Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Toomass
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte úno 01, 2011 18:38
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Toomass » úte úno 01, 2011 18:46

zdravim lidi, dnes se mi podaril nahrat do meho hd2 android 2.2, ale muj cil byl MDJs_CyanogenMod7_v.2.6_NAND_A2SD+ jenze nemuzu ted postupovat jako predtim kdyz sem flashoval z WM na androida 2.2...v bootloaderu kdyz pouziju USB Flasher tak nemuzu v pc flashnout MAGLDR113 a tim padem tam nikdy nedam androida 2.3.1..predtim mi to slo a ted se to chova jako kdyby nebylo usb pripojeno:( zkousel sem restart dat do jinyho usb a nic...dokonce mi to nejde flashnout ani z5 na wm, ani ofiko roma tam nejde ..vzdy kdyz spustim ROM update utility napise to "check the following" 1.The PDA phone is connected to the USB cradle/cable
2.the usb cradle/cable is connected to pc

pritom to mam pripojeny:(

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od hil » úte úno 01, 2011 22:34

zkus jiný pc. Mě to kvůli bůhvíčemu z mýho vším možným přeplněným compu taky nešlo. Z notebooku se to chytlo v pohodě.

Toomass
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte úno 01, 2011 18:38
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Toomass » stř úno 02, 2011 13:03

tak se mi tam podarilo vratit z5 WM...ted bych potreboval poradit kde stahnout Google Android 2.3.1 Gingerbread
-CyanogenMOD7 v2.6 pac z toho odkazu na xda developers to njde, nejde mi to rozbalit hazi to chyby

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Milan Pištělka » stř úno 02, 2011 15:53

to Toomass:
Z této stránky jsem to teď zkusil stáhnout a rozbalilo se to bez problémů.
Tady je pěkný přehled všech buildů.

Toomass
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte úno 01, 2011 18:38
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Toomass » stř úno 02, 2011 17:08

diky...vyreseno, sracilo stahnout nenjnovejsi 7-zip

-- doplnění předchozího příspěvku (stř úno 02, 2011 17:09) --

zajima me vas nazor na fotoaparat v tom androidu 2.3.2 , me pride dost hnusnej, zlatej fotak na WM...tady je ten obejktiv orezanej a vyfoti to mensi nez prez cely displej:/

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Libunda » čtv úno 03, 2011 8:57

Pánové, jaký je rozdíl mezi 2.3.1 a 2.3.2 ??

Toomass
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte úno 01, 2011 18:38
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Toomass » čtv úno 03, 2011 17:08

lidi jak natom ste s baterkou? po nahrani toho androidu 2.3.2 cyanogen v2.6 od mdj...baterka vydrzi dost malo...strasne rychle se vybiji a taky mi nefacha 3G :(

čiko
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon pro 25, 2006 23:34
Zařízení: Blackberry Z10
Bydliště: Bašť
Kontaktovat uživatele:

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od čiko » čtv úno 03, 2011 18:24

Jaky mas Radio?

filini28
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon dub 05, 2010 12:40
Zařízení: htc hd 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od filini28 » čtv úno 03, 2011 19:29

Občas se mi hřeje jako pra.e,občas je to zabržděný pri prvnim stisku neceho..Jinak se mi to libi moc...
Baterku to zere,mam jednak aktivni tapetu a nejsem sporivy co se tyka aktualizaci,atd,nesetrim.

Jesus
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát led 28, 2011 0:06
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Jesus » ned úno 06, 2011 22:22

Ahoj, uz neviem co robit :D chcel by som si nastalo nahodit do mojej HD2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=881937" onclick="window.open(this.href);return false;. Mam tam teraz neaky podobny android, ktory vyuzíva EXT4 na aplikace. Mam tam HSPL 2.08 MAGLDR 1.11, Uz som spravil 2 particie ext4 (jedna 1,5GB druha 512 MB presne podla navodu) ale problem je ze kazdy android sa neako inak instaluje. Tento co tam chcem dat ma tam Haret a este neaky subor .exe ale neako to neviem spustit. Ak by sa vam podarilo napisat navod krok po kroku tak by som bol moc moc chapy :D a hrozne vdacny. ak by ste mi napisali este aj config.txt pre najvhodnejsiu konfiguraciu tak uz neviem co by som spravil :D Vopred dakujem borcom co v tom maju prehlad za pomoc.

Toomass
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte úno 01, 2011 18:38
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Toomass » pon úno 07, 2011 15:12

čiko píše:Jaky mas Radio?


mam 2.15.50.14 ...a magldr 1.13

-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 07, 2011 15:13) --

naky rady co udelat kdyz mi nejde na tom androidu 2.3.2 MDJ 2.6 3G ?

Burster
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: čtv pro 10, 2009 18:45
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Burster » pon úno 07, 2011 17:58

Jesus píše:Ahoj, uz neviem co robit :D chcel by som si nastalo nahodit do mojej HD2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=881937" onclick="window.open(this.href);return false;. Mam tam teraz neaky podobny android, ktory vyuzíva EXT4 na aplikace. Mam tam HSPL 2.08 MAGLDR 1.11, Uz som spravil 2 particie ext4 (jedna 1,5GB druha 512 MB presne podla navodu) ale problem je ze kazdy android sa neako inak instaluje. Tento co tam chcem dat ma tam Haret a este neaky subor .exe ale neako to neviem spustit. Ak by sa vam podarilo napisat navod krok po kroku tak by som bol moc moc chapy :D a hrozne vdacny. ak by ste mi napisali este aj config.txt pre najvhodnejsiu konfiguraciu tak uz neviem co by som spravil :D Vopred dakujem borcom co v tom maju prehlad za pomoc.
Myslim si ze jsi si stahnul verzi pro spusteni z SD karty, zatimco jak je videt ty ji asi chces flashnout. Nejaky zakladni info najdes zde http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=162&t=22957" onclick="window.open(this.href);return false;

Jesus
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát led 28, 2011 0:06
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Jesus » úte úno 08, 2011 11:51

No to ma tiez napadlo, lenze oni pisu ze je to aj na NAND verzia (iny download som tam nenasiel k tej 3.4. No neviem budem dalej cakat ci nevydaju dalsi :) ale aj tak ti dakujem. Len mi este nieje jasne naco tam robia dve particie ext4 pretoze to naflashuje na tu 512 MB ext4 a interna pamet je zbytocna a nevyuzita. (asi by bol sviznejsi keby bol ten system v internej)

-- doplnění předchozího příspěvku (úte úno 08, 2011 13:30) --

Tak uz je tam spravny system :)

Toomass
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte úno 01, 2011 18:38
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Toomass » úte úno 08, 2011 20:23

lidi nevite jak dostat sygic mobile navigaci do toho androidu 2.3 ? ...do 2.2 to jde lehce protoze kdyz pripojite usb tak se vam otevre tel v tom programu ale u androida 2.3 kdyz pripojite usb mate to jen jako flashku bez programu

čiko
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon pro 25, 2006 23:34
Zařízení: Blackberry Z10
Bydliště: Bašť
Kontaktovat uživatele:

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od čiko » stř úno 09, 2011 14:30

To rozdělování karty u každé romky jinak už mě taky se.e. Ještě navrch, když ve win musím ext4 dělat pomocí GParted, tudíž pokaždý restartovat noťas. Jako u blbejch.

lotr
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: čtv úno 10, 2011 10:33
Zařízení: SG NOTE 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od lotr » čtv úno 10, 2011 11:00

Nainstalujte si např. WMware a do něj Ubuntu (má v sobě GParted,Linux se občas hodí).Tím spustíte virtuálně Ubuntu,tak nemusíte neustále restartit
Toomass: zapnu úložiště USB,nakopčím .apk Sygic,spustím přes explorer a jedu.

čiko
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon pro 25, 2006 23:34
Zařízení: Blackberry Z10
Bydliště: Bašť
Kontaktovat uživatele:

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od čiko » čtv úno 10, 2011 12:45

WMware je ale placený software, že?

lotr
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: čtv úno 10, 2011 10:33
Zařízení: SG NOTE 2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od lotr » čtv úno 10, 2011 17:06

Ano,je placený,VirtualBox je zdarma

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 993
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Radek Hulán » čtv úno 10, 2011 17:08

čiko píše:WMware je ale placený software, že?
VMware Player je zdarma, pouze Workstation je placená. Player ti stačí.
http://www.vmware.com/products/player/" onclick="window.open(this.href);return false;

Toomass
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte úno 01, 2011 18:38
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od Toomass » čtv úno 10, 2011 19:20

nevite proc mi na androidu 2.3 cyanogen mod 7 v2.6 nejde 3G ?? docela me to stve kdyz mam neomezenej net....

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti