Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » pát pro 31, 2010 16:25

Však já nepsal, že je nutný restart dělat manuálně, já jsem psal že po restartu se zvolí... Nebo se to po restartu i rovnou samo spustí? To už si teď nejsem jistý. Jinak ale rozhodně díky za feedback.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » pát pro 31, 2010 16:28

:) měří někdo tu spotřebu? Zdá se mi úplně super!
Nemám rád sense v Androidu tak jsem si sestavil
Plochy podle sebe a jsem spokojený!

pavlis
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob lis 20, 2010 7:46
Zařízení: HTC HD2 (NAND Desire HD)

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od pavlis » pát pro 31, 2010 16:30

mam par mesicu od hudysse HD2 a dnes rano kdyz jsem koukl po delsi dobe na xda tak jsem neodolal. Jedu ted na NAND verzi z desire HD a zatim jsem nenarazil na jedinej problem. predtim jsem dlouhodobe jel na haret verzich a dnes jsem WM definitivne pohrbil. K wm jsem se vracel jen kvuli iGO8 ale amigo v androidu ci copilot jsou pouzitelne takze sbohem WM a oslavujme novej tel HTC Desire HD2 :-D
spotreba u me lehce lepsi jak haret, dostanu se i pod 6mA (na xda nekdo psal ze mel i 2mA)

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » pát pro 31, 2010 17:38

Jsou to mA a odkud ten údaje bereš s CurrentWidgetu? A jak?

pavlis
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob lis 20, 2010 7:46
Zařízení: HTC HD2 (NAND Desire HD)

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od pavlis » pát pro 31, 2010 17:45

jj z CurrentWidgetu a divam se jen po par minutach od uspani. tak vidim posledni hodnotu a nebo si zapinam logovani na nejakej cas, ale zatim jsem to nedelal. takto se pohybuji kolem 4mA s haretem jsem byl kolem 8mA se zaptnutyma datama a aktualizacemi.

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od prcek15 » pát pro 31, 2010 18:01

Nabíjení z USB: cca 300mA
Nabíjení ze zásuvky: cca 800mA
Vybíjení při standby: cca -6mA
Vybíjení při používání: cca -100mA

Takže to přes den vydrží. ;)

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » pát pro 31, 2010 18:04

CurrentWidgetu teda moc nevěřím...

pavlis
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob lis 20, 2010 7:46
Zařízení: HTC HD2 (NAND Desire HD)

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od pavlis » pát pro 31, 2010 18:10

imho neni dulezite nakolik jsou ty hodnoty realne, ale pro pocatecni zjisteni zravosti dane rom funguje skvele. samozrejme pak realnej provoz uvidime. ale uz s posledni haret rom jsem byl na 2 dnech (meho pouzivani) takze ted to vypada ze to horsi nebude

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od RejPal » pát pro 31, 2010 18:33

Radek Hulán píše:...ale dát si to jako hlavní OS přes NAND? To mi hlava nebere.. Funkčnost ani stabilita tam nebude nikdy taková, jako u oficiální WM6.5 ROM. Pokud někdo chce Android, ať si koupí podobný Desire HD a HD2 prodá, ale v NAND nevidím jediný přínos. Haret je ale super věc.
A zkoušel jsi to prakticky? Určitě ne!
Tohle má jednu analogii: tyto stránky podle mého rejpavého pohledu budou vbrzku následovat stránky ce4you!
Tzn. konec. Proč? Jsou zde podobní machři jako nick "Zdenek Malinsky" na Ce4you: ten skončil se svými znalostmi na WM 2003 a co příspěvek/rada to skutečná "perla" (myslím že i jeho působení ty stránky posílají dnes a denně do věčných lovišť). Něco podobného vytváří zde soudruh koumes. Ve chvíli jak bylo jasné, že jeho kámoš htcjirka se sekl, tak radši téma poměrně pěkně se rozvíjející zamkl! Super odborník - stačí se podívat na jeho podpis! Nečekám, že by můj příspěvek zde nějak dlouho vydržel, ale to nevadí. Za toto mi to stojí. Děkuji za pozornost a hlavně zdraví v novém roce 2011.

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Rady » pát pro 31, 2010 19:18

Po dennim pouzivani nadroid NAND se vracim zpet k Androidu na SD karte. Problem s nedostatkem pameti je zatim neresitelny a tak radeji budu casteji nabijet a jeste k tomu muzu pouzivat WM.

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od prcek15 » pát pro 31, 2010 19:27

DHD ROM v0.3: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893675" onclick="window.open(this.href);return false; s více interní paměti (200MB). ;)

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Rady » pát pro 31, 2010 19:37

No tu jsem mel od rannich hodin nainstalovanou.

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od prcek15 » pát pro 31, 2010 19:59

v0.3? Ta je tam až od 19:00. :D A ještě ani neni douploadovaná (neni link). Bude až zítra. Měl si asi v0.2.

pavlis
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob lis 20, 2010 7:46
Zařízení: HTC HD2 (NAND Desire HD)

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od pavlis » pát pro 31, 2010 20:05

mno sam mam 2ku a 20MB navic neni reseni. ale osobne nevidim duvod proc by a2sd nemelo bejt rozchoditelne. me zbejva s vetsinou mych app cca 30MB takze zatim good:)

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Rady » pát pro 31, 2010 20:32

Zrejme ano, ale i tak ten problem nevyresi ani tato posledni verze.

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » pát pro 31, 2010 22:16

No, já mám teď na SD kartě 1GB data.img a zbývá mi cca 250MB volného místa.
Takže A2SD je pro mě jediná cesta. Ta interní paměť mohla být alespoň 2GB :-(
Ale já bych teď hlavně potřeboval aby šlo s MAGLDR spouštět Android s SD karty :-(

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Milan Pištělka » pát pro 31, 2010 22:37

Problém s nedostatkem paměti je tady už od dob počítačového pravěku, kdy nějací dovedové rozhodli, že 640 kbytů operační paměti u PC bude stačit nejméně deset let. (Pamatuji si to jako dnes).Kudy se ubíral vývoj, víme všichni. :tlem:

Z nějakých podivných důvodů mi nejde přenášet aplikace na kartu. Přitom včera to šlo. Zahlásí mi to, že přesunutí aplikace se nezdařilo. :-( Setkal se s tím někdo?

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od prcek15 » pát pro 31, 2010 22:50

@t.prochazka To jde. V MAGLDR je možnost nabootovat Android z SD karty.

@Milan Pištělka Pokud jsi z minulé ROM neodstranil složku .android_secure, tak ti to půjde až napodruhé. Zkus to přesunout nadvakrát. (Jednou ti to zahlásí chybu, dej OK a podruhé už by to mělo jít) ;)

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » pát pro 31, 2010 22:58

@prcek15 A zkoušel jsi to reálně? Mě se úplně všechny romky při spuštění s SD karty zaseknou, úplně zamrznou. Přes haret.exe normálně naběhnout, přes MAGLDR ne.

pavlis
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob lis 20, 2010 7:46
Zařízení: HTC HD2 (NAND Desire HD)

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od pavlis » pát pro 31, 2010 23:19

tak jsem pres froyo presun na sd presunul nejvetsi zrouty na kartu a razem mam 70MB. Neni to idealni, nepresune se vse, ale aspon neco. Dalsi krok spec. ext2/ext3 partisna s a2sd by se mela zakomponovat spolu s rom tak je treba dat dev trosku casu, myslim ze pak to bude ok.

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host