Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » pon pro 13, 2010 11:35

Objevil se další velmi zajímavý build: darkstone SuperRAM FroYo v1
Více info u mě na webu nebo na XDA.
Neskutečné, co vše se dá vymyslet

dada09
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte srp 11, 2009 18:59
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Tábor

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od dada09 » pon pro 13, 2010 12:39

t.prochazka píše:Tak jsem to testoval a skutečně žádný problém po vypnutí WIFI nemám.
Zkuste z tohoto vlákna: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=824413" onclick="window.open(this.href);return false;
stáhnout libhtc_ril_wrapper_v0.7.zip a ppp_tweaks_root.zip
ve WM pak na SD kartu nakopírujte lihtc_ril_wapper.so do \Android\root\system\lib\
a druhý zip rozbalte do \Android\ je už tam složka root...
Vyzkoušel jsem a uvidíme. Jinak romka EVO Carbon Remix V0.5 se mi opravdu líbí. Podle mě je mnohem rychlejší než
MDJ FroYo HD v.4.3 a pocit z výdrže baterie mám také velmi dobrý.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » pon pro 13, 2010 12:50

t.prochazka píše:Objevil se další velmi zajímavý build: darkstone SuperRAM FroYo v1
Více info u mě na webu nebo na XDA.
Neskutečné, co vše se dá vymyslet
Už jsem včera vyzkoušel, a velké zklamání. Myšlenka dobrá, ale provedení na úrovni začátků někdy uprostřed prázdnin.
Takřka nic nefunguje.
Rychlost je sice vyšší, než obvykle, ale prakticky stejná, jako u MDJ Revolution HD v.1.2 s kernelem Hastarin 8.5.3.

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Libunda » úte pro 14, 2010 12:21

Nějak jsem přestal sledovat vývoj, ale kam se poděl full Android?? Nemluvilo se o něm už dost dávno??
Stále jen portace.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » úte pro 14, 2010 17:45

Cotulla z XDA na tom intenzívně pracuje a nechce nic pustit, dokud to nebude důkladně odzkoušené.
Šušká se , že by to mohlo být do konce roku, možná na vánoce.

Uživatelský avatar
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 440
Registrován: čtv pro 11, 2008 9:47
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Bydliště: Náchodsko

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Libunda » úte pro 14, 2010 19:10

To je přesně informace, které jsem se dožadoval. děkuju

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 407
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od gulii » úte pro 14, 2010 21:26

Myslel jsem, že Cutulla teďkon kuchtí wp7... aspoň jeho twiter tak hovoří :)

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » stř pro 15, 2010 8:41

On Cotulla ve skutečnosti kuchtí prostředek jménem MAGLDR, který umožní naloudit obojí. Buď Androida nebo WP7.
Máme se na co těšit. :grin:

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » stř pro 15, 2010 16:36

Ako to bude s tim telefonovanim cez internet v Androide 2,3? Nieco ako Skype? Je uz nieaka 2,3 co je funkcna??



Edit by Libunda: vypni si CAPSLOCK, dnes jsem to přepsal, ale příště smažu.

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » pát pro 17, 2010 9:38

vysel Carbon 0.6 - uz jste nekdo zkousel?

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » pát pro 17, 2010 16:37

Já měl dneska smolný den, zkoušel jsem jeden z těch nových RAM buildů, v oddělené složce na SD kartě, stejně to rozm*dalo i data.img ve složce Android, zase jsem jednou zapomněl udělat zálohu. Během pokusu o nápravu mi zase zkolaboval Ubuntu, toho jsem naštěstí zálohu měl, takže až se mi podaří dát zase vše do pořádku (beze ztráty dat doufám), tak vyzkouším nový Carbon :-)

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » pát pro 17, 2010 17:26

Ahoj,
trochu jsem si upravil vlastní build a chci se o něj s Vámi podělit. Je sestavený na čisté DHD ROM se všemi posledními úpravami (zvuk, 3G, Wi-Fi...) a kernelem hastarin 8.6. Celou složku Android překopírujte ze zipu na SD kartu a spusťte CLRCAD.exe a haret.exe. Systém se nabootuje do 1 minuty. Důležité upozornění: ve složce Android nic needitujte, nemažte a nepřidávejte. Neinstalujte SetCPU! ;)

http://www.multiload.cz/stahnout/357406/android-zip/" onclick="window.open(this.href);return false;

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » sob pro 18, 2010 11:35

Asi by to chtělo více info, co jsi tam upravil, popřípadě čím se liší od ostatních buildů postavených na DHD, rád bych na nějaký takový build přešel, protože na Evo buildech nejde přepínat 2G/3G a v nastavení straší 4G, ale zatím jsem nenašel žádný, u kterého bych zůstal.

Aktuálně testuji nový Carbon 0.6, tak až zbude trochu času, tak vyzkouším tohle.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » sob pro 18, 2010 17:55

:) to prcek15:
tak jsem to nainstaloval, boot fakt žádný problém. Vyzkouším pár dní pak dám vědět, postřehy z provozu.
:) Pomooc!
Kolegovi se líbí android má však Omnii II. pojede mu ta naše portace přes HaRET obávám se že ne. Co vy na to? :oops:

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » ned pro 19, 2010 13:59

Určitě nepojede.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » ned pro 19, 2010 14:25

:) Díky a na Omnii II není nějaká portace?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » ned pro 19, 2010 17:14

to slawski:
Tady je nějaké psaní o Androidovi na Omnii II. Sám jsem to ale nečetl, tak nevím.

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » pon pro 20, 2010 8:48

Také jsem pátral po portaci na Omnii II, našel jsem dokonce nějaký web, kde někdo vybral nějakých 700$ na podporu té portace a poslední verze tam byla někdy z dubna, Android jde spustit, ale nic nefunguje. Podle mě neexistuje žádný jiný port pro původem neandroidí telefon jako pro HD2, tedy tak dotažený. Nebo se pletu?

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od htctester » pon pro 20, 2010 9:04

NEPLETEŠ , tak dotažený Android jako na hd2 pro Omnii nenajdeš , ty střípky co jsem našel a komentáře potvrzují výše napsané.

Scartty
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned dub 11, 2010 19:04
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Scartty » pon pro 20, 2010 12:03

Ahoj, používal jsem MDJ FroYo HD v4.3 se kteorou jsem byl spokojený. 4.4 jsem nezkoušel, protože jak jsem si přečetl tady na fóru, byla oproti předcházející verzi jaksi ochuzená. Nainstaloval jsem až 4.5, ale ta je bohužel překvapivě stejná jako 4.4 :-(

Chci se zeptat, pokud někdo používá taky verzi 4.5, žere vám to taky tak šíleně baterku ? Večer nabiju na 100 a ráno tam je 65. Mám zapnuté pouze synchronizace. Máte podobné zkušenosti, nebo je problém u mě ?

Teď koukám, že vyšla 4.6 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=859817" onclick="window.open(this.href);return false; nedomnívám se ale, že to můj problém vyřeší ...

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti