Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » čtv říj 14, 2010 7:03

ja uz si porad rikam,ze to s tou svoji ROMkou nejak doklepu (ikdyz neni to ono) a nechce se me prechazet na dalsi nove - verim, ze cotulla NAND bude uz brzy..

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » sob říj 16, 2010 14:55

ludkovia prosimvas nemate problem s fotakom pri blesku?????
moj problem je vtom ze ked odfotim s bleskom tak foto je strasne tmava zobrazi sa neaka celena gula cez foto a ked kliknem tak neake bleskia obrazok sluchatka. vie mi niekto pomoct?????

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » sob říj 16, 2010 15:02

Ano máme! Když máš nějaký problém, tak je více méně jisté, že ten problém budou mít i ostatní.

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Rady » sob říj 16, 2010 15:10

No kdyz se pozorne podivas pri foceni, tak uvidis ze je spatna synchronizace blesku a fotaku. Nejprve blikne blesk a vzapeti pote uzaverka fotaku coz zpusobuje tento jev.

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » sob říj 16, 2010 15:46

Pokud někomu nejdou instalovat některé aplikace, zkuste tohle:
http://android.atomsoft.cz/navody/probl ... le-sky-map" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud znáte lepší řešeni, určitě mě to zajímá ;-)

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » sob říj 16, 2010 16:13

a je nieake riesenie ako to spravit abi to fungovalo v poho? ci zatial je treba sa stim zmierit.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob říj 16, 2010 18:30) --

tusim nieco noweee ak sa nemilim.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=790066" onclick="window.open(this.href);return false;

alienvs
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob dub 03, 2010 22:56
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od alienvs » ned říj 17, 2010 21:27

somro píše:zdraim ludia. trosku dlchsie som tu nebol takze som trosku mimo ztoho vsetkeho. ale chccel som sa spitat. stiahol som ten android rozpakoval a vsetki tie subori nakopiroval na ROOT sd carti. naspr som klikol na clrcad.exe ale to vobec nic nespravilo a potom na haret.exe tak ako som to nasiel v navode. lenze hned ako som klikol na haret. tak na displai zobrazuje iba cierno biele ciarki a nic sa nerobi zozaciatku tam v lavo viskocia neake pismentka 1x blikne blesk a konec vie mi niekto poradit kde robim chibu. vdaka
ps gramatiku prosim nekomentovat nefunguje trde i :)
mam ten sami problem uz jsi to nejak rozchodil?

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » pon říj 18, 2010 7:15

zformatovat kartu..nahrat do adresare Android, clcard.exe a pak haret.exe .. musi fungovat

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » úte říj 19, 2010 9:22

Samozřejmě musí být nová RADIO rom, viz. http://android.atomsoft.cz/navody/android-na-hd2" onclick="window.open(this.href);return false;

Pedro1872
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: ned pro 20, 2009 12:26
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Pedro1872 » úte říj 19, 2010 20:08

Dobrý, funguje prosim vas instalace aplikaci z karty? Ja si hodil na kartu nejake programy, ale kdyz si otevru File Manager, tak ty soubory na te karte proste nevidim. Dekuju moc za odpoved

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » úte říj 19, 2010 20:15

Udělej restart...

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » úte říj 19, 2010 20:29

nebo odpoj a znovu pripoj kartu..

Pedro1872
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: ned pro 20, 2009 12:26
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Pedro1872 » úte říj 19, 2010 21:04

Tak po restartu to uz funguje. Ale pokud tam hodim dalsi programy, tak uz je zase nevidim a musim delat restart znova. Prijde mi to trosku hodne divne, pokazde kdyz hodim novej program na kartu, tak restartovat zarizeni.

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » úte říj 19, 2010 21:26

Nevím proč, ale mě to funguje normálně bez restartu.

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » úte říj 19, 2010 21:28

nezapomen ve windows odpojit sd kartu..a pak je to dobre i v tlf..odpojit..pripojit..a melo by to jit bez restartu..holt musime pockat az bude nativni verze od Cotulla (NAND), pak uz to bude oka

-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 20, 2010 10:18) --

tak doposovad jsem pouzival Froyo 3.1 Sense verzi..je vydana 3.2 ..staci prehrat system.ext2 a zImage .. takze jdu testovat - pozitivni je, ze je opraven fotak - blesk (pouziti EVO image)

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » stř říj 20, 2010 18:21

daj linku kde sa da stiahnut. dakujem

alienvs
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob dub 03, 2010 22:56
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od alienvs » čtv říj 21, 2010 15:00

sGalaxycz píše:zformatovat kartu..nahrat do adresare Android, clcard.exe a pak haret.exe .. musi fungovat
super uz to funguje lepereceno fungovalo i pred tim jen kdyz mi nabehla bila obrazovka htc myslel jsem ze je to kaput. Chce to jen chvilu pockat :oops:

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » čtv říj 21, 2010 22:04

kolko minut si asi cakal??????

Uživatelský avatar
sotrava
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 197
Registrován: pon zář 13, 2010 9:08
Zařízení: Oneplus X
Bydliště: Benešov
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sotrava » čtv říj 21, 2010 22:07

Cca 5 min jsem čekal já na hd2

Sent from my HD2 using Tapatalk

react
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: sob čer 14, 2008 10:01
Bydliště: Brno

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od react » čtv říj 21, 2010 22:09

Já čekal poprvé tak 5-10 minut. Potom už to jde rychle, tak 0,5-1 min.

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti