Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
lotr
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: čtv úno 10, 2011 10:33
Zařízení: SG NOTE 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od lotr » pát úno 11, 2011 11:31

Možná blbá otázka: máš 3G povolen v nastavení mobilní sítě (nemáš zaškrtnuto "používat pouze sítě 2G")? Mně to jede.
Jinak zkusit záloha,wipe a reflash ROM

Toomass
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte úno 01, 2011 18:38
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Toomass » pát úno 11, 2011 15:18

nastavenim to neni no to mam v pohode...a normalne se to zobrazuje nahore v mobilu na obrazovce 3G?

-- doplnění předchozího příspěvku (pát úno 11, 2011 15:18) --

jako u WM treba?

lotr
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: čtv úno 10, 2011 10:33
Zařízení: SG NOTE 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od lotr » pát úno 11, 2011 16:01

Zobrazuje se v liště ikonka 3G,jako u WM (pokud je 3G síť dostupná),je to znát pak i na rychlosti stahovaných souborů samozřejmě.

filini28
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon dub 05, 2010 12:40
Zařízení: htc hd 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od filini28 » ned úno 13, 2011 10:27

Aktualne testuji toto:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893637

Zatim to nej,dobra vydrz baterie.....
Predtim jsem mel MDJs_CyanogenMod7_v.2.6_NAND_A2SD+ a tam mi baterie vydrzela pul dne a telefon se silene zahrival a po odemknuti nereagoval na prvni dotyk....Jinak to nebylo spatne,tohle je ale zatim lepsi.

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Vegan » úte úno 15, 2011 9:41

Existuje nejaka funkcni dobra a odladena Romka s Androidem 2.3 a T9 vytacenim ?

lotr
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: čtv úno 10, 2011 10:33
Zařízení: SG NOTE 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od lotr » úte úno 15, 2011 13:05

Používám už delší dobu MDJs_CyanogenMod7_v.2.6,společně s Dialer One,který je na Marketu zdarma,naprosto bez problémů.Je třeba se držet instalačního návodu.Mám ho v každodenním použití,spotřeba 2-6mA ve spánku,při zapnuté synchronizaci a jen 2G.Bohužel zapnuté BT si vezme asi 50-60mA i ve spánku (ale kdo ho má pořád puštěný,že) a nelze nahrávat kamerou v HD (jen přehrávat,pracuje se na tom na XDA).Při průměrném používání vydrží celý den a pak šup do doku.

filini28
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon dub 05, 2010 12:40
Zařízení: htc hd 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od filini28 » úte úno 15, 2011 13:12

To co mam ted obsahuje taky Cyanogen mod,akorat je to jeste vymakanejsi...

lotr
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: čtv úno 10, 2011 10:33
Zařízení: SG NOTE 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od lotr » úte úno 15, 2011 13:20

napiš prosím který myslíš,rád vyzkouším,nebo hoď odkaz.d
sorry,máš ho uveden výše,jsem slepejš

filini28
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon dub 05, 2010 12:40
Zařízení: htc hd 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od filini28 » úte úno 15, 2011 13:27

muzes vyzkouset oba,na ten co pise kolega mas odkaz na strane driv a i odkaz na vsechny buildy je tam,odjaz na ten co mam ja je o par prispevku vys.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte úno 15, 2011 13:35) --

Kazdym dnem tam v tom prehledu jsou aktualizovane buildy...

lotr
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: čtv úno 10, 2011 10:33
Zařízení: SG NOTE 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od lotr » úte úno 15, 2011 13:52

jj znám, zkoušeli jste někdo toto? neumím engliš,tak jen přes google transl.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=925542" onclick="window.open(this.href);return false;

filini28
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon dub 05, 2010 12:40
Zařízení: htc hd 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od filini28 » stř úno 16, 2011 22:16

Prave jsem nainstaloval toto-zasadne Cyanogen 8-)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

Jeste nic nevim,jen ze mam zas total prazdnej tel.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob úno 19, 2011 20:15) --

Tak jsem vyzkousel vse mozne za posledni dny,za me neni nad Cyanogen,zustal jsem u tohoto
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

Je to vlastne takovy lepsi MDJ's CyanogenMod 7

Rad zkousim nove buildy,akorat jelikoz nejsem az tak vzdelan okolo toho,zacinam pak od znova,prijdu o kontakty a totalne vsechny aolikace a programy.Pak to davam 20h prace do poradku a zas vidim aktualizovany build....A znovu..

lotr
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: čtv úno 10, 2011 10:33
Zařízení: SG NOTE 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od lotr » ned úno 20, 2011 14:47

Používej Titanium Backup,opravdu se vyplatí za ty peníze,je to asi nejlepší backup apk pro android a má i češtinu

edit: kontakty zálohuju a synchronizuju přes Google a SMS přes SMS Backup,ale jsou i jiné apk na marketu

MK3HD2
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned zář 19, 2010 14:22
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od MK3HD2 » stř bře 02, 2011 11:13

Nějakou dobu používám tuto CleanDROID v2.55-Froyo+CM [Kernel GL_Core_v5b] -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=917590.

Používám verzi 1190mhz No Undervolt a při mírné zátěži telefonu i dva dny vydržím s baterkou. Romka je rychlá a na věci, které běžně používám je pro mě naprosto perfektní. Score v Quadrantu je plně dostačující a ještě se mi nestalo, že by se mi něco zaseklo...

Kdo schání dobře fotící romku s dobrou spotřebou a rychlostí tak určitě vyzkoušejte :wink:

filini28
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon dub 05, 2010 12:40
Zařízení: htc hd 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od filini28 » stř bře 02, 2011 11:25

Mam ted pro zmenu nand Rafrdroid myslim,podporuje rizdeleni Sd,,vnitrni pamet konecne 1024mb,jen obcas vytuhava a to me stve.Skoda ze Typhoon nepodporuje to rozdelwni pameti.Tahle jak uvadis to podporuje?

-- doplnění předchozího příspěvku (stř bře 02, 2011 12:37) --
lotr píše:Používej Titanium Backup,opravdu se vyplatí za ty peníze,je to asi nejlepší backup apk pro android a má i češtinu

edit: kontakty zálohuju a synchronizuju přes Google a SMS přes SMS Backup,ale jsou i jiné apk na marketu
Za jaky penize??
Na znamych mistech zdarma 8-)

-- doplnění předchozího příspěvku (pát bře 04, 2011 19:17) --

Jako dalsi nainstalovana rom Mdj's cyanogenmod 7 v2.6
Vse funguje,spokojenost....na 2 dny :lol:
Nee,snad dele...

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od sGalaxycz » pon bře 14, 2011 15:03

furt vaham jestli jit do NAND, ale uz proste nemuzu vydrzte z SD ROMkama..to je sileny..neustaly zasekavani, cekani az e tlf probudi atd..je to o nervy. Clovek si chce zavolat a ceka 10 sec..;(

toto se z NAND nestava..fakt bezi skvele..rychle..bez problemu jako by to byl nativni system?

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Vegan » pon bře 14, 2011 15:31

Bal jsem se toho sameho co ty a ted v sobotu to risknul. Musim rict, ze parada i kdyz dokonale to neni :-/ Asi dvakrat se mi stalo, ze misto zvuku jsme slysel jen chrceni a to same na druhe strane to pak chtelo restart, ale tolik co ja mnozi neprotelefonuji za ceny tyden takze to zase takovy trabl nebyl ani WM nebyly super stable. No a aplikace a chod systemu je super rychly, pocitove snad rychlejsi nez u pritelkyne na jejim SGS

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od sGalaxycz » úte bře 15, 2011 8:02

presvedcil jsi me, jdu to zkusit.. Desire HD CoreDroid V4 Gingebread

edit: TO NENI MOZNYYYY..jak je to rychlyyyyyy..wauuuuuuuuu..

-- doplnění předchozího příspěvku (úte bře 15, 2011 11:15) --

btw: existuje nejaka pekna NAND ROM ze Sense?

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od hil » úte bře 15, 2011 14:38

Jak dostanu do HD2 MAGLDR 1.13? Mám tam 1.11.
Už vím, vypnout, zapnou a podržet hlasitost dawn. naskočí bootloader menu a potom to tam po připojení k USB jde flashnout.

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od sGalaxycz » pon bře 21, 2011 8:47

tak beru zpet..HTC Sense absolutne neni potreba.. aktualne testuji toto: MDJ's CyanogenMod 7 v2.6.32.15 ,radio: 2.15.50.14 a je to neskutecny. Ten telefon je rychly jak Galaxy S, bez zaseku, bez lagu, bez cekani na odezvu..uzasny.

Jenon par veci me vadi - muzete poradit?
1.Jak rychle vypnu a zapnu mobilni data - byl jsem nato zvykly z jinych ROM, kde to bylo po vytazeni listy nebo zmacknuti vypnuti..
2. jak vypnout pretaceni displeje na home screen?Je to nekde v nejakym config?
3.ta aplikace na zpravy je hrozna - na zpravu je tam jeden radek..peklo
4. jak pridat vic prijemcu do zpravy najednou..na to jsem neprisel
5. T9 v telefonni aplikaci - da se resit dialer one

diky moc

Toomass
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte úno 01, 2011 18:38
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Toomass » pon bře 21, 2011 18:52

zdravim lidi, mam android 2.3.2 nand 2.6 cyanogen mod 7, a chci se zeptat jestli nevite o naky aplikaci abych kdyz pisu sms mi to opravovalo slova a ukladalo je to do pameti tak jako to je u iphonu nebo androidu 2.2. diky

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host