Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
locki
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: úte srp 18, 2009 22:13
Zařízení: HTC HD2

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od locki » čtv pro 30, 2010 21:52

LEO "Stock" NAND Android ROM

ObrázekObrázekObrázek

Dnes vyšla prví android ROM na HTC HD2. Tak už žádné bootování z SD karty.
Tímto Windows na HD2 skončil. Amen :smile:

Je to Stock ROM z HTC Desire. Vše funguje V testu 1004 bodů. Nemá 720p video. Jde nastavit čeština: Instalace z marketu je rychlá a angry birds 14.4 MB jsou za pár minut nainstalovány. Pro funkční root je potřeba nahrát z4root
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953" onclick="window.open(this.href);return false;

Návod:

Telefon musí být odblokován pro custom ROM atd ... hspl 2.08

1. stáhnete MAGLDR 1.10
2. stáhnete NAND Android ROM
3. nainstalujete MAGLDR do svého HD2 (ROMUpdateUtility.exe)
4. po zapnutí telefon přejdete do bootloaderu(zdržíte tlačítko zapnutí tak dlouho dokud se nezjeví MAGLDR), vyberete v menu "4. USB Flasher". Použijte ovládání hlasitosti a potvrdíte zeleným telefonem (levé HW tlačítko)
5. spustíte DAF.exe na počítači. Provedete všechny kroky.
6. počkáte ......
7. po flashnut udělá zařízení auto-reset.
8. telefon nabootuje do androidu
9. hotovo a můžete používat :)

Odinstalace:

Stačí nahrát nejakou WM ROM

Vše na vlastní nebezpečí

Probělh betatest tak se není čeho bát. Ale každý na své triko/telefon. Osobně vyzkoušeno.

MAGLDR 1.11 ke stažení zde:
/Edit nová verze 1.11 opravuje jednu chybu
http://rapidshare.com/files/440098798/D ... LDR111.rar" onclick="window.open(this.href);return false;

NAND Android ROM ke stažení zde:

http://rapidshare.com/files/440011700/D ... ndroid.rar" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrázek

Další dárek na Vánoce pro majitele HTC HD2.

zdroj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893620" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (úte led 04, 2011 21:23) --

Jak nahrát nový kernel - jádro

toto jádro opravuje chybu v jádře NAND "Stock" ROM, kdy po uskutečněném hovoru má telefon stále spotřebu okolo 70mA ...

Návod:

1. stáhnete kernel a android SDK
2. android sdk nainstalujete a zaktualizujete spustěním ... chvíli to potrvá + si to při instalaci ověří jestli máte javu - případně taky stáhněte
3. připojte telefon pomocí htc synch k PC
4. rozbalte kernel
5. zkopírujte obsah složky kernelu (6souborů) do C:\Program Files(x86)\Android\android-sdk-windows\platform-tools
6. spusťte dávkový soubor install_kernel
7. po skončení odpojte telefon
8. vypněte a zapněte telefon
9. kernel aktualizovan viz info o software

[02 JAN][KERNEL][RMNET][SMARTASS][G-Sensor Fix] prj's kernel v0.3

http://gm.mainframe.no/stuff/prj_kernel_v0.3.zip" onclick="window.open(this.href);return false;

Android SDK

http://dl.google.com/android/android-sd ... indows.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
http://developer.android.com/sdk/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zdroj XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=895268" onclick="window.open(this.href);return false;



Nedavej linky do kodu!Nejsi na warezu!!! Koumes

NGOsro
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned úno 06, 2011 23:18
Zařízení: Samsung Galaxy Tab

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od NGOsro » ned úno 13, 2011 1:58

Vše mi funguje úplně v pohodě :) :) :)

Usakji
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř úno 23, 2011 10:49
Zařízení: HTC HD2

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od Usakji » stř úno 23, 2011 10:54

Díky za super návod. SIce menší problémy, ale spíš vlastními pokusy. Jediné co bych zdůraznil je HSPL 2.08.HSPL s novějšími se mi nepodařila instalace MAGLDR. Přesto nakonec úspěch a systém běží zatím bez jediné chybičky. Ještě jednou díky.

naschd
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob bře 19, 2011 14:40
Zařízení: HTC HD2

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od naschd » čtv dub 28, 2011 20:25

mam tento problem ...


Error happen
Read below for more information

Error Description: USB init failed
Info: .\RSPL\RSPL.cpp (723)

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od premikkoci » čtv dub 28, 2011 20:34

šak tam máš napsané, ať si o tom více přečteš...

naschd
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob bře 19, 2011 14:40
Zařízení: HTC HD2

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od naschd » pát dub 29, 2011 8:31

Cojaviem , asi by som tu konkretne otazky klast nemal ale nahodil som si aj spravne radio ( co som cital ze treba aby bola ram cela pristupna 576 ? ) MAGLDR 1.11 som pouzil ... presne podla navodu ... netusim kde mozem mat chybu opakoval som to viac krat po sebe ...


edit : ospravednlnujem sa stacilo mi povedat ze ak pouzivam XP cko tak mi to nepojde alebo to mam spustit cez admina ... ale tak co prisiel som na to sam ... dik

Uživatelský avatar
cmoudina
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: stř lis 11, 2009 19:25
Zařízení: Lumia 950 XL
Bydliště: Světce u Kardašovy Řečice

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od cmoudina » pon črc 11, 2011 20:46

funguje skvěle, ale telefonovat se s ní moc nedá :-D

Uživatelský avatar
xhugom
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob úno 02, 2008 12:59

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od xhugom » úte črc 12, 2011 20:58

mam htc hd2 od t mobile,nahral jsem hspl 2.08,magldr 1.11 a po restaru telefonu mi zustane vyset s logem ruzoveho krouzku,tusim t-mobile....co ted prosim?

dekuji

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od Henatko » úte črc 12, 2011 21:03

Hele MAGLDR je už 1.13 ! ! ! raději dej tu ;-) a jakou si tam dal Android ROM?

Uživatelský avatar
xhugom
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob úno 02, 2008 12:59

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od xhugom » úte črc 12, 2011 21:07

no jeste zadnou,jdu podle navodu,prvne hspl,pak magldr a chci nejakou android rom,stabilni a funckni...porad

-- doplnění předchozího příspěvku (úte črc 12, 2011 22:12) --

jinak ted jsem nahral 1.13 a po restartu opet zahuhne na tom logu

-- doplnění předchozího příspěvku (stř črc 13, 2011 0:09) --

no proste tan androida nenahraji...mam hspl ,magldr,momentalne rom win Psenda v08 ...kde delam chybu?

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od Jiří Hanč » stř črc 13, 2011 10:05

Taky záleží na ROM, co se způsobu instalace týče, ale základ by měl být nejprve HSPL 2.08 a radio, tuším, že 2.15.50.14 .
Pak jsem osobně instaloval načisto - task 29 -> MAGLDR -> CWM (ClockworkMod Recovery) -> ROM

Uživatelský avatar
xhugom
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob úno 02, 2008 12:59

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od xhugom » stř črc 13, 2011 22:01

Uz je to ok...prvni krok mi chybel task 29

lukaszima
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob bře 03, 2012 20:56
Zařízení: HTC HD2

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od lukaszima » sob bře 03, 2012 21:04

Ahoj lidi, mám menší problém, dnes jsem si koupil HD2, a rád bych tam nahrál android, akorát že jsem co se týče HTC úplný laik, a tak bych potřeboval vysvětlit spoustu věcí a dost do podrobna krok po kroku, byl by tu někdo ochotný mi s tím pomoci? Děkuji

Uživatelský avatar
silent64sk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 188
Registrován: pát kvě 06, 2011 19:48
Zařízení: Lumia 1520, Transformer Pad TF300T, Galaxy Nexus
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od silent64sk » sob bře 03, 2012 21:11

Choď na wmmania.cz, tam nájdeš úplne všetko.

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od Pepa 3 » ned bře 04, 2012 9:16

lukaszima píše:Ahoj lidi, mám menší problém, dnes jsem si koupil HD2, a rád bych tam nahrál android, akorát že jsem co se týče HTC úplný laik, a tak bych potřeboval vysvětlit spoustu věcí a dost do podrobna krok po kroku, byl by tu někdo ochotný mi s tím pomoci? Děkuji

koukni na toto vlákno, mělo by toho tam být dost polopatě. http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=162&t=27516" onclick="window.open(this.href);return false;
a pak ještě na tuto rom: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=162&t=22850" onclick="window.open(this.href);return false;

rehy
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř pro 02, 2009 11:31
Zařízení: HTC HD2

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od rehy » sob lis 10, 2012 11:08

Zdravím, po nějaké doběmi na těchto androidech vyběhla hláška "UIDs on the system are inconsistent, you need to wipe your data partition or your device will be unstable" a pod ní jen jedno tlačítko "Im feeling lucky" a nic víc. Do toho byl tel na nabíječce. Dočetl jsem se že by měl proběhnout factory reset, ale během zjíšťování co s tou hláškou se mi telefon vypl a teď už najede jen ůvodní bootovací obrazovka a po té logo dft a to je konec. Podařilo se mi udělat tovární nastavení ale problém přetrval. Teď ještě jedno zjištění, a to že když tel připojím na nabíječku tak se sám zapne aniž bych cokoliv zmáčkl. Prosím poraďte, už sem zoufalý :evil:

Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 193
Registrován: sob lis 07, 2009 13:38
Zařízení: HTC HD2

Android ROM pro HTC HD2 - ROM LEO "Stock" NAND Android DFT

Příspěvek od Pepa 3 » pon lis 12, 2012 18:47

Nevím,těžko říct co s tím. Nejjednodušší asi bude Rom vymazat, (Task 29) a nainstalovat kompletně celou znovu.Osobně používám Nexus One už několik let a neznám problém.

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů