Magldr 113

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
many78
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř pro 02, 2009 11:42
Zařízení: htc hd2

Magldr 113

Příspěvek od many78 » ned zář 18, 2011 8:36

zdravím
mám hd2 a když jsi chci nahrát magldr 113,abych mohl zavést android,nejde to.Instalace proběhne,ale po restartu zařízení se tabulka,kde se dá vybrat usb flasher,neobjeví.Vše co to udělá,že telefon zamrzne s logem t-mobile.Provádím to na win7..může to být problém?Děkuji za případnou odpověď.

martasx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: ned lis 22, 2009 12:07
Zařízení: HTC HD2,DHD

Re: Magldr 113

Příspěvek od martasx » ned zář 18, 2011 8:54

Taky mi to jednou neslo tak jsem nahral rom 1.66 pak uz to slo.A chce to radio 2.15....

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Magldr 113

Příspěvek od Jiří Hanč » ned zář 18, 2011 9:11

Ja jsem MAGLDR instaloval pred kazdym flashovanim a nikdy se mi nic podobneho nestalo. Mas nahozene spravne HSPL?

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Magldr 113

Příspěvek od Pepa 3 » ned zář 18, 2011 10:38

Pravděpodobně záleží na odemčené verzi HSPL.

many78
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř pro 02, 2009 11:42
Zařízení: htc hd2

Magldr 113

Příspěvek od many78 » ned zář 18, 2011 15:03

hspl tam mám verzi 3.08..to je asi ten problém,ale ted se mi nedaří tam dostat 2.08,která je potřebná pro android.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned zář 18, 2011 16:29) --

tak už se mi podařilo tam android dostat,vše podle návodu,ale po restartu to naběhne do loga htc a nic se neděje...co s tím?
mám tam NexusHD2-gingebread V-3.0

dr_pepe
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát říj 07, 2011 13:44
Zařízení: HTC HD2

Magldr 113

Příspěvek od dr_pepe » pát říj 07, 2011 13:48

Ahoj, potřeboval bych poradit. Instaloval jsem do svého HTC HD2 MAGLDR. Po instalaci se restartuje naběhne vítací stránka s logem HTC a nic. Dlouho nic. Zkoušel jsem ho po dvaceti minutách restartovat - zase nic jen to logo. Vyndal jsem paměťovku i simku a nic i baterku jsem zkoušel vyndat a nic jen to vítací logo.
Kde je chyba?? Dík za odpověď.

Dokonce jsem zkusil i obnovení továrního nastavení pomocí tlačítek a nic jen uvítací logo HTC

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Magldr 113

Příspěvek od Pepa 3 » pát říj 07, 2011 17:48

Pravděpodobně jste použili špatné HSPL, záleží, jaká byla původní ROM. Problémy byly hlavně u ROM T-mobile. U standartní wm 1,66 nebo 3.14 by neměl být žádný problém. Viz návod:Instalace ROM Aneroid Nexus 234 místo WM.Prováděno na windows XP.

1. SD kartu smazat,naformátovat a na ni nakopírovat Android Rom Nexus 234.Ginger.

2. instalace HSPL 4 připojit USB přes active synchro a v PC spustit exe
soubor HSPL a vybrat verzi 2.08. (SPL-je opět uzamčení)

3. instal Task 29 kompletní smazání paměti:
Z Androidu:
Vypnout tel. Podržet tl. Hlasitost dolů + tl.ukončení hovoru,(nebo
vyjmout a znovu zasunout baterii)
3 barevná obrazovka, připojit USB a v PC
spustit exe.soubor. Po ukončení vyjmout baterii, zamrzne na
bílé obrazovce.
(z Windows spustit exe soubor přes active synchro).

4. instal Radio Rom 2.15.50.14 3 barevná obrazovka, připojit USB
a v PC spustit exe soubor.

5. instal MaGLDR v.13 3 barevná obrazovka, USB připojit a v PC spustit exe.
Soubor MaGLDR (Rom update utility exe)

6. instal Clockwok Mód (záloha,obnova) Zapnout tl.položení hovoru a držet,naběhne
MaGLDR, tl.hlasitosti vybrat bod 4. USB Flasher, tl.
zvednutí hovoru potvrdit, připojit USB a spustit soubor
DAF exe. MaGLDR CWM (recovery)

7. instal rom vypnutý tel.zapnout a držet tl.položení hovoru,naběhne
MaGLDR, vybrat bod.8 – AD recovery, naběhne recovery, tl.
Hlasitosti vybrat instal zip from SD card (choose zip, from SD
Card.vybrat soubor rom a spustit tl. zvednutí hovoru

Záloha - vstup do MaGLDR, AD recovery, Back UP.
Obnova – AD recovery, restore, vybrat zálohu z SD karty a spustit.

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti