Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » ned zář 19, 2010 18:17

Pro mě to tedy problém rozhodně není. Zvykl jsem si na to už asi po týdnu užívání Androidu na HD2. :)

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od hil » ned zář 19, 2010 18:22

Přesně tak, zvykl jsem si na to tak, že teď často marně ve WM mačkám např. tlačítko back...

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od YAMATO » ned zář 19, 2010 18:27

No zrovna toto mi přijde jako nejmenší problém, i když sensory by asi z mého pohledu byly taky lepší (mě nevadily ani na HD1). Spíš je nezvyk, oproti WM Sense nadopovaném Co0kieHomeTabem, že se v Androidu nevejde tolik věcí na Home. Mám tam hodiny s počasím, datumem a budíkem, dvě události z kalendáře, hudební přehrávač a 5 rychlých odkazů (a potáhnutím vzhůru 20) + samotné ikony dalších Sense karet...a tohle prostě na Android Home nenarvu.

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » ned zář 19, 2010 18:40

Já používám také LauncherPro Plus a plochy mi stačejí dvě. :D Na jedné počasí, Twitter (velký), 4 zástupci a na druhé ovladač senzorů, YouTube a FaceBook. :) Nemám na Androidu nic, co by mi extrémně z WM chybělo. :)

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » ned zář 19, 2010 18:57

Taky jsem přešel Na Launcher Pro:
http://picasaweb.google.com/tomas.proch ... fulWidgets#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale přiznám se, že Cookie Home Tab mělo něco do sebe a docela bych ho na Androidu přivítal.
I když myslím, že s Launcherem Pro se k tomu dá velice přiblížit.
Pro ty, co neví, jak vypadá Cookie Home Tab:
http://picasaweb.google.com/tomas.proch ... 6621886514" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od YAMATO » ned zář 19, 2010 18:59

No to mi rozhodně nestačí. Ale já to kdyžtak nějak pořeším :-)

Mimochodem, Sense v Androidu nakonec není zas tak špatné, jak jsem myslel, některé vidgety jde zmenšit, takže se to dá docela použít. Ovšem LauncherPRO je LauncherPRO.

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od hil » ned zář 19, 2010 19:01

na android jsou taky aplikace "more icon"

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » ned zář 19, 2010 19:04

No, osobně bych chtěl Cyanogen MOD romku se skinem jako je Vat Sense s těmahle ikonama v taskbaru a s dialerem, kontakty a dalšíma aplikacema s HTC Sense.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned zář 19, 2010 20:07) --

@JackalJackal: Ještě jde udělat screenshot přes vývojové prostředí Eclipse s nainstalovným SDK, když se mobil připojí přes USB a v nastavení je povolen režim ladění. Taky by na tohle mohl někdo napsat nějakou aplikaci, aby nebylo nutné instalovat SDK jen kvůli screenshotu. I když podpora přímo v telefonu by byla nejlepší. I když osobně si neumím představit, že bych na telefonu neměl root, to bych s tím nemohl vůbec nic dělat :-(

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » ned zář 19, 2010 19:17

V mé, aktuálně používané portaci Androidu na HD2 Cyanogen MOD je a já jen zírám, co to všechno umí. :)

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od YAMATO » ned zář 19, 2010 19:25

Mimochodem, je nějaká aplikace na zkrytí ikon nepotřebných aplikací?

A na nenačítání obrázků z určitých alb (Cocerů z hudby atp.)?

Cyanogen je super i rozšířenými možnostmi nastavení.

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » ned zář 19, 2010 20:19

A co říkáte na toto? :D

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » pon zář 20, 2010 5:38

@JackalJackal: K rootu, tady nejde o možnost nahrávat nové ROMky, ale o další věci, screenshoty počínaje, rchlý backup, atd.
YAMATO píše: Mimochodem, je nějaká aplikace na zkrytí ikon nepotřebných aplikací?
A na nenačítání obrázků z určitých alb (Cocerů z hudby atp.)?
Cyanogen je super i rozšířenými možnostmi nastavení.
TitaniumBackup umí zmrazit jakoukoliv aplikaci, tak že dočasně úplně zmizí, jde tak zmrazit i systémovou aplikaci, kterou z nějakého důvodu nechce používat, ani ji složitě mazat se systému, já tak zrušil třeba ten HTC Peep

Standardně se neprohledávají složky, které začínají . nebo v sobě obsahují soubor .nomedia (klidně prázdný) (přidal jsem tip)

K Cyanogenu, já taky zkoušel pár CM6 buildů a umí to fakt moře věci, ale ještě nikdo neudělal mix CM6 + Sense.

Od WM mě mimichodem donutil odejít i jeden problém s tím, že mě tak po půl až jednom dni nešlo spustit žádnou aplikaci, protože každá řvala, že došla pamět, i když systém ukazoval více jak 100MB volné paměti RAM, bylo nutné provést restart a pak jsem klidně mohl spustit zase i 20 aplikací současně. Na čisté ROMce to nedělalo, takže to asi způsobila nějaká aplikace nebo PIM data. Tak jsem si řekl, že než trávit týden tím, že budu postupně zkoušel instalovat každý den až dva jednu aplikaci a testovat zda to náhodou nezačalo blbnout, zkusím raději Androida.

jarysek120
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: sob úno 14, 2009 9:52
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od jarysek120 » pon zář 20, 2010 8:17

jakou verzi Androidu pouzivate?? se spusti primo z wm??

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od hil » pon zář 20, 2010 9:20

prcek15 píše:V mé, aktuálně používané portaci Androidu na HD2 Cyanogen MOD je a já jen zírám, co to všechno umí. :)
To je verze na tom tvým webu http://www.androidnahd2.mobilecentrum.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;?

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Libunda » pon zář 20, 2010 9:57

... téma pročištěno, flame odstraněn ...

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » pon zář 20, 2010 11:26

to hil:
To, co tady uváděl prcek15, bylo dnes v noci aktualizováno na verzi 1.4. Ke stažení zde.
Vypadá to na zatím nejlepší portaci, ale to potvrdím, až to vyzkouším. Je tam možnost už ve startup.txt nastavit spoustu věcí.

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » pon zář 20, 2010 13:26

Ano, je to ono. Za necelou hodinu aktualizuji verzi 1.4 na http://www.androidnahd2.mobilecentrum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;, až se tak stane, sepíšu o tom bleskovku na mých stránkách. :) Mimochodem je už venku první portace ROMky z Desire HD na HD2. Více zde, kde o tom píše Jirka. :)

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » úte zář 21, 2010 7:10

predne musim rict, ze jsem se k HD2 dostal nahodou..mam svuj tlf v reklamaci, ale po tom co jsem si do HD2 nahral Android premeyslim, jestli se ke staremu tlf vubec vratim. Genialni..vcera jsem zkousel starsi ROMku (FroyoStone_Sense_V2.7z) a musel jsem to tedy prestat pouzivat, protoze se me stavalo, ze kdyz uspim tlf (zamknu) HW tlacitkem cervneho sluchatka, tak se me nekdy nechce odemnkout (rozsvitit)..

ted jdu na ROM 1.4 uvidime..kazdopadne jsem docela nadsen vyvojem..

tak na 1.4 ROM me tedy chybi docela HTC Sense :-( ... jinak stve mez, ze pri zkouseni dela znova znova img a musim vse nastavovat znova..a kdyz vyjde novy build toho sameho..tak znova?

MK3HD2
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned zář 19, 2010 14:22
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od MK3HD2 » úte zář 21, 2010 19:43

Čau, používám - podle mého názoru - nejpovedenější odnož Androidu
[BUILD UPDATE]★09.16.2010★HyperDroidV1.5★CM6★michyprima's R11+AXI★Fast,Stable,Latest★

a chci se zeptat jestli nevíte v čem může být chyba. Používám navigaci Sygic Mobile Maps 10 ale pod androidem se zapne jen v takovém okně jakoby...pod win. mob. je to bez problému. Nevíte někdo jak by to šlo nastavit?

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » stř zář 22, 2010 7:18

podle ceho je nejpovedenejsi? a lze nejak prehazet nastaveni z ROMky do ROMky?

me zatim zlobi porad to probouzeni ze zamknutehotlf..zmacknu jakykoliv tlacitko a trva to 2sec. nez se objevi odemykaci obrazovka..nekdy dyl ;(((

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host