Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od YAMATO » pát zář 24, 2010 11:38

t.prochazka píše:Já používám NetCounter a skvělý Call Meter NG. Oba na mattc Leo + Froyo w/Sense 1.7. Přešel jsem akurát nedávno na PPP verzi a teď fakt koukám, že NetCounter přestal od nějaké doby počítat, mám tam za posledních 7 dní 0 na mobilní data (wifi počítá stále). Call Meter NG funguje stále. Půjde tedy zřejmě o změnu v Kernelu (Nexus->Evo) a změnu RMNET nad PPP. Možná jen o chybu v EVO kernelu. mdeejay Froyo Sense v. 2.2 také začal používat EVO kernel.

Btw. Když už máš tento build, jak rychle ti nabíhá GPS? Mě o dost pomaleji než na WM s před stáhnutými asistenčními daty. Tudíž usuzuji, že mi to před stažení nefunguje.
Dík, zkusím to, to jsem neznal. GPS opravdu nic moc. Naštěstí to mám jen na ozkoušení, takže mi to nevadí.

Mimochodem, koukám, že ani v Androidu to s polohou není 100 %, teď mi už druhý den v žádné z versí nejde.

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od hil » pát zář 24, 2010 20:18

pepe111 píše:konečne niečo stabilnééééééé beží super nezamrza všetko ok
Je to tak, konečně mi jede Tower Raiders bez zamrzání displeje! :-)

Akorát mě štve, že každá portace si vymyslí jinou MAC adresu...

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » sob zář 25, 2010 9:08

zdraim ludia. trosku dlchsie som tu nebol takze som trosku mimo ztoho vsetkeho. ale chccel som sa spitat. stiahol som ten android rozpakoval a vsetki tie subori nakopiroval na ROOT sd carti. naspr som klikol na clrcad.exe ale to vobec nic nespravilo a potom na haret.exe tak ako som to nasiel v navode. lenze hned ako som klikol na haret. tak na displai zobrazuje iba cierno biele ciarki a nic sa nerobi zozaciatku tam v lavo viskocia neake pismentka 1x blikne blesk a konec vie mi niekto poradit kde robim chibu. vdaka
ps gramatiku prosim nekomentovat nefunguje trde i :)

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od hil » sob zář 25, 2010 16:40

Předpokládám, žes to nakopíroval na SD do složky /Android.
Nech to chvíli být, mě tahle portace taky dělá "bílé čáry" místo (stejně nečitelného) výpisu řádků.
Poprvé to trvá dost dlouho.

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » sob zář 25, 2010 17:10

co je to trusku dlhsie?? pretoze uz sa to akosik rozbehlo ale ide to uz asi 20 min. a vkuse tam nabiehaju len neake cisla npr 103,090577 ACR=4228 FL=1256 RAAC=96 takto vizera jeden riadok a potom podnim su dalsie len s inimi udajmi len vravim uz asi 20 minut to tam nabieha

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » sob zář 25, 2010 17:33

máš HSPL a jinou RadioROM?

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » sob zář 25, 2010 17:33

ano mam tam miriho elegance romku
uz to ide hodinu. to asi neni v poriadku ze?

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » sob zář 25, 2010 17:35

aha... máš dobře sformátovanou sd kartu?

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » sob zář 25, 2010 17:38

neformatoval som je teras ale vsetko co mam na karte mi normalne fici v mobile. takze mislim ze funguje ok.

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » sob zář 25, 2010 17:41

tak si přečti někde návod jak se má nabootovat! Tady nejde o to jestli ta karta funguje nebo ne, ale o to jak jí máš zformátovanou!

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » sob zář 25, 2010 17:43

posledna veta pred timi cislami je

Can t access tty: job control turned off

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » sob zář 25, 2010 17:46

Jak říkám. Najdi si návody jak se to má bootovat.

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » sob zář 25, 2010 17:49

ved nasiel som navod ale nikde neni pisane otom ze treba robit nieco s kartou. ak mas presni navod prosim pomos daj link. dakujem.

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » sob zář 25, 2010 18:03

Já návod nemám. Problém jsem neměl už od prvního buildu. Kartu zkus zformátovat na FAT32.

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » sob zář 25, 2010 18:08

ved nato to mam sformatovane odjakziva

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » sob zář 25, 2010 18:22

No tak máš buď smůlu nebo nevím. Zkus počkat jestli se nenabootuje. Jaký používáš build? Doufám, že do rootu karty dáváš složku android

Peter TAGTGREN
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pát pro 11, 2009 16:29
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Peter TAGTGREN » sob zář 25, 2010 19:26

Subory Androidu skopiruj nie do rootu ale do zlozky Android ktora je v roote a skontroluj textak STARTUP.txt, riadok set cmdline "rel_path=Android". Ak mas za = nieco ine tak to prepis na Android a malo by to fachat :wink:

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » sob zář 25, 2010 22:42

kdyz pripojim tlf k PC jako disk..prekopiruju neco na kartu, vytahnu usb, zapnu astro a soubory tam nejsou - nechapu? napada vas neco?

EDIT: tak soubory se me vzdy ukazou az po restartu celeho Androidu - jde toto nejak vyresit? deje se Vam to take?

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » ned zář 26, 2010 9:31

mam ten isti problem dam na kartu subor a musim resetnut hd2. ale zakazdim sa mi spusti wm nie android. musim vzdi spustit android cez ten subor co prvi krat ked som to instaloval ci da sa to aj neako richlejsie??

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » ned zář 26, 2010 10:15

sGalaxycz píše:jeste jeden dotaz:
1. pouzivam FroyoSense V2 a dneska me nabidl HTC aktualizaci systemu..to asi neinstalovat, ze ne?
2. po pripojeni pres USB vidim kartu v tlf jako dalsi disk, ale kdyz tam neco nakopiruju Astro to nevidi..v telefonu to neni :-(

ad Windows Mobile: No ponevadz bezi porad Android jaksi nad Windows Mobile neni opravdu lepsi nejak orezat Windows Mobile? Alespon vypnout HTC Sense?
ad 1. Nevím, zkus to a dej vědět ;-)
ad 2. Dal jsi před odpojením ukončit disk ve Windows? On je to obecně problém vzhledem k tomu, že Android beží s SD karty nemůže ji úplně odpojit, takže ji tak nějak odpojuje jen částečně a je nutné to korektně ukončovat i ve Windows.

Android neběží pod Windows. Pouze z něj zavede linuxový kernel a Windows úplně ukončí, Android má pro sebe celou RAM a přímý přístup k HW, nejde o žádnou emulaci, virtualizaci a pod. Už se pracuje na možnosti bootovat Andoidra přímo z boot loaderu, je to ale řádově těžší než bootovat z Windows.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned zář 26, 2010 11:18) --
somro píše:ved nasiel som navod ale nikde neni pisane otom ze treba robit nieco s kartou. ak mas presni navod prosim pomos daj link. dakujem.
Já z SD kartou nic nedělal, nicméně mám ji naformátovanou na FAT32 už z dřívější doby a přiznám se že nevím
Můj návod je zde: http://android.atomsoft.cz/navody/insta ... idu-na-hd2" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsou tam i odkazy na další návody na XDA.

Osobně se mi moc nelíbí, že u nového kernelu už vypnuly ten výpis průběhu bootování do konzole, přišlo mi to hodně efektivní a daleko lepší, než nějaké logo :-(

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host