Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » pát pro 24, 2010 12:11

skusal niekto rom HD2ONE??? ako mam sinchronizovat tel s pc ked po zapojeni kabla nemam moznost sich tak ako na inej romke??

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » sob pro 25, 2010 16:35

Právě jsem nainstaloval HD2ONE Opravdu dobrý.
:) Zajímavost připojil se na mou wifi aniž jsem zadal klíč náhoda?!

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 407
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od gulii » sob pro 25, 2010 18:45

Už se to blíží pánové!!!

http://www.youtube.com/watch?v=MJugZtIZVwc" onclick="window.open(this.href);return false;

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » sob pro 25, 2010 18:47

to slawski:
To není náhoda. Pokud se neinstaluje na čistou kartu, tak tam někde něco zůstává, a některá nastavení se načtou z předchozího buildu. Už se mi to taky několikrát stalo.

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » sob pro 25, 2010 20:52

Nastavení hesla k WIFI AP nemůže být jinde než v data.img.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob pro 25, 2010 20:53) --
gulii píše:Už se to blíží pánové!!!

http://www.youtube.com/watch?v=MJugZtIZVwc" onclick="window.open(this.href);return false;
No, už aby to bylo venku, na XDA zase píší méně optimistické informace:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... 261&page=6" onclick="window.open(this.href);return false;

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 407
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od gulii » ned pro 26, 2010 10:01

Tak už to možná vypadá, že by dnes... ;oI
dcordes Cotulla: if I want to flash android image to leo with megaloader, how to go about it ? where can I download megaloader and does it have instructions ?
20:37 Cotulla it's not released yet bcz still some things to do.
20:37 Cotulla but already near the end of story

MN_ cotulla did you get rmnet working well in the end on magldr
00:33 Cotulla yeah it's working nice
00:33 Cotulla and I shocked that it's working

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » ned pro 26, 2010 12:53

:) kdo by chtěl android rom a hlavně proč? portaci přes HaRET beru jako VÝHODU :(

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » ned pro 26, 2010 12:55

Hlavně z důvodu výdrže baterie! Portace z SD karty a bootování z RAM paměti není pro baterii to nejlepší. ;)

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » ned pro 26, 2010 13:19

:) Ok chapu to je jedna vec, ale prijdeme o rychlou vymenu bluidu a navrat do wm :)

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » ned pro 26, 2010 13:31

Návrat do WM opravdu nepotřebuji, pokud bude ROM plně funkční. ;)

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » ned pro 26, 2010 14:02

Jediné, kvůli čemu potřebuji návrat do WM, je naprosto bezkonkurenční navigace iGO8 se skinem Gurjon.
Ale už si zvykám Na Sygic v Androidovi, tak uvidíme, protože zase mně láká určitě větší výdrž baterie s Androidem v nand.
Jinak už jsem na Androidovi docela závislý. :-)

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » ned pro 26, 2010 14:11

Sigic jsem testoval dost dobre, kazdy mame dubod mit moznost vratit se do wm :)

Scartty
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned dub 11, 2010 19:04
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Scartty » ned pro 26, 2010 14:44

Od doby, co začal darkstone produkovat kvalitní portace, tak jsem se do WM nevrátil. Od doby, co jsem začal používat Android (konkrétně starou froyostone někdy od září), mě přestal WM bavit a začal mi docela vadit. Baterie ve WM vydrží tedy víc, ale ostatní mi po poznání androidu leze ve WM na nervy.

Navíc pokud bude magldr skutečně takový, jaký si ho představuju, tak budeme mít na výběr z mnohem víc možností, než jen WM nebo Android.

Navigaci používám Motonav. Je to ořezané iGo, ale ještě mě nikde nenechala, nestalo se mi, že by nenašla přesně ulici nebo popisné číslo, pokud je možnost ho zadat.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » pon pro 27, 2010 9:29

Scartty: Hledal jsem v marketu Motonav a nenasel, pomuzes?

Scartty
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned dub 11, 2010 19:04
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Scartty » pon pro 27, 2010 10:43

Slawski: Na marketu ho nenajdeš, posílám info v SZ.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » pon pro 27, 2010 11:43

Scartty: diky :) poslal jsem ti sz.

:) Používáte raději laucher pro, nebo sense?

:) Tak ta wifi není náhoda SD zformátovaná uplně nová ram fiwi připojená bez nastavování!
možná si to pamatuje Google učet?

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » pon pro 27, 2010 20:50

@slawski Používám Android 2.3 Stock (bez zpomalovadel a žroutů typu Sense a LauncherPro). ;)

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » úte pro 28, 2010 7:50

Já myslel, že Launcher Pro dříve vycházel ze Stock Launcheru, ale pak to autor právě kvůli nízkému výkonu celé přepsal. Já tedy dávám přednost Sense buildům, kvůli lepší klávesnici, kontaktům, aplikaci na zprávy, na telefonování, Sense mi přijde graficky mnohem pěknější, ale jako samotný Launcher mám koupený právě Launcher pro, taky je teď poměrně zajímavý Go Launcher.

Jinak 2.3 se dá používat? Já měl za to, že tam nefunguje GPS.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 28, 2010 8:22) --
slawski píše: Tak ta wifi není náhoda SD zformátovaná uplně nová ram fiwi připojená bez nastavování!
možná si to pamatuje Google učet?
Zajímavé, já teď zkouším 2.3, WIFI heslo jsem teda musel zadat znovu, ale za to se mi začali do té 2.3 automaticky na pozadí instalovat všechny aplikace, které jsem měl předtím nainstalované a to bez jakéhokoliv ukazatele průběhu, prostě normálně tam naskakuje jedna aplikace za druhou :-)

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » úte pro 28, 2010 8:37

@prcek Prave u teto rom se mi stalo ze si pamatovala WiFi klic a nejen to dokonce i nainstalovane app. Je pravda. Ze vcera, jsem zkousel vice rom a mezi nimi i tu co popisujes Android 2.3 Stock. Je fakt ze pri instlaci byla nabidka backup a prave to si pamatuje ten klic WiFi.
:) moc se mi libi klavesnice fakt se nani dobre pise!
Tak ze Android 2.3 Stock tedy bez sense! Zajimalo by me jak dloho vydrzite u jedne rom, ja to dost casto stridam.

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » úte pro 28, 2010 9:13

No, teď jsem z Carbon Evo 0.6 přešel na Core Droid 0.4, ta je ale z nějakého důvodu děsně pomalá, když tam z Eclipse IDE pouštím aplikaci, co vyvíjím, tak trvá 20s než se rozjede a dalších 15s s ní nejde nic dělat. Takže se začínám koukat na Desire Z v 0.3, ale tma zase momentálně chybí link na stažení.

Tak jsem mezitím vyzkoušel MDJ Gingerbread v1.0 RC5 RAM a ta rychlost je fakt mazec, aplikace s Eclipsu se tam spustí téměř okamžitě.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 28, 2010 9:24) --

Ale to jak Android 2.3 vypíná obrazovku je neskutečně efektní, akurát bych ocenil, kdyby se choval jako WM, tedy nejprve obrazovku jen ztlumil a po nějaké chvilce pak teprve vypnul :-(

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host