NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Henatko » čtv srp 25, 2011 13:58

Myslím ze to je dokonce to logo HTC. Ja je nepoužíval byli pomalejší jako čistý android a to me nebralo. Ale osobně jsem čekal max 15min pak bylo něco zle. Musíš mít správné Recovery myslím velikost MB. Opravdu 90% kousnutí je ze udelas něco zle ;) osobní zkušenost.

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Vegan » ned srp 28, 2011 9:45

V3.0 NAND and SD (RMNET and PPP) (Aug. 26)

Included GPS_Libraries_v2.1_RPC_for_HD2_Gingerbread_update. zip.
Updated to tytung_r11 kernel with native USB Tethering support and wakeup lag fix for AUO panels.
Updated to Google Maps 5.9.0.
Updated to Market 3.1.3.
Updated to YouTube 2.2.16.

funkcne zatim vyborna doporucuji

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Libunda » ned srp 28, 2011 21:58

A opět stejná otázka?? T.mobile odesílání MMS funguje??

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » sob zář 03, 2011 6:37

Tak po mesici testovani zhruba, musim rict, ze super, stabilni, rychla atd..Jenom jedna vec me znepokojuje a to je vydrz baterky, telefon sem mel nabitej asi na 70 a vypnul jsem wifi, datovy prenosy a kdyz sem se vzbudil tak tam bylo 34, to je normalni? ze to jde takhle rychle, kdyz je neaktivni? Diky.

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Radek Hulán » sob zář 03, 2011 8:53

NexusHD2-Gingerbread V3.0 (GRJ90 / Android 2.3.5) [tytung_r11] se mi zdá jako jediná použitelná ROM. Různé MIUI ROM doslova žerou baterku a pořád v nich něco padá (zkoušeny 3 různé), CyanogenMod s ADW není také úplně stabilní a polovina věcí je EN místo CZ, ale NexusHD2-Gingerbread (i po doplnění ADW) je baterkově rozumný (tak 30% pod Windows Mobile), stabilní a docela použitelný.

Používáno s Rádio 2.15.50.14, cLK 1.4.0.1 a CWM 3.2.0.0, před instalací nové ROM vždy udělán Task29 a repartition cLK na 140MB / 5MB cache.

A dá se v tom během pár minut udělat i hezký design.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Pokud si člověk nechce kupovat nový telefon s WP7.5, což je funkčně výrazně lépe a radostněji (integrace Facebooku, Twitteru a dalších sítí v Androidu bohužel neexistuje), tak i "starý" HD2 má co nabídnout :)

Uživatelský avatar
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte srp 11, 2009 9:09
Zařízení: SGS2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od jojina20 » sob zář 03, 2011 9:33

arties89 píše:Tak po mesici testovani zhruba, musim rict, ze super, stabilni, rychla atd..Jenom jedna vec me znepokojuje a to je vydrz baterky, telefon sem mel nabitej asi na 70 a vypnul jsem wifi, datovy prenosy a kdyz sem se vzbudil tak tam bylo 34, to je normalni? ze to jde takhle rychle, kdyz je neaktivni? Diky.
Baterka se vybíjí hodně, jak verze 2.7, tak 3.0 rozdíl jsem nepoznal. Je to trest za všechny funkce co dnešní platformy nabízejí. Podle mě je jedno co budeš mít za telefon x systém. Když hraješ hry, zapínáš WiFi, nebo brouzdáš přes 3g, tak musíš nabíjet 2x denně. To nepočítám volání a sms. Dokud nebudou lepší baterie, tak nemá cenu řešit výdrž.

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » sob zář 03, 2011 10:07

OK, diky. Premejslim o stojanku nabijecim, asi vis, co myslim. Nemas s tim zkusenost?

Uživatelský avatar
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte srp 11, 2009 9:09
Zařízení: SGS2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od jojina20 » sob zář 03, 2011 11:54

To je stylovka ale nepraktická. S klasickou nabíječkou můžeš s telefonem pracovat a nabíjíš. Z kolíbky ho musíš vytahovat.

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » čtv zář 08, 2011 16:55

Zdravim, mam blbej dotaz. Kdyz mam vyplou wifi, tak mam prijem siganlu, ikonku tedy, sedou, ale kdyz zapnu wifi, tak je zelena, stejne jako ikonka wifi. To je normalni?

Uživatelský avatar
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte srp 11, 2009 9:09
Zařízení: SGS2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od jojina20 » čtv zář 08, 2011 19:10

Dělá mi to podobně. Mám vyplou wifi, vše zelený. Zapnu wifi, zešedne, po chvíli zezelená a zůstane zelený. Mám za to, že je to šedý jen když to hledá signál, nebo se to přepíná mezi wifi a mobilním internetem.

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » čtv zář 08, 2011 21:24

No ja spis to mam porad sedy, jenom kdyz zapnu wifi, tak to zezelena, ale volani normalne funguje...

-- doplnění předchozího příspěvku (sob zář 10, 2011 15:13) --

Tak dneska mi ponekolikate stalo, ze mi to pise zadny signal a nechce se chytit, musim dat restart a pak je vse v poho, nevite nekdo co s tim?

Uživatelský avatar
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte srp 11, 2009 9:09
Zařízení: SGS2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od jojina20 » sob zář 10, 2011 18:52

Signál mi taky padá, většinou se to za chvíli chytne. 3x do týdne musím restartovat. Vím, že mi to padne když jedu z práce a končí 3g. Jinak to dělá i když jsem na jednom místě pod jednou bts. Dělá mi to dvou hd2 s touto ROM.

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » sob zář 17, 2011 12:06

nevite nekdo jak se jmenuje ten widget,s tou listou co se da dat na plochu a da se jednoduse zapnout wifi, bluetooth, gps, ticy rezim atd...? Diky.

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Pepa 3 » sob zář 17, 2011 19:17

Součástí této rom je " ovládací prvek napájení ".

-- doplnění předchozího příspěvku (ned zář 18, 2011 11:45) --

Vyzkoušel jsem dá se říci všechny verze této rom, nakonec jsem se vrátil k V 2.9, kde je jednoznačně nejrychlejší fix GPS.
Ale teď jiný dotaz, na všech verzích a to ani na poslední nefungují přes WIFI TV aplikace, jako ČT24,ČT4,Óčko a teď i poslední iVysílání ČT. Po spuštění přes WIFI vždy do dvou minut spadne s hláškou, konec videostreamu. Přitom např. s NASA TV není problém, a není ani problém s jakýmkoliv streamem otevřeným přímo z prohlížeče, jede jak z praku. Proč tedy nefungují uvedené aplikace? Nemáte někdo typ nebo lék na tento problém?

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Vegan » ned zář 18, 2011 14:19

neni to probelm ROM, ale wifi modulu v HD2 ktery posila data formou packetboxingu tedy vzdy az pri urcitem obemu packetu to posle najednou a aplikace ktere nemaji na toto pripravenou cache tak se s toho proste zblazni... ( ten kdo ma HD2 od zacatku si vzpomene, ze to delal i klient youtube co byl k dispozici v dobe uvedeni HD2 uvedeni na trh s WM 6.5. Kdesi na XDA se to resilo a romkou je to proste nevyresitelne je to vlastnost HW :-/

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Pepa 3 » ned zář 18, 2011 15:15

Díky za info, přesto mi není jasné,proč obyčejná streamová videa z netu můžou fungovat bez chyby a proč aplikace,které jsou na použítí v telefonu přímo stavěny si s tím neporadí? Navíc tento problém se netýká jen HD2 s překopanou ROM, ale i čistokrevných telefonů jiných značek.

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Vegan » pon zář 26, 2011 8:19

V3.1 NAND and SD (RMNET and PPP) (Sep. 25)

Updated to the latest Google Services Frameworks 2.3.6 from Nexus One 2.3.6 OTA (GRK39F).
Updated to tytung_r12 kernel with mic gain support.
Included Gpc's libaudio.so v2.8e.
Updated apns-conf.xml from Nexus One 2.3.6 OTA.
Updated to the latest hosts file (September-05-2011) for blocking ads.
Updated to Google Maps 5.10.0.
Updated to Market 3.1.5.

Link

PS: ja uz se vratil na 3.0 nejak ta 3.1 se u me nechova stabylne furt se ukoncuje nejaka sluzba jednou je to gmail, podruhe telefoni modul, atd.. :-(

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » stř říj 05, 2011 7:12

Zdravim, mam trochu problem z jineho soudku. Vcera jsem vecer telefon nabil a dneska rano vube nereaguje. Tlacitka sviti, ale displaj se nerozviti, jenom slabe sviti, ale nic videt neni. Udelal sem soft i hard reset, ale nic nepomohlo, zkousel sem i bootloader zapnout, ale telefon zavibruje, tlacitka rozviti, ale jinak nic. Poradte prosim. DIky.

Skywall
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: úte srp 03, 2010 11:07
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Skywall » pon říj 31, 2011 17:05

To vypadá na nefunkční displej. Zkus pomačkat na plochu kolem tlačítka pro vypnutí (je pod ním flex kabel k displeji).

kubit89
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte zář 07, 2010 22:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od kubit89 » úte lis 01, 2011 8:53

Zdravím, včera jsem chtěl přejít na verzi 3.1, ale když jsem zadal při výběru jazyka češtinu tak se systém přeložil jen částečně. Stalo se to někomu, nebo jsem jediný?
P.S.: před tím jsem měl 2.7 ta byla v pořádku a 3.0 je v pořádku taky.

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti