NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Pepa 3 » čtv čer 16, 2011 18:21

Třeba např. 2 soboty po sobě jdoucí.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od YAMATO » čtv čer 16, 2011 19:33

A jo sakra :lol: Omlouvám se.

santa2412
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob dub 19, 2008 13:27

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od santa2412 » pát čer 17, 2011 7:42

Jsem tady nový, takže se prosím nezlobte, ale jaký je rozdíl mezi MAGLDR 1.13 a cLK 1.4? Děkuji za odpoveď

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Libunda » úte čer 21, 2011 18:27

Z mě neznámého důvodu mi přestaly v síti T-mobile odcházet MMS.
Budte někdo tak hodný a opište mi tu prosím nastavení AP bodů.
Nastavení/ Bezdrátové připojení a sítě/ Mobilní sítě/ Názvy přístupových bodů
Děkuju !!


EDIT: neměl jsem na to nervy a skočil do jiné ROM :-(

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od slawski » čtv čer 23, 2011 15:01

:) ahoj otázka blbne mi YOUTUBE přes WiFi asi po dvou minutách se to sekne píše problém s připojením. Je zajímavé, že přes 3G. to nedělá? :-( poradíte co s tím?

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Vegan » čtv čer 30, 2011 20:44

Konecne nova verze

V2.8 NAND (RMNET and PPP) (Jun. 28)

Added FM Radio.
Included GPS_Libraries_v1.5_for_HD2_Gingerbread_update.zip.
Included GB234_GpsLocationProvider_JNI_fix_update.zip.
Included GB234_call_delay_fix_update.zip (Call Delay Fix).
Included libaudio.so_with_Wonk_Fix_from_Gpc.zip (Wonk Fix).
Removed libhtc_ril_wrapper.so for MAGLDR.
Updated to Google Maps v5.6.0.
Updated to Facebook v1.6.0.
Updated to Twitter v2.0.3.
Updated to Superuser v2.3.6.3.
Updated to su binary v2.3.2-efgh.

Musim rict, ze jak uz to tak byva u sudych verzi tak se mi zatim zda stabilni, ale mam ji jen par hodin, jen se mozna malicko vice vybiji baterka

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Pepa 3 » pát črc 01, 2011 20:06

Nevím, s verzí 2.7 mi naprosto precizně fungovalo počasí s určením polohy. Od instalace 2.8 funguje poloha jen v rámci kraje, tj.královéhradecký. zkoušel jsem vrátit v. 2.7, ale info už zas jen pouze o kraji,takže pravděpodobně s tím operátor zas nějak jebe. FM přijímač nevypadá špatně, ale je jen o chlup citlivější než u WM, žádný extra velký rozdí.Rozdíl ve vybíjení baterie jsem zatím nepostřehl.Aplikace ČT 24 a ČT 4 padá po dvou minutách stejně jako u předchozí verze. K dotazu na XDA se mi zatím bohužel nikdo nevyjádřil.

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Libunda » stř srp 10, 2011 12:13

Ani u verze 8 mi nejde zprovoznit odesílání MMS v síti Tmobile, takže se vracím k ROM v podpisu v33

-- doplnění předchozího příspěvku (stř srp 10, 2011 13:13) --

Můžete mi prosím někdo s T-mobile potvrdit, nebo vyvrátit, zda u verze 2.9 funguje odesílání MMS??

Děkuju

Edit: Tak už to vím. Odesílání MMS v síti T-mobile stále nefunguje.

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » pát srp 19, 2011 18:55

Zdravim, nahodil jsem tuhle romku, bezi paradne, jenom me docela zarazi, ze hodne zere baterku, normlane mizi pred ocima :D a jeste jeden dotazek, nemuzu zaboha prijit na to, jak importovat kontakty ze simky? Prosim, poradte, diky.

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Pepa 3 » sob srp 20, 2011 18:33

Nevím, jestli máš opravdu 2.1 nebo dnes aktuální V2.9 . Oproti WM má sice větší spotřebu,ale není to tak strašný a romka je super,rychlá a bez problémů. Samozřejmě když si s mobilem hraješ,je to stejné jako když si hraješ s notebookem.

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » sob srp 20, 2011 19:23

Nevim jestli si reagoval na me s tou spotrebou, ale asi mas pravdu...Pepo mohl by si mi prosimte poadit jak nahrat ty kontakty do hd2, mam je na simce, mam stahlej i ten porgram MyPhone a mam je i natahly v nem, ale nemuzu nikde najit fukncni navod, jak na to..Moc diky.

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Pepa 3 » ned srp 21, 2011 16:22

Zdarec,přiznám se že nevím, do první android romky jsem je nabouchal všechny ručně, měl jsem je uloženy původně v microsoft outluku a dál jsem už všechno synchronizoval včetně aplikací přes Gmail. Určitě ale existuje nějakek program,jak kontakty windows zabalit a pak je zas rozbalit v androidu.Ale fakt ,nevím, nikdy jsem po tom nepátral.

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » ned srp 21, 2011 20:20

Diky, nezbylo mi nic jinyho, nez je nabusit vsechny do Gmailu rucne, pak sem je teda dostal i do hd2, ale problem je ted, ze se mi nesparuji nektery teda. Nejdriv se stahly kontkty z fb a pak sem tam dal ty ze simky, co sem nahazel do Gmailu, ale nektery se proste nesparuji, vetsinou bych rekl, ze se to tyka tech, co mam ulozene bez +420..Neporadite nekdo?

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od hil » úte srp 23, 2011 13:37

Když jsi je měl na simce, tak proč jsi to nesynchronizoval s Gmailem?

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » úte srp 23, 2011 16:05

Ted moc nerozumim...Muzes mi to zkusit vysvetlit jak? Diky

darko
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř srp 17, 2011 19:31
Zařízení: htc hd2 ROM 3.14

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od darko » úte srp 23, 2011 19:49

tak jsem tento "rádobyandroid" nainstaloval taky,a půjde pryč.Ze simky nejdou kopírovat kontakty a extra účet u Gmailu si dělat nebudu a jaksi není průzkumník souborů

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Henatko » úte srp 23, 2011 19:56

No mít kontakty na SIM mě přijde už kapičku "OUT" ;-) já mám u kontaktu minimálně mail , adresu i číslo do práce a plus mnoho jiného :-) pokud vím tak na SIM to nejde a dokonce se omezovat počtem písmen na jméno ? taky to chce testnout funkční ROM (příklad Cyano...) a né to hned to zavrhnout

darko
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř srp 17, 2011 19:31
Zařízení: htc hd2 ROM 3.14

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od darko » úte srp 23, 2011 20:16

nevím co je "out" mít kontakty na sim.Když měním founa,za normálních okolností se vše zkopíruje samo a nemusím se o nic starat.Pokud ti náhle zemře mobil a nebudeš mít kontakty zálohované,pak teprve budeš out.Kromě toho o pár příspěvků výš se popisuje že import kontaktů z účtu není bezbolestný.Použitá Rom (poslední verze z první strany) je funkční ,ale tak ořezaná,že je nepoužitelná.Absence průzkumníka souborů degraduje tento built na hračku pro děti.Měl jsem před tím SD verzi pro Desire HD a ta byla o 1000 % vybavenější.Měl jsem za to že NAND verze bude již "dospělá" a bude se chovat jak nativní Android.Bohužel skutek utek...

arties89
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon srp 15, 2011 15:32
Zařízení: HTC HD2

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od arties89 » úte srp 23, 2011 21:04

sem novacek a s hd2 teprve zacinam, vyzkousel sem tepe asi 4 romky a takhle spolu s TyphooN CyanogenMod 7 mi prijdou velice dobry, rychly a vsechno co potrebuju na ni funguje. Nepotrpim si na Sense, diky tomu je mobil sviznejsi. Jakou budes davat romku? pro inspiraci, ze bych vyzkousel casem..Diky.

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

NexusHD2-Gingerbread V2.1 - ..... NAND

Příspěvek od Henatko » úte srp 23, 2011 21:17

darko píše:Použitá Rom (poslední verze z první strany) je funkční ,ale tak ořezaná,že je nepoužitelná.Absence průzkumníka souborů degraduje tento built na hračku pro děti.Měl jsem před tím SD verzi pro Desire HD a ta byla o 1000 % vybavenější.
osobně mám raději čisté ROM ať si každý sám dá do přístroje co potřebuje a né už v základu mít hromadu ko....in , co takhle doinstalovat vlastní .apk , né vždy tam je to co potřebuji .
Data a kontakty mám na serveru zálohováno už několik let a nikdy jsem neměl problém ;-) a pro jistotu dělám zálohu občas i do PC , Jinak já na HD2 šlapal i na MIUI ROM-kách a doporučuji

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti