Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
pavlis
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob lis 20, 2010 7:46
Zařízení: HTC HD2 (NAND Desire HD)

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od pavlis » čtv led 13, 2011 6:33

somro píše:vie tu niekto poskitnut navod ako spojazdnit???
navod na co? vytvoris dva oddily na karte jeden s fatkou a druhej ext3/ext4 a pak uz instalujes podle navodu dane rom...

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od somro » čtv led 13, 2011 10:26

akosik to nechapem. ide to aj pod windowsom ci len linux?

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » čtv led 13, 2011 10:44

ClockworkMod Recovery for HD2 umí na SD vytvořit ten oddíl pro data, ale zatím jsem to nezkoušel, tak se o tom nemůžu moc rozepisovat.

pavlis
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob lis 20, 2010 7:46
Zařízení: HTC HD2 (NAND Desire HD)

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od pavlis » čtv led 13, 2011 14:26

somro píše:akosik to nechapem. ide to aj pod windowsom ci len linux?
jde to pod lib. systemem se sw ktery zna tyto souborove systemy. ubuntu napr. gparted

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Pavel Vlasák » čtv led 13, 2011 14:39

Libunda píše: :offtopic: Mnooo kluci, už teď je na Androidovi funkční navi od Igo.
iGOMyWay
To je snad pouze nativně pro iPhone? Jinak to je také pouhá warez portace...

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od somro » čtv led 13, 2011 18:54

somro píše:
somro píše:dnes som zistil ze tato romka ..[08 JAN] NexusHD2-Gingerbread V2.0 NAND [Kernel: tytung r1_oldcam]
mi nechce najst domacu wifi ale susedovu mi najde.
ked pouzivam romku HD2ONE na sd cez haret tak mam k dispozici aj moju domacu wifi. neviete mi poradit v com to asi tak moze bit?????


NEVIE MI TU NIK POMOOOCT??? UZ SOM SKUSIL AJ MDJs_CyanogenMod7_v.1.9_NAND_A2SD STALE NIC :(


takze problem mam virieseni. v podsatte neviem vcom je ten problem ale dnes som dal do HD2 [JAN 12][NAND][RAM] darkstone SuperNAND FroYo RC1 [kernel: Hastarin Custom] a wifinu mi konecne naslo. ale mam pocit ze je to v kerneli od hastarina.

pavlis
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob lis 20, 2010 7:46
Zařízení: HTC HD2 (NAND Desire HD)

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od pavlis » čtv led 13, 2011 22:37

Libunda píše: :offtopic: Mnooo kluci, už teď je na Androidovi funkční navi od Igo.
iGOMyWay
na androidu zadna verze myway neexistuje vse jsou verze vychazejici z jedineho produktu od iGo na android a sice jiz zminene Amigo.

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » pát led 14, 2011 11:59

Tak vyšla nová verze MAGLDR i s možnosti spouštět Windows Phone 7 a také první veřejný build WP7.
http://android.atomsoft.cz/novinky/magl ... hone7nahd2" onclick="window.open(this.href);return false;
Zatím jsem to nezkoušel, takže jen tato strohá informace.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » pát led 14, 2011 18:57

;-) tak wp7 jsem prave nainstaloval, pisi z ni prispevek. :)

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Rady » pát led 14, 2011 21:01

Vcera jsem to odzkousel a po deseti minutach jsem byl zpet na androidu. Pro mne nepouzitelne a nejak jsem nepochopil strategii teto platformy. Jinak si dejte pozor, protoze pri instalaci vam to naformatuje kartu vetsinou na 200MB. Kdyby jste hledali MAC adresu, tak ji nehledejte, neni tam :tlem: Pokud si ji ale prectete na wifi routru, tak po restartu WP7 se MAC adresa vytvori nova :)

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » pát led 14, 2011 22:13

@Rady
mám z toho stejné pocity jako ty :) Jak Dám do pořádku tu kartu ;)?

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Rady » pát led 14, 2011 22:31

Ja ji preformatoval ve fotaku a nebo se da pouzit i tahle aplikace http://www.slunecnice.cz/sw/hp-usb-disk ... rmat-tool/" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (pát led 14, 2011 22:50) --

Pokud bude nekdo rozdelovat pametovou kartu pro instalaci android, tak je na to dobry tenhle program http://sourceforge.net/projects/gparted ... ed-livecd/" onclick="window.open(this.href);return false; Je to image, ktery je nutne vypalit na CD.

Dalsi postup je pak popsan zde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905089" onclick="window.open(this.href);return false;
a take zde http://wiki.ubuntu.cz/GParted" onclick="window.open(this.href);return false;

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » pát led 14, 2011 23:14

@Rady
Díky ta app. pomohla zas mám 8GB ;)

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » sob led 15, 2011 10:29

Tak jsem to taky vyzkoušel. (WP7)
Nepodařilo se rozjet ani 2G/3G ani Wifi, takže bez připojení na Net je to nepoužitelné.
Ale dovedu si představit, že pro lidi zvyklé na WM nebo na obyčejné telefony (ne smartphony) to bude příjemná změna s jednoduchým ovládáním a velmi rychlou odezvou (taky ale hned po nainstalování má vše dobrou odezvu)
Co se mi líbí je natáčení obrazovky a fakt se dobře píše na té klávesnici.

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od gulii » sob led 15, 2011 12:41

wifi zprovozníš tím, že vyndáš SD kartu a restartuješ telefon. /potom ji tam můžeš zase vložit/ a wifi bude už funovat...

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od hil » sob led 15, 2011 13:45

MS - vystup a nastup :-)

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » sob led 15, 2011 17:34

:) zatim android vychazi jako vitez! A to diky flash 10.1 a barvickam. A jak to vidite vy? ;)

locki
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: úte srp 18, 2009 22:13
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od locki » sob led 15, 2011 22:41

Android dava WM6.5 a WP7 náklep na plné čáře ... :D

Jak je to teda s těma barvama ? Na xda psali, že ten displej pry umí 262 000 ... tak to ten WM na 65 000 nějak asi nevyužil naplno. Asi to bude tím že měla být přechod na WP7.

osobně používám: -=MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.4 [A2SD+][GRH78][RMNET][Kernel: MDJ S10.4 OC]

BT žere 68mA. GPS je třeba opravit, aby fungovala. A vytvořit na SD EXT4 oddíl ať je dostatek místa pro aplikace ... jinak je to bez chyb.

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od hil » sob led 15, 2011 23:11

Používám teď http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=903002" onclick="window.open(this.href);return false; a vše funguje. 8-)

TryskoHlad
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: úte srp 24, 2010 23:00
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od TryskoHlad » ned led 16, 2011 15:26

Zdravim, mám problém s automatickou rotací displeje. Displej se nechce v žádné aplikaci automaticky převracet. Např. v teeter to píše: "Tato aplikace potřebuje ke spuštění g-senzor. Váš telefon tuto funkci nemá." Ve WM mi g-senzor a rotace funguje bez problémů. Tenhle problém jsem měl při spouštění Androidu z SD karty a nepodařilo se mi ho vyřešit, tak jsem si řekl, že počkám na nand verzi. Nand verze je tu a problém trvá. Zkoušel jsem před instalací i task 29 i nahrát officiální WM ROMku (poté HSPL 2.08, radio 2.14) a ani to problém nevyřešilo. Jediné v řčem by se moje HD2 mohla teoreticky lišit od vašich je, že byla zakoupena u T-Mobile. Zkoušel jsem buildy:

MDJ_FroYo_Revolution_v._2.3_NAND_A2SD+
CMYLXGOs.BlueTopia.v1.0.6-NAND.Edition
MDJ_Revolution_HD_v._2.2_NAND

To jsem tak blbej, že jsem nikde nenašel volbu, jak g-senzor zapnout (krom nastaveni/zobrazeni/aut. otáčení disp.)? Nevíte někdo co s tím? Řešilo se to i na XDA, ale nic z toho
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=871012" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=902129" onclick="window.open(this.href);return false;

PS: zkoušel jsem různá radia od 2.12 výš
PS1: vyzkoušel jsem dalších cca 10 buildů a nic. Navíc jsem zjistil, že nefunguje ani proximity senzor a světelnej senzor.

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti