Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » ned říj 10, 2010 20:20

očividně NE

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Rady » pon říj 11, 2010 6:38

U vsech poslednich portaci mi vypadne zvuk a tak neslysim zvoneni, hovor a ani jine systemove zvuky. Instalaci mam na win 1.66 radio 2.12.50. Nevite nekdo v cem muze byt problem?

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » pon říj 11, 2010 8:15

poustis pred haret ten druhy exe na zvuk?

jinak doufam, ze Cotula pracuje hlavne na Android bootu, ikdyz mit moznost vyberu i na WMP7, kdo to bude mit..skveleeeee

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Rady » pon říj 11, 2010 8:17

jj poustim, ted jsem ale zjistil ze kdyz udelam hard reset a nic neinstaluji, tak nadroid nabehne a zvuk zatim nevypadl. Ted zjistit co to ve win dela.

edit: problem vyresen, stacilo vypnout zvukovou odezvu při dotyku displeje (Screen taps)

darny
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon bře 30, 2009 8:04
Zařízení: HTC

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od darny » stř říj 13, 2010 13:31

sGalaxycz píše:jeste si zkontroluj jakou mas verzi radio - pri bootu tlf ukazuje dole vlevo

jeste mam jeden dotaz: mate nejak orezane Windows pod Android? Vypnute HTC Sense? Kdyz ano muzete popsat i navod..diky
Jo, mám Energy.Leo.COM2.Barebones WM Build.For.Android. k tomu FroyoStone Sense V3.1.7 a paměť (data.img InfraRecorder disc image) na 1G. Ještě jsem do složky Android nakopíroval k zImage zImage htcleo latest a zImage htc leo usbhost latest. Všechno chodí jak zběsilý a jsem naprosto spokojený.

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » stř říj 13, 2010 13:32

muzes dat komplet nekam svoji verzi, ktera lita jak zbesila - mimo data.img

diky moooooc

darny
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon bře 30, 2009 8:04
Zařízení: HTC

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od darny » stř říj 13, 2010 13:50

No vždyť to je vše popsané i s verzemi. Jen jsem nedal linky, jelikož si je nepamatuji. Ale četl jsem a četljsem a googlil jsem. Jinak se zkus podívat sem: http://wmmania.cz/forum/145/34712/387100/#p387093" onclick="window.open(this.href);return false; a sem: http://wmmania.cz/clanky/navody/jak-spu ... id-na-hd2/" onclick="window.open(this.href);return false;. :-)
Na to, že je to jen portace chodí rychleji, než WM. (Alespoň mě, je to samozřejmě jen sub.názor)

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Rady » stř říj 13, 2010 14:20

Odzkousel jsem vsechny posledni portace android a nejlip se osvedcila FroyoStone Series V3.1 tu take pouzivam a win zapnu jen pro navigaci.

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » stř říj 13, 2010 14:26

to jsme na tom stejne..proc zapinas win pro navigaci? v drivejsich realese me chodila i navigace, je pravda, ze v teto me nechodi..nechytne se gps

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Rady » stř říj 13, 2010 14:36

Nevim jakou navigaci jsi pouzival, ale ja z mnoha navigaci co jsou na trhu za plnohodnotnou navigaci povazuji TT, IGo-Primo a Garmin. Tak pokud mam dobre informace, tak v androidu ani jedna z jmenovanych zatim nejede.

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » stř říj 13, 2010 14:43

to je na debatu..TT se svyma staryma maapama asi neeeee..a to bysme mohli pokracovat, ale to je na debatu jinam. Myslel jsem jestli neni duvod GPS pod android nebo tak>.oka..diky

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Rady » stř říj 13, 2010 14:48

Mapy mam nove, nebot necekam az mi je nekdo proda :-D GPS jde bez probelmu. Jakou jsi u android pouzival navigaci?

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » stř říj 13, 2010 14:55

sygic,ale o tom se opravdu nechci bavit - me zajimaji jen verze Android, popripade NAND..

OT: a to jdou nove mapy TT do stare verze TT, kdyz uz nekolik let TT nevydal verze pro PDA/WIN? ale nemusis na to odpovidat nebo jen prosim pres PM..tady chci opravdu osobne resit jine veci - viz. vyse

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Rady » stř říj 13, 2010 15:04

Ja nevim co TT ofic. vydal, ale pri trosce sikovnosti se daji sehnat aktualni verze. Ted uz spis sleduji IGO- Primo a na moto pouzivam pro zmenu Garmin Zumoo 550 (to je ale des). Jinak Sygic jsem kratce zkousel , ale nejak mne to nenadchlo.
Holt musime vydrzet :tlem:

pyriah
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: úte zář 16, 2008 22:46
Zařízení: HTC HD2

Re: Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od pyriah » stř říj 13, 2010 16:20

No tak dneska Cotulla psal na svém twiter kanálu , že vyřešil další problém týkající se nand ROM androida ... konkrétně spotřeba v klidu ... snad už se brzy dočkáme Nand :)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Rady » stř říj 13, 2010 17:50

No uz aby to bylo :)

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » stř říj 13, 2010 19:27

rady4 píše:Ja nevim co TT ofic. vydal, ale pri trosce sikovnosti se daji sehnat aktualni verze. Ted uz spis sleduji IGO- Primo a na moto pouzivam pro zmenu Garmin Zumoo 550 (to je ale des). Jinak Sygic jsem kratce zkousel , ale nejak mne to nenadchlo.
Holt musime vydrzet :tlem:
motonav mam a v pohode dost slusne funguje.

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Rady » stř říj 13, 2010 19:30

v androidu?

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » stř říj 13, 2010 19:39

jasne ze v android

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Rady » stř říj 13, 2010 19:40

muzes mi prosim poslat nejake info na SZ? diky moc

-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 13, 2010 23:23) --

Somro diky, Igo uz mi bezi. Ted jeste dostat android do ROM a jsem spokojeny :grin:

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů