NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Pepa 3 » úte lis 01, 2011 20:03

Je to tak,3.1 nemá kompletní překlad.

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Pepa 3 » čtv lis 03, 2011 17:57

Zdravím, měl bych dotaz ke zkušeným. Nevíte někdo, zda-li neexistuje nějaká aplikace, která by vytvořila na SD kartě oddíl, který by fungoval po spuštění aplikace jako standartní flash paměť? Díky za jakékoliv info.

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Henatko » pát lis 11, 2011 10:55

Koukni se ja to delal moc krat a vzdy to slo jak ma :) http://forum.xda-developers.com/wiki/SD ... rtitioning samozrejme přes PC a le rozdeleni SD slo i přes Recovery a bylo to jednoduche staci prohledat menu ;)

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Pepa 3 » pát lis 11, 2011 14:53

Díky za info, nejde mi otevřít tvůj odkaz.

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Henatko » sob lis 12, 2011 8:42

To asi ten tapatalk :( do googlu dej xda forum sd partition ;) ale v recovery ti to pujdo ;)

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Pepa 3 » čtv říj 04, 2012 19:15

Zdravím Vás pánové. Neměl by jste někdo tip, jakým způsobem do této NAND ROM,(poslední verze 2.3.7) na HD2 natlačit do horní roletky s oznámením ovládací panel přepínačů (Wifi,letadlo...) tak jak je to u současných ROM? Předem díky.

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Henatko » pon říj 08, 2012 18:05

Myslím že už budou i lepší ROM na HD2 které to budou obsahovat.Ale to doplnění pokud vím nešlo.

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů