NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Uživatelský avatar
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte srp 11, 2009 9:09
Zařízení: SGS2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od jojina20 » stř srp 24, 2011 8:20

darko píše:nevím co je "out" mít kontakty na sim.Když měním founa,za normálních okolností se vše zkopíruje samo a nemusím se o nic starat.Pokud ti náhle zemře mobil a nebudeš mít kontakty zálohované,pak teprve budeš out.Kromě toho o pár příspěvků výš se popisuje že import kontaktů z účtu není bezbolestný.Použitá Rom (poslední verze z první strany) je funkční ,ale tak ořezaná,že je nepoužitelná.Absence průzkumníka souborů degraduje tento built na hračku pro děti.Měl jsem před tím SD verzi pro Desire HD a ta byla o 1000 % vybavenější.Měl jsem za to že NAND verze bude již "dospělá" a bude se chovat jak nativní Android.Bohužel skutek utek...
Já ti nevím, ale já když jsem v kontaktech, tak tlačítko menu-importovat/exportovat-importovat z karty sim.
To by mělo vyřešit tvůj problém.
Průzkumník souborů, na to je snad Market. Proč něco v základu, když každýmu vyhovuje něco jiného.

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Henatko » stř srp 24, 2011 11:42

Pan nemá účet na gmailu a to mu toho moc nepojede na plno. Znáte to lidi se bojí ;) náhodou by je sledovala vláda a určitě nemá ani face a twitter taky ne to dělá z lidí ovce a proč vůbec mít internet ten sledují číňani a ufoni :D a sociální sítě jsou jen pro děti. a vůbec proč mít chytrej telefon když jen volám ....

darko
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř srp 17, 2011 19:31
Zařízení: htc hd2 ROM 3.14

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od darko » stř srp 24, 2011 12:18

to jojina20: ovšem to by ta funkce "import export ze SIM karty" tam musela být. Hlavně že je tam nasraný Twitter a youtube přehrávač,který v žádném buildu nikdy pořádně nefungoval.Jinak průzkumník souborů je podle mě základem každého op. systému.Toto je jediný build u kterého se autor nenamáhal dát tuto klíčovou aplikaci.
To "henatko" : mám účet na gmailu (kvůli marketu) i fakebook.Ovšem to neznamená, že musím být neustále online a všem zdělit kdy jsem se vykakal.Smartfona mám hlavně kvůli kancelářským aplikacím a navigaci.

Uživatelský avatar
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte srp 11, 2009 9:09
Zařízení: SGS2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od jojina20 » stř srp 24, 2011 12:38

Já mám předchozí verzi, viz podpis a tato funkce tady je. Pokud máš účet na gmailu, tak nevidím problém importovat data z csv do gmailu a pak se ti to synchronizuje na telefonu. Mám za to, že když poprvé zapneš android phone, tak stejně gmail účet zadat musíš, aby ti šlapal market atd.
K tomu průzkumníku, buď budeš mít telefon ze začátku plnej zbytečných věcí, nebo máš čistej build a nainstaluješ si co potřebuješ. Určitě sis instaloval navigaci a nějakej kancelářskej balík, tak by tě nějaký FileGo nebo Astro moc nezdrželo. Navíc každýmu vyhovuje něco jinýho, tak proč tam mít natvrdo program, kterej pak nebudu chtít.
Kup si čistej android telefon a neřeš flashování na HD2, pak to bude OK.
PS: Youtube mi šlape dobře.

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » stř srp 24, 2011 15:48

Muzu se zeptat, co znamena, kdyz mi blikaji vsech 5 tlacitek na hd2? nejaka aktualizace?

-- doplnění předchozího příspěvku (stř srp 24, 2011 16:50) --

a pokud je to nova verze romky, jak se aktualizuje? to musim znovu nahrat celou pres magldr?

Uživatelský avatar
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte srp 11, 2009 9:09
Zařízení: SGS2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od jojina20 » stř srp 24, 2011 17:10

Blikání jsem taky měl ale později to přestalo. Podle mě to není standardní, zkusil bych hardreset. Aktualizace přes maglr.

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » stř srp 24, 2011 17:18

Muzes prosimte trochu rozepstat tu aktualizaci pres magldr? DIky.

Uživatelský avatar
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte srp 11, 2009 9:09
Zařízení: SGS2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od jojina20 » stř srp 24, 2011 18:20

Stáhneš si verzi kterou chceš a pak postup viz xda:

Dáš stáhlou verzi na sd kartu, pak se dostaneš do MAGLDR menu a tam viz dole.

Installation Guide for MAGLDR 1.13:


Enter ClockworkMod Recovery when you're on MAGLDR 1.13 (hold "Power" button during boot) and select "AD Recovery" or "Boot AD SD" (if ever copied CWM's initrd.gz and zImage to SD).
Flash NexusHD2-Gingerbread_V2.9_NAND_(Android-2.3.5).zip (84.41 MB)

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » stř srp 24, 2011 19:26

Ok, cili v podstate stejne jako, kdyz delam novou instalai romky..

-- doplnění předchozího příspěvku (stř srp 24, 2011 20:27) --

Ok, cili v podstate stejne jako, kdyz delam novou instalai romky..btw dneska sem nahodil posledni verzi TyphooN CyanogenMod 7 a musim rict, ze se mi zda o neco pomalejsi nez NexusHD2...

Uživatelský avatar
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte srp 11, 2009 9:09
Zařízení: SGS2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od jojina20 » stř srp 24, 2011 19:44

JJ přesně tak. Já pořád chodím na xda a přemýšlím jakou dám novou ROM, ale od března mám viz. podpis a měnit nebudu. Nemá se měnit to, co šlape v pořádku. Takže ani nedávám novější verze. Stejně si hlavní obrazovku vždycky udělám stejnou jak potřebuji. To je to co vidím nejvíc, takže to nemá cenu.

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » stř srp 24, 2011 19:50

Ja vyzkousel asi 5 romek a musim rict, ze ta NexusHD2 fakt slape krasne, sice se mi zda, ze zere hodne baterku, tobe ne? je pravda, ze ja mel docela starsi verzi, tak treba v tech novejsich je to uz vyreseny?

Uživatelský avatar
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte srp 11, 2009 9:09
Zařízení: SGS2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od jojina20 » stř srp 24, 2011 20:22

Na rovinu nevím kolik mi baterka vydrží, protože už jsem se naučil v práci prostě tel pichnout na nabíječku, to samý doma, přijdu, hodím nabíjet, abych měl jistotu, že když pak jdu pryč, tak to prostě vydrží, ale myslím, že víc jak den nedám. Na druhou stranu, pořád wifi, do toho mi v Brně pořád laguje 3G, jsem s tím hodně na netu, hodně hraji hry, volání a sms pořád. Navíc docela často aktualizace aplikací a to většinou, když nejsem doma. Dá se říct, že tel není víc jak 20 minut v klidu. Baterku už neřeším, je to prostě past a je jedno co máš za stroj. Pokud to používáš aktivně, tak to vybiješ za pár hodin.

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Henatko » stř srp 24, 2011 20:33

Já měl oblibu v MIUI ROM-kách a CyanogenMod-u :-) ale u všech mě štvalo že se nemůžu spolehnout na přístroj na víc jako 10hodin normálního režimu :-( když jsem měl výjezd na 12 hodin byl jsem v pr...

darko
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř srp 17, 2011 19:31
Zařízení: htc hd2 ROM 3.14

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od darko » čtv srp 25, 2011 12:38

chtěl bych se zeptat jestli jde nahrát jinou NAND verzi Androida na už nainstalovanou.Dosud jsem jen přes Task29 vymazal kompletně founa a všechno úplně znovu nainstalovat.

Uživatelský avatar
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte srp 11, 2009 9:09
Zařízení: SGS2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od jojina20 » čtv srp 25, 2011 12:51

Měl by jsi postupovat podle návodu k Romce, aby ti všechno šlapalo jak mělo. Nevím jestli jsou jiný způsoby než přes Magldr. Každopádně bych nakopíroval NAND verzi na kartu a přes MAGLDR menu spustil a pojede ti nová instalace.

darko
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř srp 17, 2011 19:31
Zařízení: htc hd2 ROM 3.14

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od darko » čtv srp 25, 2011 13:04

u některých Romek se mi stalo že sice přes MAGLDR šlo všechno v pohodě nainstalovat (telefon to "sežral"). Ale po restartu se pouze objeví nápis HTC na bílém pozadí a takto zůstane viset i deset minut.Déle jsem nečekal a zformátoval ho.A zas u jiných Romek naběhne Android okamžitě po restartu. Co je špatně ?

Uživatelský avatar
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte srp 11, 2009 9:09
Zařízení: SGS2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od jojina20 » čtv srp 25, 2011 13:09

Pokud jsi měl dobrou verzi radia a vše podle autora, tak prostě haluz, nebo se té verzi nelíbí SD karta. Já instaloval stejnou verzi NAND androida na dvě HD2 a u jedné blikání kláves a plechový zvuk. Na druhým vše ok. Nová paměťovka to vyřešila. Minimálně zformátuj paměťovku a pak bych hledal chyby dál.

darko
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř srp 17, 2011 19:31
Zařízení: htc hd2 ROM 3.14

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od darko » čtv srp 25, 2011 13:13

pamětovka je 8GB SDHC.Radio 2.15. Zkusím ještě jednu NAND romku,jestli nic, hážu na to bobek a zůstanu zatím u SD verze.

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Henatko » čtv srp 25, 2011 13:28

Musíš čist návod ke každé ROM pokud je SENSE tak potřebuje více času na první start i 30min a hlavně EXT oddíl na SD ;) a když je to čistý Android tak to najede do 5min a vystačí si z paměti přístroje. Doporučuji pokaždé vyčistit tel přes Task29 a znovu M1.1.3 a ted uz je většina ROM přes recovery :) a mas jistotu ze tam nic nezůstalo po předchozí ROMce

darko
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř srp 17, 2011 19:31
Zařízení: htc hd2 ROM 3.14

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od darko » čtv srp 25, 2011 13:39

pokud ty romky se Senze potřebují půl hodky,jak vypadá "čekací" obrazovka ? Abych třeba nečekal až do důchodu

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host