Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » čtv pro 30, 2010 22:09

:) Díky!
Napiš prosím co nefunguje. GPS a tak trochu to zkritizuj jo?

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od prcek15 » čtv pro 30, 2010 22:15

Funguje vše. :D Kromě 720p natáčení videa. ;) Návod je v prvním příspěvku a vše potřebné k Android NAND na HD2 taky. Na XDA už jsou 3 ROM, které se flashují přes MAGLDR. ;)

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » čtv pro 30, 2010 23:58

:) nainstalováno celkem hračka prcek15 dík za česky návod!
A jdu testovat hlavně baterii?!

Scartty
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned dub 11, 2010 19:04
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Scartty » pát pro 31, 2010 0:35

Ahoj,

zkoušel jsem si nahrát MAGLDR do telefonu, všechno se mi dařilo, ale při restartu telefonu systém zamrzl na logu htc. Na xda jsem si přečetl, že mám nainstalovat HSPL208. Bohužel se už nemůžu dostat do telefonu, ani počítač ho nenajde. Můžete mi někdo poradit ?

UPDATE: On žije !!! Po dvou hodinách nadávání si do idiotů a obviňování se z bricknutí telefonu jsem trochu zapřemýšlel a flashnul jsem oficiální romku 3.14 přes bootloader. To bylo totiž jediné, co mi na telefonu šlo spustit.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » pát pro 31, 2010 3:10

Scartty: na kartu leoimg.nbh a nainstaluješ zpět wm6.5
:) právě teď jsem to fleshnul zpět :lol: To jsem rád že ti žije!

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od premikkoci » pát pro 31, 2010 3:45

Marketplace podle DFT prej funguje u WP7!

Scartty
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned dub 11, 2010 19:04
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Scartty » pát pro 31, 2010 3:56

Slawski: o tom jsem taky četl, ale ty stránky mi nepřipadaly moc důvěryhodně a nechtěl jsem to zrejt úplně :D Nakonec se mi při zapnutým bootloaderu připojil telefon k pc a i přesto, že nebyl připojen přes htc sync, tak to oficiální romce nevadilo a flashla se. Až jsem se sám divil. Aspoň už mám zaručený postup do budoucna :)

Uživatelský avatar
Hondaeg3
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte bře 16, 2010 18:12
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Hondaeg3 » pát pro 31, 2010 8:33

Takže Android naflashovany uspešne do nand , rom [Dec 30][NAND] CM 6.1 v1.01 [RMNET] [SMARTASS] [Kernel: Hastarin 8.6 Custom]

bateria nabita na 83% zapnute aktualizacie kazdu hodinu, bateria odpojena od zdroja o 23:50 83% a rano o 8:00 bola bateria na 72% co si myslim že je výborné. Čo sa týka rychlosti a stability, tak to je neporovnatelné s Haretom.

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od sGalaxycz » pát pro 31, 2010 8:34

jsme zvedavy na postrehy..piste..referujte

ja flashnu az po silvestru..chci mit 100% funkcni tlf pres silvestra ;)

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od gulii » pát pro 31, 2010 9:13

Zavistive tu ctu vsechno to nadseni... ja budu moci flashnout take az pristi rok :) nevite prosim, kdy bude wp7? Ja prave myslel, ze to bude pristupne najednou...

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » pát pro 31, 2010 10:00

Tak mám rovnou MAGLDR 1.11. Nainstalova DFT build do NAND nebyl problém, jednou to sice napsalo nějakou chybu USB portu, ale napodruhé vše proběhlo v pořádku. Rozdíl v rychlosti nepozoruji, běží to tak rychle jako prázdná Desire ROMka, kdo měl dříve třeba Desire HD romku, tak mu to přijde rychlé, kdo měl Gingebird RAM edition, tak mu to přijde spíše pomalé.

Co se mi ale zatím nepovedlo je spustit buildy, co mám na SD kartě, vždy to zamrzne ve fází mountování SD karty. Výběr složky na SD kartě je ale docela nepohodlný, MAGLDR zkracuje názvy a ještě ten výpis složek není setříděný podle abecedy :-( Líbilo by se mi, kdyby šlo vybrané složky dát rovnou do hlavního menu.

A ten Tetris má hrozně divně namapované klávesy :-(

Ale jinak fantastické.
Začal jsem postupně přepisovat články na http://android.atomsoft.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (pát pro 31, 2010 10:07) --
prcek15 píše:Funguje vše. :D Kromě 720p natáčení videa. ;) Návod je v prvním příspěvku a vše potřebné k Android NAND na HD2 taky. Na XDA už jsou 3 ROM, které se flashují přes MAGLDR. ;)
Ještě podle mě nefunguje A-GPS, kalibrace pohybového senzoru a nevím zatím jak se to změnilo to, že všichni mají stejnou MAC adresu WIFI i Bluettoth adresu zadrátovanou někdy v Kernelu a stejné HW označení telefonu, jak tomu bylo u Haret verze. U Haret verze šlo alespoň změnit WIFI MAC adresu, což zatím MAGLDR neumí, neumí načíst startup.txt

Blister
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát pro 31, 2010 10:12
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Blister » pát pro 31, 2010 10:16

Opět velká gratulace borcům z XDA, na tohle jsem přesně čekal... Po vyzkoušení asi všech možnejch buildů Androida na SD kartě( nejlepší byli RAM verze) jsem se konečně dočkal bootování do NAND. Teď se snad už dočkat jen 720p nahrávání videa :-)

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Milan Pištělka » pát pro 31, 2010 11:01

t.prochazka píše:.... U Haret verze šlo alespoň změnit WIFI MAC adresu, což zatím MAGLDR neumí, neumí načíst startup.txt
To má být upraveno v blízké budoucnosti - jak píše Cotulla:
Future developerment:

*planned to add Haret's startup.txt support for Android SD
*planned to add support of Android boot images (zImage + initrd.gz in raw file)
*fast boot support (?)

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » pát pro 31, 2010 13:32

Tak blízká budoucnost = řádově několik měsíců ;-)

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Radek Hulán » pát pro 31, 2010 13:36

Android na HD2 je na testování dobrý, ale dát si to jako hlavní OS přes NAND? To mi hlava nebere.. Funkčnost ani stabilita tam nebude nikdy taková, jako u oficiální WM6.5 ROM. Pokud někdo chce Android, ať si koupí podobný Desire HD a HD2 prodá, ale v NAND nevidím jediný přínos. Haret je ale super věc.

Scartty
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned dub 11, 2010 19:04
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Scartty » pát pro 31, 2010 14:41

Pár otázek ...

1) Dokázal někdo připojit telefon přes HTC Sync nebo přes Centrum synchronizace ve windows ?

2) Možná trochu demence, ale jak se dostat zpět do magldr ? Přijde mi divné, že pokaždé, kdy si chci nahrát novou nand romku, bych musel znovu flashovat magldr.

2) Celkem se mi líbila funkce v portacích mdeejay - internetová propustka, kdy můžete přes kabel sdílet vaše domácí připojení, když nemáte wifi. Nikde jsem se nedočetl o podobné funkci v nand verzích. Máte někdo lepší info ?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Milan Pištělka » pát pro 31, 2010 15:01

to Scartty:
1. zatím nee
2. do MAGLDR se dostane z vypnutého telefonu držením tlačítka Power(červené) až se úplně zobrazí MAGLDR
Ovšem k flash nové ROMky se nemusí stroj ani vypínat, stačí připojit k PC a pak z adresáře spustit DAF.exe a řídit se pokyny
3. internetová propust(ka) :tlem: je přítomna v ROM, co mám v podpisu

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » pát pro 31, 2010 15:13

:) tak jsem neodolal a znovu nainstaloval MAGLDR.
@Radek Hulán, je to zvědavost co nás nutí zkoušet nové věci
S naději, že tentokrát to už bude ono. Ovšem vždy tu byli lidé
Kteří říkali, že to lepší nemůže být!
:) je to věc ani né vkusu jako spíše nátury!

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » pát pro 31, 2010 16:15

Tak jsem dal dohromady návod na instalaci Androidu do NAND, pro lidi tady to asi není potřeba, ale začátečníkům se to bude hodit.
http://android.atomsoft.cz/navody/insta ... rni-pameti" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (pát pro 31, 2010 16:16) --
Radek Hulán píše:Android na HD2 je na testování dobrý, ale dát si to jako hlavní OS přes NAND? To mi hlava nebere.. Funkčnost ani stabilita tam nebude nikdy taková, jako u oficiální WM6.5 ROM. Pokud někdo chce Android, ať si koupí podobný Desire HD a HD2 prodá, ale v NAND nevidím jediný přínos. Haret je ale super věc.
Mě taky hlava spousty věcí nebere, z toho si nic nedělej, to je normální.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Milan Pištělka » pát pro 31, 2010 16:21

Ten bod 8. je tam navíc. Po nahrání ROM pomocí DAF.exe se restartuje sám.

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti