Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » stř zář 22, 2010 7:41

sGalaxycz píše:tak na 1.4 ROM me tedy chybi docela HTC Sense :-( ... jinak stve mez, ze pri zkouseni dela znova znova img a musim vse nastavovat znova..a kdyz vyjde novy build toho sameho..tak znova?
Je plno buildů s HTC sense i bez něj, stačí si vybrat ;-)
Rozhodně není nutné instalovat vše znovu, pokud je build částečně kompatibilní stačí si zalohovat data.img a pak jej přidat do nového buildu. Jinak lze stáhnout program TitaniumBackup (má i free verzi) nebo MyBackuPro, jak jsem psal na svém webu.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » stř zář 22, 2010 7:53

MK3HD2 píše:Čau, používám - podle mého názoru - nejpovedenější odnož Androidu
[BUILD UPDATE]★09.16.2010★HyperDroidV1.5★CM6★michyprima's R11+AXI★Fast,Stable,Latest★

a chci se zeptat jestli nevíte v čem může být chyba. Používám navigaci Sygic Mobile Maps 10 ale pod androidem se zapne jen v takovém okně jakoby...pod win. mob. je to bez problému. Nevíte někdo jak by to šlo nastavit?
Určitě povedenější je tato ke stažení zde.
Chyba je v tom, že proměnná lcd_res v cmdline ve startup.txt je nastavená jinak. Aby zobrazení bylo OK, musí být nastavena na hodnotu 180. Nevím ale, zda toto nastavení je funkční ve všech buildech. V tom, co uvádím ke stažení, to nastavit jde a ještě i jiné parametry.

mara_n
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř led 27, 2010 7:10
Zařízení: Sony Xperia Z3 Compact White

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od mara_n » stř zář 22, 2010 10:26

MK3HD2 píše:...a chci se zeptat jestli nevíte v čem může být chyba. Používám navigaci Sygic Mobile Maps 10 ale pod androidem se zapne jen v takovém okně jakoby...pod win. mob. je to bez problému. Nevíte někdo jak by to šlo nastavit?
Tento problém se dá vyřešit aplikací Spare parts (pokud není přímo součástí tvého buildu, lze ji stáhnout z Marketu). Spusť aplikaci, sjeď až dolů a odškrtni položku Compatibility mode. Restartuj a je to. Jinak je to opravdu způsobeno nastavením rozlišení displeje. Standardně je hodnota 240 ale u většiny nových buildů je nastaveno 180.

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » stř zář 22, 2010 12:36

osobne jeste asi teda vydrzim nejakou dobu s FroyoStone_Sense_V2 a uvidim az bude neco hooodne zasadniho..

jinak jak se Vam telefon "probouzi"? taky vam to trva treba 2sec.?

jarysek120
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: sob úno 14, 2009 9:52
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od jarysek120 » stř zář 22, 2010 21:58

poradite mi nekdo co delam spatne? stahnul sem si snad skoro vsechny verze androidu co sem tu nasel ale ani jeden nejde bzdycky zacne botovat ale v pulce zkonci nebo se uplne rozmaze obrazovka.. co delam spatne? rom 1.66 radio 2,12

MK3HD2
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned zář 19, 2010 14:22
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od MK3HD2 » čtv zář 23, 2010 6:42

Tento problém se dá vyřešit aplikací Spare parts (pokud není přímo součástí tvého buildu, lze ji stáhnout z Marketu). Spusť aplikaci, sjeď až dolů a odškrtni položku Compatibility mode. Restartuj a je to. Jinak je to opravdu způsobeno nastavením rozlišení displeje. Standardně je hodnota 240 ale u většiny nových buildů je nastaveno 180.[/quote]


MARA N - DÍKY moc chlape, pomohlo! Aplikace už byla předinstalována. :grin:

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » čtv zář 23, 2010 6:56

Už se to blíží:
http://htc-linux.org/wiki/index.php?title=Leo/Magldr" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » čtv zář 23, 2010 7:03

jezis to bude nadhera..jak ja se tesim ;) - vetsi vydrz, vice pameti..zadna emulace..nadheraaaaaa. Hned ten projekt trosku podporim jestli jde (donate)

jarysek120
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: sob úno 14, 2009 9:52
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od jarysek120 » čtv zář 23, 2010 7:47

jarysek120 píše:poradite mi nekdo co delam spatne? stahnul sem si snad skoro vsechny verze androidu co sem tu nasel ale ani jeden nejde bzdycky zacne botovat ale v pulce zkonci nebo se uplne rozmaze obrazovka.. co delam spatne? rom 1.66 radio 2,12


tak na marketu jsem ten spare parts nenasel..

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv zář 23, 2010 10:25

to jarysek120:
Uživatel MK3HD2 nereaguje na Váš příspěvek, ale na předchozí. Má tam špatně citaci jiného příspěvku, takže to vypadá jako reakce na Váš příspěvek. Aplikace SpareParts Váš problém neřeší.
Váš problém je evidentně někde jinde. Stáhněte si ten build, na který dávám odkaz o pár příspěvků dříve. Ten zaručeně jede. Jen je třeba pozorně číst návod od autora buildu.

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » čtv zář 23, 2010 12:41

jeste si zkontroluj jakou mas verzi radio - pri bootu tlf ukazuje dole vlevo

jeste mam jeden dotaz: mate nejak orezane Windows pod Android? Vypnute HTC Sense? Kdyz ano muzete popsat i navod..diky

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od hil » čtv zář 23, 2010 12:44

Proč by měly být ořezané Windows, když spustíš Android?

MK3HD2
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned zář 19, 2010 14:22
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od MK3HD2 » čtv zář 23, 2010 13:21

Ještě taková drobnost. Pro klasické přehrávání filmů je údajně povedeny mVideoPlayer...bohužel divx filmy mi nepřehrává. Můžete mi doporučit nějaký codec, který třeba používate vy? (zdá se, že to je ten problém)

Jestli se to tady už řešilo tak maximalní omluva :grin:

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv zář 23, 2010 18:40

sGalaxycz píše: jeste mam jeden dotaz: mate nejak orezane Windows pod Android? Vypnute HTC Sense? Kdyz ano muzete popsat i navod..diky
Já používám ROM od Miriho, co mám v podpisu. Ta je bez Sense.
Dělá ještě úplně ořezanou verzi XtraLight. K mání zde.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od YAMATO » čtv zář 23, 2010 21:25

Dotaz: funguje vám 3G Watchdog ve FroyoSense V2? Případně NetCounter? Mě tam jede jen NetSentry, který nemá upozornění...přitom oba další zmíněné mi v jiných šly.

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » pát zář 24, 2010 7:24

Já používám NetCounter a skvělý Call Meter NG. Oba na mattc Leo + Froyo w/Sense 1.7. Přešel jsem akurát nedávno na PPP verzi a teď fakt koukám, že NetCounter přestal od nějaké doby počítat, mám tam za posledních 7 dní 0 na mobilní data (wifi počítá stále). Call Meter NG funguje stále. Půjde tedy zřejmě o změnu v Kernelu (Nexus->Evo) a změnu RMNET nad PPP. Možná jen o chybu v EVO kernelu. mdeejay Froyo Sense v. 2.2 také začal používat EVO kernel.

Btw. Když už máš tento build, jak rychle ti nabíhá GPS? Mě o dost pomaleji než na WM s před stáhnutými asistenčními daty. Tudíž usuzuji, že mi to před stažení nefunguje.

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » pát zář 24, 2010 9:06

jeste jeden dotaz:

1. pouzivam FroyoSense V2 a dneska me nabidl HTC aktualizaci systemu..to asi neinstalovat, ze ne?
2. po pripojeni pres USB vidim kartu v tlf jako dalsi disk, ale kdyz tam neco nakopiruju Astro to nevidi..v telefonu to neni :-(

diky zan odpovedi..

ad Windows Mobile: No ponevadz bezi porad Android jaksi nad Windows Mobile neni opravdu lepsi nejak orezat Windows Mobile? Alespon vypnout HTC Sense?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » pát zář 24, 2010 9:34


pepe111
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon pro 14, 2009 9:37
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od pepe111 » pát zář 24, 2010 10:54

konečne niečo stabilnééééééé beží super nezamrza všetko ok

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » pát zář 24, 2010 11:13

Ony ty buildy byly všechny stabilní, nepadaly. Jediný problém byl ve špatném ovladači pro gsensor. Bohužel to neni stoprocentní můžete si všimnou, když hrajete třeba nějakou hru, která právě využívá gsensor, že se někdy sekne pohyb, zhruba na sekundu.

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů