Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Uživatelský avatar
SakyOneill
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob říj 27, 2007 22:10

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od SakyOneill » stř dub 06, 2011 17:22

Ahoj, má někdo z Vás zkušenosti jak dlouho vydrží tel se zapnutými daty?

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Vegan » čtv dub 07, 2011 11:10

To se neda takto pausalne rici s tou romkou co mam v podpisu my vydrzi pripojeny pushmail na Exchange cely vykend pokud netelefonuji a pokud jo tak vydrzi tak od 8 do 8 ale s tim ze protelefonuji tak 4 hodiny casto i vice se zaplym BT samozrejmne. Ale napriklad uz jen u vysi verze te romky co mam tedy u 2.5 vydrzi zbidou tak 5 hodin telefonatu, ale v pohotovostnim zase pry vydrzi o dost dele.

mildis
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř dub 13, 2011 9:37
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od mildis » čtv dub 14, 2011 18:57

ahoj všichi . Chtěl jsem taky sprznit svoje HTC HD2 androidem ,ale mám docela problém s MAGLDR 1.13 po aplikování tohoto patche mě nějak zařízení nedělá co má .Po nainstalování a restartování naběhne pouze bílá obrazovka s nápisem HTC a nic se neděje ,prostě žádný bootloader .Co stím ???
Aha asi už vím mám nainstalováno HSPL4 a asi tam má být HSPL 2

Uživatelský avatar
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: čtv úno 14, 2008 16:29
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Bydliště: VS

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od mahon » čtv dub 14, 2011 19:41

mildis,asi jsi špatně postupoval při flešování MAGLDR.Je dobré než se do nečeho pustíš pořádne si o tom něco přečíst,většina problémů vzniká mezi židlí a PDA,třeba tady http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=162&t=22957" onclick="window.open(this.href);return false; hned první odkaz a tam je postup http://android.atomsoft.cz/navody/insta ... rni-pameti" onclick="window.open(this.href);return false; a pokud to tak provedeš tak to musí fungovat.A než začneš flešovat MAGLDR a RADIO tak proveď Task29

mildis
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř dub 13, 2011 9:37
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od mildis » pát dub 15, 2011 7:49

děkuji za radu ,včera se mi to všechno podařilo . Je velký problém když jsem neprovedl task 29 ?? Ještě jsem se chtěl zeptat ,jaká romka je co do využití paměti nejlepčejší
včera jsem nainstaloval romku s těhle stránek ,ale nějak se mi nelíbí ta paměť

Kód: Vybrat vše

http://wmmania.cz/clanky/navody/jak-nahrat-android-do-htc-hd2/

georgesoft
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř dub 07, 2010 14:13
Zařízení: plán. HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od georgesoft » čtv kvě 05, 2011 11:26

Zdravim....

Panove - mam HTC HD2 TMOUS (USA) s nefungujicim SD slotem na SD karty....

Moc rad bych tam dal ANDROIDA, ale bez SD karty se to zda nemozne....

Narazil jsem na uplne prvni verzi Androida, ktera se instaluje pres USB z pocitace DFT ANDROID
- po nainstalovani android v pohode jede, ale nejde fotak (je to Android z HTC DESIRE a tem je mozne ukladat fotky a video jen na SD KARTU - a tu ja nemam).
- je potreba nejake odblokovani na ceskeho operatora? Dal jsem tam T-mobile simku a - omezene sluzby!

Mam otazky:
- je nejaky android, ktery muze fungovat bez SD karty? (napriklad je mozno zvolit storage pro ukladani fotek do interni pameti)
- je mozne nejak nahrat novejsi ANDROID bez SD karty? (CWM je zip pres SD, to nemohu pouzit)
- pokud ano, jakou ROM a jak? Nejaky navod?
- je potreba Android na HTC HD2 nejak odblokovavat? Jestli ano, jak?

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti