Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Mett1
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned led 09, 2011 22:25
Zařízení: Nokia n900

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Mett1 » úte led 11, 2011 21:18

Ahoj , chtěl bych si do hd2 naistalovat androida , ale aby mi tam zůstalo i MW 6,5...mohli by jste mi poradit , jaký android je momentálně nejlepší?

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » úte led 11, 2011 23:01

Pavel Vlasák píše:
t.prochazka píše:Tak na WM je IGO 9, tedy IGO Primo a já doufám, že bude verze i pro Android
Nebude, protože jste jej všichni měli zdarma...! iGo se rozhodl, že již nebude dodávat navigační SW koncovým uživatelům, ale je ochoten jej připravit přímo pro výrobce zařízení.
A to by právě na Android platformě nebo iPhone mohl podle mě značně vydělat, není se čemu divit, když jediná pořádná verze byla jen pro WM :-(

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od hil » stř led 12, 2011 0:31

prcek15 píše:Vyzkoušejte: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=909096" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamlouvá se mi tato verze: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=903002" onclick="window.open(this.href);return false;

Zatím jsem to jen pročítal, ale vypadá dobře. Odebral tam spoustu balastu a kdo chce může si aplikace selektivně vrátit.
Už stahuju a budu instalovat.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » stř led 12, 2011 7:41

Mett1 píše:Ahoj , chtěl bych si do hd2 naistalovat androida , ale aby mi tam zůstalo i MW 6,5...mohli by jste mi poradit , jaký android je momentálně nejlepší?
Pokud chceš zachovat Wm 6.5 a já tě chápu, tak jedině verzi Haret. Funguje dle mého názoru velmi dobře, po restartu ti najedou wm 6,5... když na netu nic neseženeš pošli mi sz pošlu ti svoje ověřené variace. O kterých si myslím, že jsou super "záleží na vkusu".

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Libunda » stř led 12, 2011 8:45

t.prochazka píše:
Pavel Vlasák píše:Tak na WM je IGO 9, tedy IGO Primo a já doufám, že bude verze i pro Android
Nebude, protože jste jej všichni měli zdarma...! iGo se rozhodl, že již nebude dodávat navigační SW koncovým uživatelům, ale je ochoten jej připravit přímo pro výrobce zařízení.
:offtopic: Mnooo kluci, už teď je na Androidovi funkční navi od Igo.
iGOMyWay

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » stř led 12, 2011 11:26

Na Androidovy je jen odlehčená a s IGo Primo nesrovnatelná verze Igo Amigo a Motonav :-(

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od hil » stř led 12, 2011 13:41

hil píše:
prcek15 píše:Vyzkoušejte: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=909096" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamlouvá se mi tato verze: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=903002" onclick="window.open(this.href);return false;

Zatím jsem to jen pročítal, ale vypadá dobře. Odebral tam spoustu balastu a kdo chce může si aplikace selektivně vrátit.
Už stahuju a budu instalovat.
Nainstalováno a zatím jsem spokojen.

dada09
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte srp 11, 2009 18:59
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Tábor

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od dada09 » stř led 12, 2011 16:06

Také ji zkouším a vypadá zatím velmi dobře. Z odebraných programů jsem vrátil pouze HTC Peep, jinak mi nic nechybí.

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od hil » stř led 12, 2011 17:52

Mě tam chybí ještě mail, widget weather (small) a widget letadlo.... A HTC Peep ani nevím, k čemu slouží?

dada09
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte srp 11, 2009 18:59
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Tábor

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od dada09 » stř led 12, 2011 18:09

Peep je klient pro Twitter. Cestou z práce jsem zkoušel navigaci a GPS v pohodě.

panpeta
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát dub 16, 2010 17:06
Zařízení: HTC Titan

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od panpeta » stř led 12, 2011 18:36

dada09 píše:Také ji zkouším a vypadá zatím velmi dobře. Z odebraných programů jsem vrátil pouze HTC Peep, jinak mi nic nechybí.
A jak jsi to tam dostal?Mně to pořád nejde.Dík.

dada09
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte srp 11, 2009 18:59
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Tábor

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od dada09 » stř led 12, 2011 20:07

Podle návodu autora: Windows users: use 'Droid Explorer' or anything similar [DO NOT INSTALL, JUST COPY TO "/system/app" and reboot] .
Nainstaluj Droid Explorer, z archivu Removed Apps nakopíruj soubory ze složky HTCTwitter do /system/app", restart a je to tam.

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od hil » stř led 12, 2011 20:36

On tam taky píše, že máš v souboru "Flash.cfg" opravit velikost filesize - přičíst velikost přidávaných aplikací.
Já jsem to ale taky neudělal a widget "weather" mi po přidání Droid Explorerem a rebootu jede....

-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 12, 2011 20:41) --
dada09 píše:Peep je klient pro Twitter. Cestou z práce jsem zkoušel navigaci a GPS v pohodě.
"GPS v pohodě..."
Jo, ty vomalovánky co vznikly z iGO8 pro Android mi taky jedou v pohodě. 8-)
Mimoto, využívám GPS i pro OBD soft Torgue a tam to taky jede OK.
Ale baterku to potom žere jako kyselina. V autě to mám na nabíječce, tak mi to tak nevadí.
Jinak ve stb kolem 3mA

dada09
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte srp 11, 2009 18:59
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Tábor

Re: Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od dada09 » stř led 12, 2011 20:59

Tak tu zmenu filesize jsem vubec nezaregistroval, pridaval jsem jenom ten Peep a slo to i bez te upravy.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » stř led 12, 2011 21:00

dada09 píše:Peep je klient pro Twitter. Cestou z práce jsem zkoušel navigaci a GPS v pohodě.
A zkoušel jsi Plume nebo Seesmic? (obojí na marketu). Myslím, že pak by ti Peep nechyběl.

dada09
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte srp 11, 2009 18:59
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Tábor

Re: Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od dada09 » stř led 12, 2011 21:34

Diky za tip.Vyzkousim.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od somro » stř led 12, 2011 22:25

co to znamena ked je NAND rom s EXT3/EXT4??? niekde som uz cital ze si to niektori aj vitvaraju. naco to????

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Henatko » stř led 12, 2011 22:43

Na SD vytvoříš EXT4 oddíl a Rom myslí že to je jeho paměť na instalace programů t.j. až 1Giga ;-) - teda tak jsem to pochopil já ale nějak to nedokážu rozdělit .D

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od somro » stř led 12, 2011 23:04

vie tu niekto poskitnut navod ako spojazdnit???

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Re: Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od hil » čtv led 13, 2011 0:28

dada09 píše:Tak tu zmenu filesize jsem vubec nezaregistroval, pridaval jsem jenom ten Peep a slo to i bez te upravy.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
No, právě se mi zdá, že to teď dost dlouho startuje po zapnutí. Píše tam, že pokud přidáváš (týká se to jen těch odebraných aplikací, které neinstaluješ ale kopíruješ do system/app), tak musíš změnit velikost filesize podle těch přidaných aplikací a teprve potom znova flashnout. takže je asi dobrý si to rozmyslet pořádně ať furt neflashuješ....

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů