2012 21:54

kolik si za nej vubec daval? asi pomuze jen nove naflashovat ROM co chces a pohrat si s tim

Uživatelský avatar
xax41
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 150
Registrován: čtv zář 30, 2010 19:05
Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina

Koupě "mrtvého" HTC HD2

Příspěvek od xax41 » úte črc 10, 2012 7:47

Ruzne podobne chyby dela HD2 s Androidem prave po uvedeni do tovarniho nastaveni, protoze GAPPS byvaji casto flashnuty nezavisle na ROMce, nenainstaluje se vse a telefon po resetu nefunguje korektne. Takze flashnout znova, ROMku a GAPPS nechat pro jistotu na karte aby bylo mozno telefon pri pristim problemu ci prodeji reflashnout.

Marťyn
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon črc 09, 2012 19:38
Zařízení: HTC Touch Pro2, HTC HD2
Bydliště: Židlochovice

Koupě "mrtvého" HTC HD2

Příspěvek od Marťyn » úte črc 10, 2012 18:26

Díky za vaše rady.
Pro info: dal jsem za něj 3,000,-
Včera mi psal ten chlapík, který mi jej prodal, protože jsem mu poslal docela nepříjemný mail. Byl velmi dotčený a že přijede v neděli do Brna a přehraje mi soft. No tak jsem zvědavý. Jinak budu muset někam do servisu, protože sám to nezvládnu.

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

Koupě "mrtvého" HTC HD2

Příspěvek od matoman » stř črc 11, 2012 0:07

ak to bude na servis vrat mu to... zo zakona mas i tak pol roka zaruku, i ked je to z druhej ruky

Uživatelský avatar
Koudy69
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 109
Registrován: úte led 10, 2012 21:32
Zařízení: Sony xperia z1c

Re: Koupě "mrtvého" HTC HD2

Příspěvek od Koudy69 » stř črc 11, 2012 9:48

Jenze nema kupni smlouvu je to slovo proti slovu takze zakon nic nezmuze ale pokud to nepujde. Tak na nej zatlac ze to chces vratit

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Koupě "mrtvého" HTC HD2

Příspěvek od Bartyx » stř črc 11, 2012 10:38

Nekupoval jsi přes Aukro? Pokud ano, máš kupní smlouvu a tudíž i nárok na vrácení peněz.

Marťyn
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon črc 09, 2012 19:38
Zařízení: HTC Touch Pro2, HTC HD2
Bydliště: Židlochovice

Koupě "mrtvého" HTC HD2

Příspěvek od Marťyn » stř črc 11, 2012 18:47

Kupoval jsem z ruky do ruky, ne přes Aukro. Počkám do pondělka a uvidíme.

Marťyn
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon črc 09, 2012 19:38
Zařízení: HTC Touch Pro2, HTC HD2
Bydliště: Židlochovice

Koupě "mrtvého" HTC HD2

Příspěvek od Marťyn » pát črc 20, 2012 18:49

Tak, a je vymalováno. Chlap přijel, vrátil peníze, vzal si telefon, že zkusí nahrát zpátky orig. WM 6,5. Po dvou dnech se ozval, že po flashi telefon fungoval pár hodin a pak se podělal znovu.
No, a tím to skončilo. Konec dobrý, všechno dobré.

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host